A VeAn Tattoo-ról - VeAn Hungarian
GYIK

A VEAN TATTOO-RÓL

A "VEAN TATTOO" a világ legnagyobb tetováló stúdió-lánca.

A márkát 2011-ben alapították, és azóta is aktívan fejlődik és bővül.

A hálózat specializációja meglehetősen széles, melynek fő irányai a tetoválás és piercing ipar. A szférát alapvetően új és magas színvonalra emeltük.

Jelenleg a stúdiók száma 150.

A VEAN TATTOO nem franchise.

Egy nagy család vagyunk, és Ön a partnerünk lehet. Az együttműködés feltételeiről bővebben a https://vean-tattoo.com/partners oldalon tájékozódhat. Ha érdekli a közös munka, kérjük töltse ki az űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A VEAN Akadémia képzése kezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt kínál tanfolyamokat, amelyeknek köszönhetően mindenki tetováló/piercing/permanens sminkmesterré válhat.

Egyedülálló képzési programot dolgoztunk ki, amely az ipar valamennyi ágazatát célozza meg, amely elméleti és gyakorlati modellképzést, valamint mesterkurzusokat egyaránt tartalmaz.

A cég mestereinek 70%-a Akadémiánkon tanult, és a VEAN TATTOO stúdióhálózat magasan képzett szakemberei lettek.

Amit a képzési program tartalmaz:

 • speciális tanfolyamok választási lehetősége;
 • tetoválás alapjai, vonal, pont, színes tetoválás technikák betanítása, biztonsági és higiéniai szabályok megismertetése, eszközök és felszerelések előkészítése;
 • tervezés kidolgozása, vázlatok készítése a kompozíció és az arányok minden finomságának betartásával;
 • munka a bőrrel, annak jellemzőivel a test különböző részein és tetoválási technikák különböző bőrtípusokra;
 • a portfólió létrehozásának alapjai, az ügyfelek bevonása, az üzletvezetés, a marketing, tippek a közösségi hálózatok népszerűsítéséhez;
 • kurátorválasztás lehetősége;
 • egyéni edzésterv;
 • személyes menedzser, aki a tréning alatt végig veled lesz, és kérdés esetén segítséget nyújt;
 • fogyóeszközök biztosítása;
 • lehetőség a stúdiólátogatásra, ahol nem csak az edzésnapokon lehet megfigyelni a mester munkáját;
 • segítség a felszerelés kiválasztásában;
 • üzletünkben akár 15% kedvezmény lehetséges;
 • 50% kedvezménnyel lehet helyet bérelni tanulóink számára;

A prémium kurzushoz tartozik egy videokönyvtár, amely leckéket és ajánlásokat tartalmaz a hálózat legjobb mestereitől.

A képzés végén vizsgát tartanak az elméleti és gyakorlati ismeretek felmérésére. A maximális pontszámot elérő hallgatók a VEAN stúdiók egyikében garantáltan elhelyezkednek.

A VEAN TATTOO érdekelt abban, hogy akadémiát végzetteket alkalmazzon stúdióinkban, hogy világszerte terjeszkedhessen. Ezenkívül a VEAN HR ügynökség ajánlhatja Önt a 400 partnerstúdió egyikének.Lehetőség van arra, hogy tagja legyél a Tetováló, Permanens Smink és Piercing Művészek Országos és Európai Szövetségének.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy tanácsadójához a weboldalunkon.

A VEAN International Diploma a tetoválás, piercing, tartós smink és eltávolítás területén szerzett szakmai végzettség bizonyítványa, és 140 országban szerepel.

Ezt az oklevelet, valamint a mellékletét az Európai Mesterek Szövetsége elismeri.

Az oklevelet Csehországban akkreditálták, ami igazolja, hogy megfelel az európai szabványoknak és követelményeknek ezen a területen.Lehetőséget ad a művészeknek, hogy a tetoválás és piercing iparban dolgozzanak az Európai Unió országaiban.

Ezenkívül fontos dokumentummá válhat az engedély vagy bizonyítvány megszerzésekor olyan országokban, amelyekben követelmények vonatkoznak a mester végzettségére és szakmai felkészültségére.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a webhely tanácsadójához.

A VEAN TATTOO kibővített vásárlói hűségprogramot indít! Most lehetősége van VIP-ré válni, és szép bónuszokat kapni.

