Rák csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Rák csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Rák csillagjegy tetoválás: minden, amit tudnod kell

A hűséges, félénk és figyelmes – a Rák az állatöv legtitokzatosabb jegyének számít.


A június 22-től július 22-ig született embereket a Víz elem irányítja. Ennek a jelnek a képviselői érzelmesek, félénkek és néha szeszélyesek.

Ez az egyik legszembetűnőbb jel. A főbb jellemvonások, amelyek megkülönböztetik a Rákot az állatöv többi jegyétől: empátia, félénkség, sebezhetőség, előkelőség, óvatosság és előrelátás.

Ugyanakkor a rákok általában meglehetősen pesszimisták, és gyakran küzdenek a gyakori hangulatingadozásokkal. Általában barátságosak, készek segíteni és meghallgatni. A rákok azonban egyszerre lehetnek kedvesek és nyitottak, valamint melankolikusak, zártak és tartózkodóak.

Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás

A Rák csillagjegy tetoválás népszerű vázlatai és jelentésük

A Rák csillagjegy legnépszerűbb szimbóluma az azonos nevű víziállat.


Így nem meglepő, hogy az emberek gyakran használnak hullámokat, kagylókat és más vízi lényeket a vázlatokhoz.

Érdekes módon a rákokhoz misztikus tulajdonságok is kapcsolódnak. Igen, egyesek úgy vélik, hogy a rákok képesek utazni az időben, és megváltoztatni a múltban hozott döntéseket. Éppen ezért a Rák csillagjegy tetoválások különösen népszerűek azok körében, akik meg akarják változtatni magukat és életüket.

Ezenkívül a Rák tetoválás szimbolizálhatja:

 • Önképzési szomjúság;
 • Folyamatos frissítés;
 • Harmónia a természettel;
 • Reinkarnáció.Egyrészt a rák tetoválás jelképezheti a bátorságot, a kitartást és a készséget, hogy megtámadják az ellenséget és a végsőkig harcoljanak. Másrészt ennek az állatnak az erőteljes páncélja zártságot, kitartást és türelmet jelez.

A fordított 69-es szám a Rák csillagjegy másik népszerű szimbóluma, amelyet gyakran használnak a vázlatokban. Úgy gondolják, hogy ez a jel a rák fordított karmait képviseli, és a Yin és Yang fogalmával is megszemélyesítik.

Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás

A legjobb hely egy Rák csillagjegy tetováláshoz

Mivel a Rák csillagjegyhez kapcsolódó szimbólumok kicsik, ennek a jelnek a képviselői általában a következőket választják:

 • Csukló: a Rák állatöv tetoválás, és különösen a Rák csillagkép tetoválás ezen a testrészen nagyon elegánsnak tűnik. Nem meglepő, hogy a nők gyakran választják a csuklót a minimalista és miniatűr állatöv vázlatokhoz;
 • Nyak: Ez a hely extra erőt adhat a tetoválásnak, és erős amulettként szolgálhat. Úgy gondolják, hogy a nyakon lévő tetoválás megvédi tulajdonosát a rosszindulatúaktól, és belső békét hoz;
 • Mellkas: Ez a testrész alternatív lehetőség azok számára, akik továbbra is kedvelik a nagyméretű tetoválásokat, amelyek különböző elemeket, színeket vagy stílusokat kombinálnak. A rák mellkasi tetoválás különösen népszerű a férfiak körében, akik szeretnék hangsúlyozni erejüket, bátorságukat és brutalitásukat.
Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás

A Rák csillagjegyű tetoválás jellemzői

A tetoválás szinte mindig a személyes preferenciákról, ízlésekről és értékekről szól.


A Rák csillagjegyű tetoválás vázlatai azonban még mindig számos hasonló tulajdonsággal rendelkeznek.

 1. Színválaszték.
  1. A rák tetoválásokhoz az emberek általában monokróm vázlatokat választanak. Az asztrológusok azonban a Víz eleméhez kapcsolódó színek használatát javasolják: kék, zöld és türkiz. Mivel ennek a csillagjegynek a képviselőit a Hold uralja, fehér és ezüst színű elemeket is hozzáadhatnak vázlataikhoz.
 2. További elemek.
  1. Ha funkciókat szeretne hozzáadni a Rák csillagjegy tetováláshoz, kombinálhatja a jel hagyományos szimbólumait további elemekkel. Népszerűek a vízlakókat és növényeket ábrázoló vázlatok, gyöngyök, csillagok, geometrikus minták, valamint állatöv feliratok.
 3. Népszerű stílusok
  1. A rák zodiákus tetoválása ritkán kombinálja a különböző stílusokat, figyelembe véve a vázlatok méretét. A Rák csillagjegy tetoválásának legnépszerűbb technikái:

 • Minimalizmus;
 • Handpoke;
 • Fekete-fehér tetoválások.
Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás
Rák csillagjegy tetoválás: miért érdemes állatöv vázlatot választani

A Rák csillagjegyű tetoválás erőteljes amulett lehet, vagy egyszerűen vonzó testdísz.


Ennek a tetoválásnak a hagyományos szimbólumai, nevezetesen a rák különböző képei további elemekkel kombinálva, stílusosan néznek ki a test bármely részén.

Ha jobban szereti a miniatűr tetoválásokat, fontolja meg a Rák csillagkép tetoválását, a szimbolikus feliratokat vagy a fordított 69-es számot. Általában véve ne féljen kísérletezni és kreatívnak lenni. Hallgassa meg ízlését és érzéseit, és merítsen ihletet a weboldalunkon található vázlatkatalógusból. Mindez segít létrehozni álmai Rák csillagjegyű tetoválását.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.