Minden a piercingről
Mesterkeresés Válaszd ki a tökéletes mestert városodban.


Test ékszer
A piercing fajtái
Minden a piercingről
Fülek

A legelterjedtebb fülpiercing a fülcimpa piercing, amelyet bármelyik szalonban végeznek, és otthon is könnyen elvégezhető. A füllyukasztásnak sok fajtája van, ma körülbelül harmincnégyféle szolgáltatás létezik, amelyek fülbevalókban és elhelyezkedésben különböznek egymástól.

Monroe

A piercing területe hihetetlenül népszerű a különböző nemű és korú emberek körében. Ennek a szolgáltatásnak az egyik legnépszerűbb típusa az ajakpiercing - Monroe.

Fülporc

A fülporc piercing látványosnak, szokatlannak és vonzónak tűnik. Különleges eredetiség abban rejlik, hogy rengeteg ékszer kerülhet a fülre, ami mindenképpen különleges egyediséget ad a stílusnak.

Nyelv

A nyelvpiercing hihetetlenül népszerű, szinte észrevehetetlen szúrásfajta, érzéstelenítő gyógyszerek alkalmazása rendkívül ritka. Ennek ellenére a sérült terület gyógyulása fájdalmas lehet.

Medusa

Ez egy csodálatos, eredeti és nagyon szép típusú testmódosítás, amely elegánsan díszíti a felső ajkat, vagy inkább a felső ajak feletti barázdát. Ez a fajta piercing a legkedveltebb a hölgyek körében, a férfiak ritkán választják ezt a fajta piercinget.