A VIP ügyfelek számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos ügyfelekkel szemben.

A legfontosabb ajánlatok, amelyek magukban foglalják a VIP-t:

Kiemelt szolgáltatás:

 • A VIP ügyfelek magas szintű szolgáltatást és gyors visszajelzést kapnak kérdések megválaszolásakor:
 • A lehető leggyorsabb időpont egyeztetés, ha a mesternek van szabad ablaka;
 • Olyan helyzetben, amikor a mesternek szabad ablaka van
 • A VIP státuszú ügyfél elsőbbséget élvez a rögzítésnél.

További funkciók:

A VIP ügyfelek egyedi szolgáltatásokhoz vagy termékekhez férhetnek hozzá, amelyek mások számára nem elérhetők. Például ingyenes gyógyulást kaphatnak 7 napig, vagy választhatnak egy tetszőleges ajándéktárgyat.

Minden VIP ügyfél 1000 VEAN TATTOO COIN-t kap az egyenlegére a VIP státusz megszerzésekor.

Mi az a VEAN TATTOO COIN és hogyan működik:

 • Ha az ügyfél megadja a VEAN TATTOO-t tanácsadó személy számát, mindkét egyenlegen 100 coin kerül jóváírásra.
 • A felhalmozott érmék gyógyításra vagy a szolgáltatás költségének 50%-ára használhatók fel.
 • Az érme munkamenet-kedvezményként használható fel.

Az áhított VIP státusz megszerzéséhez szolgáltatásokat kell vásárolnia, amelyek összege 1750 dollár lesz.

Vegyen részt a lojalitási programban és kövesse további ajánlatainkat!

AZ EGÉSZSÉGRŐL

Az ellenjavallatok lehetnek orvosi és kozmetikaiak is.Az orvosi ellenjavallatok a következők:

 • vérbetegségek, különösen koagulálhatóságának kifejezett csökkenése;
 • onkológiai és akut gyulladásos betegségek;
 • mentális zavarok és epilepszia;
 • az immunitás jelentős csökkenésével járó betegségek;
 • súlyos vírusos betegségek (hepatitisz, HIV/AIDS).
 • krónikus betegségek jelenléte, például 1-es típusú (inzulinfüggő) vagy súlyos 2-es típusú cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás;
 • bizonyos gyógyszerek szedése, amelyek gátolhatják a gyógyulást;
 • allergiás reakció jelenléte az eljárás során használt festékekre vagy egyéb anyagokra.

A kozmetikai ellenjavallatok a következők:

 • bőrbetegségek, például ekcéma vagy pikkelysömör jelenléte;
 • egyéni hajlam a keloid hegek kialakulására;
 • terhesség vagy szoptatás.

Az eljárás előtt minden lehetséges kockázatot és ellenjavallatot meg kell beszélni a kezelőorvossal. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, vagy terhes, fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát az eljárás előtt.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Számos olyan betegség és állapot létezik, amelyeknél a tetoválás nem javasolt, mivel az komplikációkhoz vezethet, vagy súlyosbíthatja a meglévő egészségügyi problémákat.

Néhány ilyen feltétel a következőket tartalmazza:

 1. Fertőző betegségek, mint például a HIV, a hepatitis B és C, valamint a szifilisz. Ebben az esetben nagyon magas a fertőzés kockázata a tetováló eszközről a bőrre, ezért az orvosok nem javasolják a tetoválást ezen betegségek jelenlétében.
 2. Allergiás reakciók a tetoválófestékekre. Vannak, akik allergiás reakciót válthatnak ki bizonyos tetoválásokhoz használt tintákra. Ez bőrirritációt, viszketést és egyéb problémákat okozhat.
 3. Krónikus bőrbetegségek, például ekcéma, pikkelysömör és bőrgyulladás. Ezek a betegségek tetoválás után súlyosbodhatnak, és fájdalmas reakciót válthatnak ki a bőrön.
 4. A bőrrák bizonyos típusai. A melanómában vagy más típusú bőrrákban szenvedőknek nem tanácsos tetoválást készíteni, mert ez a rákos sejtek átterjedéséhez vezethet a test más részeire.
 5. Terhesség és szoptatás. Ebben az időszakban a nőknek különösen óvatosnak kell lenniük, mivel a tetoválási festékek bejuthatnak a véráramba, és befolyásolhatják a gyermek egészségét.

