Mindent a tetoválásról
Mesterkeresés Válaszd ki a tökéletes mestert városodban.


Test tetoválás
Cikkek a tetoválásról
Zodiákus jel tetoválás
Mindent a tetoválásról
Tetoválás az ujjakon

A tetoválás területén az új divatirányzat az ujj tetoválás. A női és férfi ujj tetoválások eltérő jelentéssel bírnak, és ma már sok ötlet létezik az ilyen tetoválásokhoz.

Férfi hátsó tetoválás

A legszínesebb tetoválásokat a férfiak hátára készítik, mivel az lenyűgöző méretű. Férfi hátsó tetoválás feltűnőbbek, mint a test bármely más részén lévő minták. A nagy méret miatt az egyes tetoválások valósághűbbek. Sokan szeretik közelebbről megnézni, hogy lássák, mit jelent a viselőjének, és mit tett bele a készítője.

Tetoválás a szemgolyón

A szemgolyó tetoválás a kozmetikai testmódosítás rendkívül nehéz és veszélyes típusa. Az eljárás célja a szem fehér részének, az úgynevezett sclera színének megváltoztatása. Ez az eljárás azonban nem tetoválás a kifejezés szokásos értelmében. A fő gondolata nem az, hogy képet rajzoljon a szemre, hanem hogy teljesen megváltoztassa a fehérje színét.

Férfi lábtetoválás

Akár kreativitásodat szeretnéd kifejezni, akár kulturális örökségedet szeretnéd megünnepelni, vagy egyszerűen csak egyéniségként szeretnél kitűnni, a lábtetoválások tökéletes platformot jelentenek ehhez.