Tetováló szalon Győrben - VeAn Hungarian
v. Győr
Czuczor Gergely u. 14
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT
Mestereink
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Klochanko

 • Tetoválás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Korrekció
 • Minden típusú tetoválás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Aleksik

Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr

Laura Wagner

Értékelés: 5 (20)

Tetováló szalon Győrben

A test tetoválása, függetlenül attól, hogy mi az (felirat, rajz, dísz, más ábra), valójában a tulajdonos belső világképének tükröződése.

Ez lehetővé teszi, hogy bemutassa életének prioritásait, hangulatát, bármilyen jelentős eseményt és még sok mást. A kiváló minőségű testrajz lehetővé teszi, hogy az illető érzéseit a lehető legpontosabban és megbízhatóan közvetítse. A győri "VeAn" tetováló szalon látogatása során személyesen is megbizonyosodsz arról, hogy a tetoválás nemcsak magas művészi színvonalon, hanem kiváló minőségű, gyors, teljesen biztonságos.

Tetováló szalon Győrben

Tetoválás, mint a
testművészet eleme

A XXI. században a tetoválást az emberek túlnyomó többsége a képzőművészet egyik területével azonosítja.

A modern tetoválás lenyűgöz:

 • Esztétikájával;
 • Valósághű ábrákkal;
 • Gazdag színpalettával;
 • A vonalak összetettsége és kontrasztja által.Mestereink nem csak tetováló szakemberek, hanem valódi művészek, a tetoválás rajongói. Az ilyen magas szintű eredmény, amit a VeAn tetováló szalon mesterei mutatnak, a professzionalizmus és a széleskörű gyakorlati tapasztalat, a legújabb berendezések és természetes pigmentek munkájuk során történő felhasználásának eredménye. És ezt a csokrot kreatív, egyéni megközelítés egészíti ki minden egyes megrendelésekhez.

Tetováló szalon Győrben
Tetováló szalon Győrben

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tetoválás nem csak mindennapi dekoráció az ügyfél testén.


Ez egy kiváló módja annak, hogy egyértelműen kifejezd érzelmeid, közvetítsd hangulatod és életmódod mások felé. Mielőtt elkezdenénk az eljárást, hosszú ideig dolgozunk a rajz vázlatán, tisztázva az ügyféllel minden apróságot. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy valódi műalkotásokat hozzunk létre. Ez megmagyarázza azt a tényt is, hogy a győri tetováló szalonunk miért örvend olyan nagy népszerűségnek.

Tehát a "VeAn" csapat fő előnyei:


 • A jövőbeni tetoválás egyedi vázlatának kidolgozása.
 • Tetoválást készítünk egy fényképből.
 • A tetováló szalonban dolgozó mesterek számos technikával és stilisztikai irányokkal rendelkeznek a tetováláshoz.
 • Nem dolgozunk sablon szerint. A "VeAn" katalógus flash-készleteit elsősorban mintaként használjuk. Minden ügyfél számára a kiválasztott rajzot kívánságai alapján véglegesítjük.A "VeAn" tetováló mesterek méltán büszkék arra, hogy exkluzív, egyedi alkotásokat hoznak létre. Ügyfeleink olyan tetoválást kapnak, amelyet bizton nevezhetünk szerzői műalkotásnak.

Tetováló szalon Győrben

A biztonsági szabályok
és szabványok betartása

A "VeAn" márka 2011-ben lett bejegyezve.


A védjegy annak a hasonló gondolkodású emberekből álló csapatnak köszönheti megszületését, akik kezdetben a tetoválóipart választották a hálózat fejlesztésének fő irányaként.

Alapításunktól kezdve évről évre azon dolgozunk, hogy népszerűsítsük a tetoválásokat, bevezetjük a szakmai szabványokat és magas színvonalú képzést biztosítsunk a tetoválóművészek számára.

A VeAn hálózat minden fiókja, beleértve a győri tetováló szalont is, szigorúan betartja a tetoválás általánosan elfogadott követelményeit az egész világon. Ezért ügyfeleink 100% - ban biztosak lehetnek abban, hogy minden eljárást teljesen biztonságosan hajtanak végre.

Minden tetováló művészünk nemcsak éves átképzésen kell részt vennie, hanem nemzetközi versenyeken is jól szerepel.

Mind a tetováló művész munkahelyét, mind az többször felhasználható eszközöket, szerszámokat minden látogató után megfelelően fertőtlenítjük. Ha az ügyfél úgy kívánja, a higiéniai kezelés az ő jelenlétében is elvégezhető.

Minden "VeAn" tetováló szalon csak professzionális eszközökkel, kiváló minőségű fogyóeszközökkel van felszerelve, amelyeket a világ minden tájáról ismert neves márkák gyártanak.

A tetoválógépek modern modelljeinek köszönhetően az eljárás során minimális károsodást okoznak az ügyfél bőrén.

Minden alkalommal tanácsot adunk a látogatóknak, mind az eljárás előtt, mind az után végzendő teendőkről. Mestereink tetoválás ápolására vonatkozó ajánlásainak betartása garancia arra, hogy a gyógyulási folyamat fájdalommentes és elég gyors lesz.

Tetováló szalon Győrben
Tetováló szalon Győrben

Ajánlataink

Ügyfeleink számára: A „VeAn” szakmai hálózat részét képező győri tetováló szalonba való látogatáskor az alábbi szolgáltatások vehetőkti igénybe:

 • Tetoválás alkalmazása bármilyen technikában, stílusban vagy irányban.
 • Arc sminktetoválás (ajkak, szemek, szemöldök).
 • Piercing.
 • Tetoválás és sminktetoválás eltávolítása lézeres technológiával.
 • Aki a tetováló szakmát szeretné elsajátítani: A VeAn tetováló szalon egyik tevékenysége a mesterképzés. Nemcsak képzéseket szerveztünk, hanem mesterkurzusokat, fesztiválokat is, ahol megoszthatod tapasztalataidat a szakmabeliekkel. Tetováló szalonunk kiváló minőségű és teljesen biztonságos fogyóeszközöket (pigmenteket, egyszer használatos tűket és még sok mást) értékesít kedvező áron.Tapasztalt mestereknek: Ha profi tetoválóművész vagy, van kedved és lehetőséged a tetoválóipar valamelyik szakterületének tanulmányozására, örömmel üdvözlünk barátságos csapatunkban. Ehhez elegendő kitölteni a "VeAn" kérdőívet, és megvárni, amíg a menedzser felhív.

Minden részletről telefonon tájékozódhatsz'

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.