Mindenesetre, mielőtt tetoválást készítene, forduljon egy profi tetoválóhoz, és forduljon orvoshoz tájékoztatásért.További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Technikailag lehetséges, hogy menstruáció közben tetoválást vagy piercinget készítsenek, de lehet, hogy ez nem túl kényelmes a nők számára. A menstruáció alatt a bőr érzékenyebb lehet, a fokozott véráramlás növelheti a vérzés esélyét a beavatkozás során.

Ezért, ha van választása, jobb, ha a tetoválást vagy a piercinget a menstruáció végére halassza. Ha azonban nem áll készen a várakozásra, beszélje meg ezt egy szakemberrel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a biztonságos eljárás minden feltétele teljesül. Fontos az is, hogy olyan professzionális mestert válasszunk, aki segít megbirkózni az esetleges szövődményekkel.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Mielőtt tetoválást vagy tartós sminket készítene, meg kell győződnie arról, hogy nem allergiás a festékre.

Ezt többféleképpen ellenőrizheti:

Bőrteszt: az eljárás előtt kis mennyiségű festéket kell felvinni a bőr egy kis területére, és több napig hagyni. Ha az alkalmazás helyén bőrpír, viszketés, duzzanat vagy egyéb allergiás jelek jelentkeznek, a festék nem használható.Kapcsolatfelvétel egy allergológussal. Ez magában foglalhat bőrvizsgálatot vagy vérvizsgálatot.

Általános tünetek: Ha allergiás reakciókat váltott ki más anyagokra, például élelmiszerekre, gyógyszerekre vagy kozmetikumokra, nagyobb valószínűséggel lesz allergiás a tetoválófestékre és a tartós sminkre.Ha kétségei vannak a festékallergiával kapcsolatban, feltétlenül beszélje meg ezt mesterével, és konzultáljon allergológussal a nemkívánatos következmények elkerülése érdekében.

Az allergia valószínűsége 0,0001%. De még ha jelen van is, a pigmentre adott allergiás reakciók gyakran alacsony intenzitással jelentkeznek.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A professzionális termékek használata fontos a gyors, megfelelő gyógyulás biztosításához és a szövődmények megelőzéséhez, védelmet nyújt az otthoni öngondoskodás során fellépő különféle allergiás reakciók ellen.

A VEAN TATTOO Studios speciális és kiváló minőségű termékeket használ, amelyek a gyulladás csökkentésére, a gyógyulás elősegítésére és a fertőzések megelőzésére készültek. Antibakteriális és fertőtlenítő hatású hatóanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a bőr gyógyulását. A termékek minőségét és biztonságát gondosan tesztelték, ami garantálja hatékonyságukat és a mellékhatások hiányát.

Így a professzionális termékek használata tetoválás, piercing, tartós smink és eltávolítás után elengedhetetlen a gyors és biztonságos sebgyógyulás, valamint az egészséges és vonzó bőr megőrzéséhez.

A tetoválás gondozása nagyon fontos annak érdekében, hogy komplikációk nélkül gyógyuljon, és hosszú évekig gyönyörűen nézzen ki.

Íme néhány tetoválás ápolási tipp:

 1. A mesterek speciális gyógyító eszközt használnak. Az ápolás sokkal egyszerűbb, mivel a védö ezközt csak 4-5 nap múlva távolítják el, és azonnal megkezdheti a bőr mosását és hidratálását kis mennyiségű folyékony antibakteriális szappannal. Az első napokban dexpanthenol alapú bőrpuhító krémet kell rendszeresen felvinni, amelyre egy nedvszívó betétet és tapaszt helyeznek fel. Az eljárást naponta 2-3 alkalommal meg kell ismételni 3-4 napig. Öblítse le és hidratálja a tetoválást naponta 2-3 alkalommal, védö ezköz nélkül, amíg a kéreg eltűnik.Alkalmazása után a tetoválás általában 2-3 héten belül meggyógyul. Ne feledje, hogy a bőr úgy néz ki és érezhető, hogy meggyógyult, de a teljes gyógyulás akár 6 hónapot is igénybe vehet.
 2. Ne érintse meg a tetoválást a kezével, és ne karcolja meg. Ez fertőzést okozhat, vagy károsíthatja a mintát.
 3. Az első 2-3 napban ne kenjen fel krémet vagy olajat a tetoválásra. Várja meg, amíg a bőr meggyógyul, és a sebek begyógyulnak. A vazelin alapú krémek nem ajánlottak, mivel hajlamosak elszíneződést okozni a tetoválásban.

