Munkavállalás a VEAN-nál Kezdő és Tapasztalt Tetoválóművészeknek - VeAn Hungarian
Munkavállalás a VEAN-nál

80 pontot elérve 100-ból, garantáltan csapatunk tagjává válnak.

Több mint 30% -a a diákoknak, akik túllépték a küszöbértéket, már beolvadtak a kollektívánkba.

A VEAN TATTOO munkájának előnyei

Munkavállalás a VEAN-nál: munka kezdő és tapasztalt mestereknek

A VEAN szalonhálózata a világ legnagyobbja, a legjobb feltételeket kínálva a munkavállalásra és a mesterek szakmai fejlődésére:

  • Munkatársainknak biztosítjuk a szolgáltatások legmagasabb szintű nyújtásához szükséges berendezéseket és anyagokat. A tetováló művészek csak a tetováló gépet és a tápegységet vásárolják meg önállóan.

  • A berendezések és anyagok beszerzése a mester igényei és kívánságai alapján történik.

  • Marketing támogatást nyújtunk – hirdetjük művészeink szolgáltatásait specializált internetes platformokon és saját hivatalos weboldalainkon. Minden tetováló számára biztosítunk egy külön profilt a TattooLog globális mesterkatalógusban.

  • Részben, 50-70%-ban finanszírozzuk a profil specifikus mesterkurzusokon és fesztiválokon való részvétel költségeit.

  • Több mint 30% tanulónk, aki elért egy átmeneti pontszámot, megtalálta a hivatását a VEAN stúdióiban világszerte.

  • További 20% tehetséges végzős folytatta karrierjét partnereinknél az Art Ink-nél.

munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek

A VEAN mestereinek
szakmai fejlődése

Érdekel bennünket mestereink képesítésének növelése, teremtünk feltételeket a kreatív növekedéshez és fejlődéshez.

Fejlesszék művészetüket és érjenek el magas célokat a szakmában különböző projektek segítségével – tanuljanak a hálózat legjobb tetoválóitól, férjenek hozzá a legmodernebb technológiákhoz és eszközökhöz. Már ma tervezzük mesterkurzusok és egyéb események megrendezését, ahol a tetoválók kommunikálhatnak, új ismereteket és készségeket szerezhetnek, bemutathatják személyes eredményeiket és szakmai tapasztalatot szerezhetnek. Figyeljék weboldalunkat és a közösségi médiát, hogy ne maradjanak le a bejelentésekről.

Válasszanak kényelmes munkarendet és munkamódot – az adminisztrátor a mesterrel egyeztetett időpontban írja be a klienseket. A tetováló önállóan határozhatja meg az árlistát, figyelembe véve a szalon árazási politikáját. A százalék egyénileg kerül meghatározásra. Ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzanak, gondoljanak azokra az előnyökre, amelyeket egy jól ismert, prestízs szalonban dolgozva élvezhetnek. Az emberek elégedettek szolgáltatásainkkal és bíznak mestereinkben. A VEAN név önmagáért beszél. Önmagában vonzza az új ügyfeleket. Tetoválóinknak biztosított a folyamatos munkalehetőség. Garantáljuk a jövedelem növekedését, már a munkába állás második hónapjától kezdve. Egy további ok a VEAN-nál való munkára – lojális vezetők, akikkel bármilyen kérdést meg lehet vitatni és szabályozni a munkakapcsolatokat.

munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek

Saját gyártás és
partnerség a világmárkákkal

A VEAN cég egy kiterjedt tetoválószalon- és üzlethálózat, ahol piercing és tetoválás ápolószereket, egyéb termékeket és kiegészítőket lehet vásárolni személyes használatra és munkavégzésre.

Együttműködünk a tetoválóipar számára termékeket gyártó vezető világmárkákkal. Termékeinket Ukrajnában és Lengyelországban gyártjuk. Az összes gyártott termék megfelel az európai minőségi szabványoknak, amit nemzetközi tanúsítványok igazolnak. Egy másik fontos előny – a gépek, berendezések és fogyóeszközök nagy kedvezménnyel történő vásárlásának lehetősége.

munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek

A VEAN szalonhálózatának jellemzői

Mestereink számára garantált előnyök – kényelmes munkakörülmények, szakmai fejlődés és megszakítás nélküli ügyféláramlás.

A VEAN szalonok jellemzői:

  • Elhelyezkedés a városok központi részein, magas átjárhatósággal.
  • Állandó marketing támogatás – hirdetés az interneten és az utcai információs hordozókon.
  • Esztétikusan kialakított, felhasználóbarát vállalati weboldal, amit naponta 5000 ember látogat meg.Segítünk kialakítani a helyes munkához való hozzáállást, megtanítjuk, hogyan lehet javítani a látogatók kiszolgálását és növelni a szolgáltatások iránti keresletet. A javaslatok betartásával folyamatosan növelheti az ülés díját, új ügyfeleket vonzhat és személyiségként fejlődhet. Munkavállalás a VEAN szalonhálózatában – valós lehetőség anyagi helyzetének javítására, társadalmi státuszának növelésére, tiszteletre méltó személlyé válására. Érdekelt vagyunk abban, hogy jövedelme folyamatosan nőjön, mivel ez a mi üzletünk sikerétől függ. Minden szükséges eszközzel ellátjuk és megteremtjük a sikeres karrierépítés feltételeit. Öntől csak a munkavégzési vágyat, a kreatív fejlődést és az új szakmai horizontok elsajátítását várjuk. Találja meg helyét barátságos, kreatív csapatunkban és javítsa saját életminőségét. Az álom felé tett első lépéshez –tegyen bejelentkezést weboldalunkon, amit a lehető leghamarabb megvizsgálunk.

munkavállalás tetoválóművészeknek
munkavállalás tetoválóművészeknek

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.