Brain piercing - VeAn Hungarian
Brain
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Brain piercing

A testmódosítás már régóta nem meglepetés.


Ha korábban a piercing szolgáltatás szokatlannak, informálisnak és furcsának tűnt, ma már nehéz találkozni olyan személlyel, akinek testét nem díszíti ez a szolgáltatás.

Az átszúrt fülek, köldök, orr, szemöldök és mellbimbók régóta gyakori jelenségek. A testmódosítási szolgáltatásnak ősi története van, és számos országot köt össze. Például Egyiptomban a nemes nőknek ki kellett szúrniuk a köldöküket, hogy hangsúlyozzák a nemesi családhoz tartozásukat. Indiában az ókortól a mai napig a házas nők átszúrták az orr szárnyát. Az ókori Római Birodalomban az volt a szokás, hogy a férfiak a mellbimbókat szúrták ki, így bizonyították bátorságukat és nemességüket. Annak ellenére, hogy mindenki régóta hozzászokott bármilyen testmódosítási típushoz, még mindig van egy piercing, amelyet sokan még mindig nem tudnak elfogadni és megérteni. A brain piercingről van szó.

A brain piercing szó szerint agypiercinget jelent. Ez egy új típusú módosítás, amely most lépett a népszerűség útjára, de már megvannak a rajongói. Maga az eljárás egy sebészeti beavatkozás, melynek során lyukakat fúrnak a koponyába, majd ékszereket helyeznek be arany vagy ezüst gyűrűk formájában. Ennek a fajta módosításnak nem csak esztétikai oldaláról van szó, az ember, aki fejben végzett ilyen eljárást, állandó örömet kap tőle. A fej hátsó részén található gyűrűk eufórikus állapotot okoznak, amely csak a kábítószer-fogyasztáshoz hasonlítható. A helyzet az, hogy a fejen lévő díszítések elkezdenek kölcsönhatásba lépni az agynak az endorfinok (az öröm hormonja) felszabadulásáért felelős részével, amint ez a felszabadulás megtörténik, az ember eufóriát és örömet érez.

Brain piercing

Az eljárás végrehajtása

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy néhány lyuk készítése a fejen, majd gyűrű behelyezése nem olyan nehéz dolog.


Valójában az eljárás nagyon komoly és összetett, kockázatokkal teli, mert nem csak magával a koponyával, hanem az ügyfél agyával is végeznek manipulációkat.
Tehát, hogyan végzik valójában a brain piercing eljárását:


  • A hajat leborotválják az ügyfél fejének hátuljáról;
  • Ezt a helyet antiszeptikummal kezelik és megjelölik;
  • Zsebeket készítenek a bőrön az implantátumok vagy gyűrűk számára;
  • Egy ívelt tű segítségével gyűrűt helyeznek a csatornába;
  • A helyet újrakezelik antiszeptikus készítménnyel.Az eljárást érzéstelenítéssel végzik, miután a gyűrűt befűzik a csatornákba, nem okoz fájdalmat, kényelmetlenséget az ügyfélnek. Az ilyen manipulációkat kizárólag szakemberekre kell bízni, akikből nem akad olyan sok ezen a területen. Érdemes azonnal megjegyezni, hogy egy ilyen módosítás típus egyáltalán nem olcsó, egy ilyen örömért meglehetősen jelentős összeget kell fizetnie.

Brain piercing
Brain piercing
Brain piercing

Pozitív és negatív oldalak

Az agypiercingnek kétségtelenül pozitív oldala van, bár még mindig nincs hivatalos megerősítése, hanem csak azok véleménye, akik a testmódosítás mellett döntöttek.


Ez a fajta módosítás valóban képes olyan pozitív érzelmeket kiváltani, mint: öröm, boldogság és eufória. Végül is, amint fent már említettük, ezek az érzések a gyűrűnek az agyhoz való érintéséből erednek, nevezetesen az endorfinok felszabadulásáért felelős részhez. Az endorfin pedig a vérbe jutva kellemes érzelmeket okoz az emberben.

De ez a pozitív oldal negatív is. Egy idegen tárgy, állandó kölcsönhatásban az emberi aggyal, számos súlyos következményhez vezethet. Nagy a veszélye annak, hogy az emberi szervezet legösszetettebb rendszerét képező agyi funkciók károsodnak.

Egy ilyen jellegű módosítás viszonylag nemrég jelent meg, és az eljárást leíró információk továbbra is ellentmondásosak, mert nincsenek hivatalos megerősítések megbízható kutatóktól. Információk szerint először egy Venezuelában élő idegsebész végezte el ezt a beavatkozást. A speciális idegsebészeti tudósok azonban egyöntetűen állítják, hogy az agypiercing egy nagyon bonyolult művelet, amely veszélyes az ügyfél egészségére, mivel nagy a halálozási kockázat. A tudósok arra kérik az embereket, hogy százszor gondolják át alaposan az eljárás előnyeit és hátrányait, mielőtt időpontot egyeztetnének a mesterrel.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.