A tetoválás gondozását a felvitel pillanatától kell elkezdeni, és néhány hétig kell folytatni, amíg a bőr teljesen meg nem gyógyul. Kövesse a tetováló művész utasításait a zökkenőmentes folyamat érdekében.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Készüljön fel arra, hogy a tetoválás az alkalmazás után egy hónapon belül elhalványul, és idővel elveszíti színintenzitását és a vonalak tisztaságát. Annak érdekében, hogy a tetoválás ne veszítse el színét a lehető leghosszabb ideig, először is kerülje a napfényt, és próbáljon meg túl sokat nem napozni. Ehhez használjon UV50-es fényvédőt.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Igen, a tetoválás folyamata néhány ember számára fájdalmas lehet, különösen, ha alacsony a fájdalomtűrő képessége, vagy ha a tetoválás a test érzékeny területein, például a bordákon, az ujjakon vagy a nyakon alaklmazando.

A fájdalom az egyéntől is függhet, például a bőr érzékenységétől, az olyan betegségektől, mint az ízületi gyulladás, valamint a fáradtság és a stressz mértékétől.

A tetoválási eljárás során fájdalomcsillapítás céljából érzéstelenítő krémek alkalmazhatók a bőrre. A fájdalomcsillapítók használata előtt azonban konzultálnia kell egy tetováló művészrel.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Nem ajánlott semmilyen gyógyszeres anyagot bevenni a fájdalom csökkentésére az eljárás során. A recept nélkül kapható gyógyszerek nem működnek, és a vényköteles gyógyszerek nem biztonságosak.

A VEAN TATTOO stúdiók speciális helyi érzéstelenítő spray-kkel és habokkal vannak felszerelve, amelyek szükség szerint alkalmazhatók.A munkamenet előtt feltétlenül konzultáljon egy tetováló művészrel. Ő megmondja, melyik termék felel meg a bőrtípusának.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon

Az új tetoválás friss seb a bőrön, és időre van szüksége a gyógyuláshoz. Ha olyan helyre megy, ahol magas a páratartalom, sok a baktérium vagy a mechanikai súrlódás, az károsíthatja a sebet, növelheti a fertőzésveszélyt és lelassítja a gyógyulási folyamatot.

A tetoválás utáni első két hétben nem ajánlott ilyen helyeket látogatni.Fontos, és ne feledje, hogy kövesse a tetoválóművész tanácsát, és kérdezze meg tőle, mikor biztonságos elkezdeni edzeni vagy olyan helyeket látogatni, amelyek károsíthatják a tetoválást.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Néhány heg tetoválható, de ez a hegek típusától és mélységétől függ. A hegeket trauma, műtét vagy más bőrkárosodás okozhatja.

Tetoválható hegek:

 • Műtéti hegek: Ha a műtéti heg már begyógyult, és nincs élénkvörös árnyalata, akkor használható a tetováláshoz.
 • Atrófiás hegek: ezek általában égési sérülések vagy akné után keletkező hegek. Ezek a bőr kollagénvesztésének eredménye, és tetoválás készítésére használhatók.
 • Vonalhegek: Ezek egyszerű hegek, amelyek bemetszések, vágások vagy karcolások után keletkezhetnek. Tetováláshoz is használhatók.

Hegek, amelyekben elfogadhatatlan az eljárások végrehajtása:

 • A keloid hegek olyan kötőszöveti kinövések, amelyek sérülés vagy seb helyén képződnek a bőrön, és tetoválás, piercing vagy tartós sminkelés után jelentkezhetnek.Keloid jelenlétében ajánlott kerülni a tetoválási eljárásokat, a piercingeket és a tartós sminket.
 • A papillómák és anyajegyek olyan képződmények, amelyek alatt sok kapilláris található, beavatkozással rákos sejtek képződhetnek. Mivel a nevi, anyajegyek és papillómák nem sérülhetnek meg, általában bele vannak írva a környező tetoválási mintába, és nem festik át.
 • Friss hegek, amelyek körül a bőr még nem gyógyult be, nem használhatók tetoválásra
 • Trauma vagy műtét következtében hipertrófiás (kidudorodó) hegek képződhetnek a bőrön. Idővel nőhetnek és megváltoztathatják alakjukat, ezért nem szabad tetoválni őket.
 • Az arc hegeinek tetoválása nagyon nehéz lehet, mert az arcon lévő bőr vékonyabb és érzékenyebb, mint a test többi részén. A fertőzések és egyéb szövődmények kockázata magasabb lehet, mint a test más részein történő tetoválások esetén.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A granuloma a piercing körüli felesleges szövet növekedése, amely úgy néz ki, mint egy dudor vagy csomó a bőrön. Ez az immunrendszer reakciója egy idegen test jelenlétére a szervezetben.

