Tetováló szalon Debrecenben - VeAn Hungarian
v. Debrecen
Piac u. 58, 4024
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT
Mestereink
avatar
Debrecen

Edina Katona

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Adrián Balog

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Beatrix Toth

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Mercédesz Herczeg

Értékelés: 5 (20)

Tetováló szalon Debrecenben

Ha korábban a tetoválások sokkal inkább a divat előtti tisztelgés volt, mint az egyéniség bemutatásának módja, akkor ma már minden fordítva van.


A modern tetoválás szinte művészetté vált, és eredetisége és sokszínűsége a legszokatlanabb módokon segíti az önkifejezésünket. A tetoválási technikák hatalmas választéka, a mély jelentés és a szimbolika hatalmas teret enged a kreativitásnak.

Egyedi tetoválások készítéséhez készségre és szépérzékre van szükség, a tetoválás terén szerzett tapasztalattal és tudással kombinálva. A Debreceni "VeAn Tattoo" tetováló szalon a legjobb tetováló művészeket gyűjtötte össze és szolgáltatások széles skáláját kínálja.

Minőségi anyagok és eszközök, egyedi hozzáállás minden ügyfélhez, professzionalizmus és az eljárások biztonsága – erről szól a Debreceni VeAn tetováló szalon.

Tetováló szalon Debrecenben
Tetováló szalon Debrecenben

Milyen szolgáltatásokat kínál
a Debreceni VeAn tetováló szalon?

Szalonunkban igyekeztünk összegyűjteni a legnépszerűbb szolgáltatásokat az ügyfeleink kényelme érdekében:

  • Tetoválás (népszerű stílusok és technikák, új technológiák és eszközök).
  • Kozmetikai tetoválás (különféle technikák az ajkak, szemöldökök, nyilak permanens sminkjének elkészítésére és a szempillák közötti tér kitöltésére).
  • Piercing (a fülcimpa piercingektől a legszokatlanabb piercingekig).
  • Tetoválás, permanens smink, piercing képzés (többszintű tanfolyamok vezető szakértőktől, ahol az elmélet és a gyakorlat tökéletesen egyensúlyban van, így a tanfolyam elvégzése után önálló gyakorlásba kezdhetsz).
  • Tetoválások és kozmetikai tetoválások eltávolítása (modern pontos és biztonságos technológia a pigment eltávolítására lézerrel).Javasoljuk továbbá, hogy bármilyen eljárás, több ülésből álló komplexum vagy tréning megkezdése előtt jöjjön el a megfelelő szakemberhez.

Széles körű szolgáltatások, profi művészek és modern technika - mit érdemes tudni, ha a Debreceni tetováló szalonunkat választja?

Tetováló szalon Debrecenben
Tetováló szalon Debrecenben
Tetováló szalon Debrecenben

Miért mi?

A „VeAn Tattoo” egy Debreceni tetováló szalon, ahol a legmagasabb európai színvonalú szolgáltatásokat és a teljes biztonság garanciáját nyújtják Önnek.


Minden szalonspecialista magasan képzett, orvosi végzettséggel rendelkezik, ráadásul folyamatosan fejleszti készségeit és képességeit magasan specializált fesztiválokon. Kizárólag modern technológiákat és eszközöket, kiváló minőségű anyagokat és fogyóeszközöket használunk.

A munkahely fertőtlenítését az ügyfél távozása után és érkezése előtt végzik, az egyszer használatos eszközöket pedig közvetlenül az ügyfél előtt nyomtatják ki és dolgozzák fel. Garantáljuk minden ügyfelünk számára az egyéni megközelítést és az eljárások teljes biztonságát.

Tetováló szalon Debrecenben

Miért érdemes
bejelentkezni a konzultációra?

Még ha egyértelműen meghatározta is az Önt érdeklő szolgáltatást, nagyon fontos, hogy megismerje azt a mestert, akivel együtt fog dolgozni – hiszen a bizalom nagyon fontos.


De meg kell beszélnie az eljárás részleteit is: bőrtípus, allergiás reakciók vagy ezek hiánya, vázlat, színek és árnyalatok, érzéstelenítés és sok más részlet, amelyek segítenek a mesternek abban, hogy az eljárást a legkényelmesebbé tegye az Ön számára.

Ha érdekli az eljárások komplexuma, akkor a konzultáción meg tudja határozni azok intenzitását, időtartamát és az alkalmazások számát, kiválaszthatja az ápolószereket és még sok mást.

A tanfolyamokra való beiratkozás előtt meg kell határoznia tudásszintjét és képzettségét is, hogy az időtartam és intenzitás tekintetében az Ön számára ideális tanfolyamot válassza ki.

Mivel tökéletesen megértjük az első szakorvosi konzultáció fontosságát, lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy ezt a konzultációt ingyenesen megkapja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen kényelmes módon, és kiválasztjuk a látogatásához szükséges legjobb időpontot.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.