Apiercing folyamat alatt, a test idegen tárgyként érzékeli az ékszert, amelyet el kell távolítani. Az immunrendszer úgy kezdi meg a harcot ez ellen a tárgy ellen, hogy felesleges szövetet termel a piercing körül.

A granuloma gyulladt vörös dudornak tűnhet, amely fájdalmassá válhat, vagy akár fertőződhet is. Bár nem súlyos probléma, kellemetlen érzést okozhat, és kezelést igényel.

A granuloma előfordulásának megelőzése érdekében gondosan figyelemmel kell kísérni a piercing higiéniáját, és csak olyan kiváló minőségű ékszereket kell használni, amelyek nem okoznak allergiás reakciókat. Ha túlzott szövet jelenik meg, fontos, hogy ne saját maga próbálja meg eltávolítani, hanem forduljon orvoshoz a megfelelő kezelés érdekében.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A piercing pisztoly használata több okból nem javasolt:

 • Először is, a piercing pisztoly nyomást gyakorol a szövetre, ami sérülést és fájdalmat okoz. A tűvel ellentétben a fegyver nem vágja el a szöveteket, hanem elszakítja azokat, ami komplikációkhoz vezethet.
 • Másodszor, a pisztoly nem mindig fertőtleníthető. Használata után vér és egyéb szerves anyagok maradhatnak vissza, amelyek fertőzésforrássá válhatnak.
 • Harmadszor, vannak különböző méretű piercing tűk, amelyek lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa a megfelelőt egy adott szúráshoz. Ugyanakkor a fegyver gyakran egyfajta tűt használ az összes eljáráshoz, ami nem biztos, hogy alkalmas a test egyes részeire.
 • Végül a pisztollyal történő piercing jelentős stresszt és fájdalmat okozhat az ügyfélnek, ami befolyásolja a gyógyulási folyamatot és magát az eredményt is.
 • Ezért a piercinghez ajánlatos pontosan azokat a tűket használni, amelyeket megfelelően fertőtlenítettek és minden egyes eljáráshoz külön-külön kiválasztottak.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A titán és az orvosi acél két különböző anyag, amelyeknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A fő különbség a titán és az orvosi acél között a kémiai összetételben és tulajdonságokban rejlik. A titán egy könnyebb és erősebb anyag, amely biológiailag kompatibilis az emberi szövetekkel. Jellemzői miatt viszont a titánnal való munkavégzés speciális készségeket és technológiákat igényel. Előnyei miatt azonban ez az anyag nélkülözhetetlenné vált a piercingben.

A titán ékszerek több okból is népszerűvé váltak ékszerként:

Először is, a titán hipoallergén. Ez különösen fontos az érzékeny bőrű vagy más anyagokra, például nikkelre allergiás reakciókat okozó személyek számára;

Másodszor, a titán ékszerek rendkívül tartósak és korrózióállóak, ami azt jelenti, hogy idővel nem romlanak vagy rozsdásodnak. Ez ideálissá teszi őket a szurásokhoz.

A VEAN TATTOO stúdiókban az ékszerek széles választéka áll rendelkezésre különböző kivitelben és stílusban, így vonzóvá teszik azokat az emberek számára, akik piercingekkel szeretnék kifejezni egyéniségüket és egyediségüket.

Azonban, mint minden más ékszer, a titán ékszer is gondos karbantartást igényel az esetleges fertőzések vagy szövődmények elkerülése érdekében.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A gyulladások és/vagy fertőzések elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mielőbb jöjjön el a szalonba, hogy ékszereit új, sterilre cseréljék.

Ha az ékszer kiesett a szúrásból, azonnal meg kell tennie az intézkedéseket a szövődmények elkerülése érdekében:

Ne essen pánikba, és ne próbálja visszatenni magára az ékszert, mert ez további sérülésekhez és fertőzésekhez vezethet.

Alaposan mossa meg kezét és a szúrt területet enyhe szappannal és meleg vízzel.

Ideiglenesen ragasszon kötést a szúrás helyére, hogy elkerülje a seb szennyeződését.

Tanácsért és segítségért forduljon egy piercer mesterhez. A mester képes lesz visszaszerelni az ékszert vagy felajánlani annak cseréjét, valamint ajánlásokat is ad a szurás gondozására.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A SZOLGÁLTATÁSRÓL

A költség több tényezőtől függ:

A tetoválás ára a mérettől, színtől, stílustól, a vázlat összetettségétől és az alkalmazás helyétől függ.Piercing esetén az ár a piercing elvégzésének helyétől függően eltérő lehet. Egyes piercingtípusok megvalósítása nehezebb lehet, több időt és professzionalizmust igényel, ami befolyásolja a költségeket.

A piercing ára az ékszertől függhet. Drágább anyagok, például arany vagy platina használata növeli a piercing költségeit.

A tartós smink költsége az alkalmazás helyétől és a technikától függően változhat.

A tetoválás eltávolítás árának kialakulása a tetoválás méretétől, színétől és előírásától függően történik.

A színek is befolyásolhatják az árat. A világosabb, telítettebb színű tetoválásokat nehezebb eltávolítani, mint a fekete tintával rendelkezőket.

A tetoválás kora. Minél régebbi a tetoválás, annál nehezebb eltávolítani, mivel a tinta jobban felszívódik a bőrbe.

A tetoválás eltávolítási módszerei változhatnak, az ár pedig a módszertől függően változhat.

A költség a mestertől és a stúdió helyétől is függhet.

Az árlistát megtalálja az ÁRAK oldalon, vagy érdeklődjön a stúdiónál.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A piercinget 18 éven felülieknek javasoljuk, mivel ezen kor előtt a test még nem alakult ki teljesen.

De vannak kivételek, néhány szúrás már régebbi korban is elvégezhető.

Lebenyek: 12 éves kortól két szülő beleegyezésével.Egyéb szúrástípusok: 16 éves kortól a mesterrel történt egyeztetés és legalább egy szülő jelenléte után.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához.

Az egyszerre elvégezhető piercingek száma számos tényezőtől függ, például a piercing típusától, általános egészségi állapottól és bőrállapottól, életkortól és a piercing helyétől. Például, ha a szúrások a közelben vannak (egy fülben) - legfeljebb kettő. Az egymástól távol lévő piercingeknél legfeljebb három (például kettő az egyik fülben és egy a másikban).

Egyszerre 3-nál több szúrás nem javasolt.További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A teljes eltávolítás lehetősége számos tényezőtől függ, például a tinta színétől és mélységétől, méretétől, bőrtípusától és állapotától.

A lézeres eltávolítási eljárás nagy energiájú fény segítségével apró részecskékre bontja a tetoválást vagy a tartós tintát, amelyeket aztán felszívhat és eltávolíthat a szervezetből. Azonban nem minden szín egyformán érzékeny a lézerre, például a zöld, a sárga és a fehér eltávolítása különösen nehéz lehet.

Az eltávolításhoz eltávolítókat is használnak. Úgy fejtik ki hatásukat, hogy behatolnak a bőrbe és elpusztítják a tintát. Egyes eltávolítók hatékonyak lehetnek az eltávolításban, de használatuk égési sérülésekhez, hegesedéshez és egyéb bőrproblémákhoz vezethet.

Ezért, ha úgy dönt, hogy eltávolít egy tetoválást vagy permanenst, fontos, hogy lépjen kapcsolatba a szakemberekkel ezen a területen.

A VEAN TATTOO egyedülálló lézer és eltávolító váltakozó technológiát alkalmaz, mellyel a pigment teljes eltávolítása érhető el.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A mester kiválasztása fontos lépés, amelyet felelősségteljesen kell megtenni a biztonságos és magas színvonalú eljárás érdekében. Íme néhány tipp a jó szakember kiválasztásához:

 • Nézze meg a portfóliót. Ez segít megérteni, mennyire tapasztalt és professzionális a mester, valamint lehetővé teszi stílusának és munkaminőségének értékelését.
 • Használja a tetoválással vagy piercinggel rendelkező barátok és ismerősök ajánlásait. Megoszthatják személyes tapasztalataikat és beszélhetnek az eljárásról.
 • Nézze meg a vásárlói véleményeket az oldalon, hogy értékelje a mester hírnevét és munkáját.
 • Vegye fel a kapcsolatot a stúdióval, és beszélje meg az eljárás minden részletét, beleértve az anyagok kiválasztását, a sterilizálási és fertőtlenítési eljárásokat és egyéb fontos pontokat.

A tetoválás vagy piercer kiválasztása komoly dolog, és maximális figyelmet kell fordítania rá. Kövesse ezeket a tippeket, hogy megtalálja mesterét, aki segít elérni a kívánt eredményt.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A szerződés megkötéséhez és a regisztrációhoz szükséges az azonosító okmány.

Váltóruha arra az esetre, ha az, amiben az ügyfél érkezett, bekoszolódik.Minden VEAN stúdióban megtalálható minden, ami az ügyfél kényelméhez szükséges: tea, víz, nyalókák, takarók, párnák, magazinok és vázlatos katalógusok.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Fontos, hogy olyan kényelmes és megfelelő ruházatot válasszunk, amely segíti Önt a folyamat során, és lehetővé teszi, hogy könnyen elérje azt a területet, ahol a tetoválást elvégzik.

Viseljen olyan ruhát, amely lehetővé teszi, hogy könnyen elérje azt a területet, ahol a tetoválást végzik. Például, ha a tetoválás a vállon lesz, válasszon széles karkivágású inget, hogy a tetoválóművész könnyen hozzáférjen ehhez a területhez.

Kerülje az olyan ruházatot, amely zavarhatja a művész munkáját, például szűk nadrágot és szoknyát. Érdemes lehet rövidnadrág vagy leggings viselését is megfontolni, hogy könnyebben megdolgozhassa a lábát vagy a sípcsontjait.

Nem javasoljuk olyan ruhák viselését, amelyek nyomokat hagyhatnak és irritálhatják a bőrt.Válasszon olyan ruhát, amely könnyen mosható, vagy nem bánja, ha piszkos lesz.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A kezdéshez javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a szabályzattal.Többféleképpen regisztrálhat

 1. Az oldalon a "Regisztráljon egy munkamenetre" gombbal vagy közösségi hálózatokon, azonnali üzenetküldőkön keresztül;
 2. Telefonon;
 3. Közvetlenül a stúdióban.

Mit írjak?Igyekezzen minél részletesebben leírni kívánságait a kívánt tetoválással kapcsolatban, tüntesse fel a helyét a testen, a hozzávetőleges méretet centiméterben.

Küldhetek referenciákat? Igen, a fotók és vázlatok segítenek kiválasztani a megfelelő tetoválót, aki ebben a stílusban dolgozik.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Igen, vannak bizonyos kategóriájú vázlatok és tervek, amelyeket a stúdió megtagadhatja. Ezeket a korlátozásokat különböző tényezők okozhatják, mint például az etika, a jogszabályok, a szakmai normák vagy a tetoválóművészek személyes meggyőződése. Egyes tetoválásokat orvosilag vagy jogilag elfogadhatatlannak tekintik. Például az egyes testrészekre alkalmazottakat törvény tilthatja, vagy külön engedély szükséges a végrehajtásukhoz.

A művészek visszautasíthatják azokat a tetoválásokat is, amelyek nem megfelelő képeket tartalmaznak, például náci szimbólumokat, kegyetlenség, rasszizmus, misztikus, sátáni jeleket, vallási motívumokat vagy szerzői jogokat sértő képeket.

Más művészek terveinek lemásolása etikátlan és helytelen, ráadásul a tetoválók szívesebben dolgoznak saját terveikkel és ötleteikkel, amelyeket kifejezetten egy adott ügyfél számára fejlesztettek ki.

Ha a tetováló művész beleegyezik abba, hogy eleget tesz az ügyfél kérésének, és egy másik szerző tervét kitölti, fontos megbizonyosodni arról, hogy az ügyfél rendelkezik-e a terv felhasználásához szükséges összes jogosultsággal. Ezenkívül a mester javasolhat néhány változtatást a tervezésen, hogy egyedivé és egy adott ügyfélhez és preferenciáihoz igazodjon.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Eredeti vázlatokat készítünk a megrendelő igényei szerint. Tetováló művészeink olyan egyedi dizájnt dolgoznak ki, amely minden kívánságát és preferenciáját tükrözi.

Az ügyfél feladata, hogy részletesen leírja a tetoválás követelményeit, beleértve:

 • A kivitelezés tárgya és stílusa (ha lehetséges, adjon referenciát);
 • A tetoválás helye;
 • Méret (centiméterben kell megadni);

Számos vázlatlehetőséget biztosítunk, hogy Ön kiválaszthassa a legmegfelelőbbet.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A vázlatot közvetlenül az alkalmazás napján adjuk át.

Vázlatainkat nem küldjük el az interneten szerzői jogi védelem céljából: sok tetoválóművész szellemi tulajdonnak tekinti terveit, és nem kívánja azokat közösségi hálózatokon és azonnali üzenetküldőkön keresztül terjeszteni, hogy megakadályozza a vázlatok engedély nélküli másolását és felhasználását.Betartjuk azt az irányelvet, hogy egy egyeztetett tetoválási napon vázlatot készítünk.

Ha szükséges, módosíthatja a tervezést. A tetoválóművész minden lényeges változtatást és kívánságát figyelembe veszi, hogy a vázlat teljes mértékben megfeleljen a megadott követelményeknek.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

Az átfedés összetett folyamat lehet, amely professzionális megközelítést igényel. Látogasson el a stúdióba a konkrétabb ajánlásokért. A konzultáció során egy tapasztalt tetováló művész értékeli régi tetoválását, és javaslatot tesz a leghatékonyabb eltakarási lehetőségekre. Néha szükséges lézeres/eltávolító szolgáltatás igénybevétele az átfedés előtt.

De ha valamilyen oknál fogva nem tud eljönni a stúdióba - küldje el nekünk az elfedni kívánt tetoválásról készült fotókat a méretének és a testen való elhelyezkedésének leírásával. További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

 • Ne igyon alkoholt és szedjen aszpirint vagy más gyógyszereket, mert ez ronthatja a gyógyulást és növelheti a vérzés kockázatát az eljárás során. Ha orvosi okokból iszik gyógyszereket, feltétlenül tájékoztassa a mestert.
 • Napozás vagy hosszú ideig tartó napon tartózkodás, ami bőrkárosodáshoz és fokozott fertőzésveszélyhez vezet az eljárás során.
 • Önállóan eltávolítani a szőrt azon a helyen, ahol az eljárást végrehajtják.- illatosított vagy agresszív bőrápoló termékeket használni.

Fontos, hogy kövesse mestere utasításait és tanácsait a kockázatok minimalizálása és a biztonságos eljárás biztosítása érdekében.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A tetoválás általában a tetoválóval való konzultációval kezdődik, ahol a vázlat minden részletét megbeszélik. A kapott információk alapján vagy változtatásokat hajt végre, vagy kész tervet készít.

A tetováló művész ezután előkészíti és fertőtleníti a bőrfelületet, ahol a tetoválást alkalmazni fogják.

A következő lépés a test helyének meghatározása. A mester pauszpapír segítségével viszi át a rajzot a bőrére. A tetoválás méretétől és összetettségétől függően az előkészítési és méretezési folyamat 10-60 percig tarthat. Maga a tetoválás több óráig is eltarthat, vagy több alkalomra is szükség lehet, a tervezés méretétől, összetettségétől és a személy bőrének egyedi jellemzőitől függően.

A tetoválási folyamat befejeztével a tetováló művész védőfóliát helyez fel, és a következő hetekre vonatkozó utasításokat ad a tetoválás ápolására, hogy segítsen helyreállítani a bőrt és megőrizni a tetoválás élénkségét.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

A folyamat időtartama a tervezés méretétől és összetettségétől, valamint az egyes ügyfelek egyéni jellemzőitől függ.

Átlagosan körülbelül fél órát vesz igénybe a kis tetoválások kitöltése, a közepesek - 2-4 óra, a nagyok - 4-6 óra. Egy napi munkamenet akár 12 óráig is eltarthat, de nem mindenki bírja ezt az időtartamot - minden az ügyfél kitartásától függ.

Fontos megjegyezni, hogy a tetoválás egy állandó rajz a testen, ezért fontos, hogy elegendő időt adjunk a minőségi eredmény eléréséhez.

További információért forduljon a stúdió adminisztrátorához vagy a tanácsadóhoz a weboldalunkon.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT