Bridge piercing: kezelés és ellenjavallatain - VeAn Hungarian
Bridge
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Bridge piercing

A piercing szolgáltatás nap mint nap hatalmas népszerűségnek örvend.


Sokan ezt a fajta testmódosítást preferálják egyéniségük demonstrálására.

Ez a terület tele van különféle típusú szúrással a test bármely részén. A fülbevaló szinte az egész testet díszítheti, a szemöldöktől az intim piercingig. A különböző testrészek szúrását leginkább a fiatalabb generáció részesíti előnyben, mert ez az önkifejezés remek módja. A piercing egyik legnépszerűbb típusa, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk, a "Bridge".

A Bridge piercing egy szokatlan, eredeti típusú piercing, amely az orrnyerget díszíti. Az eljárás során a szúrást a szemgolyók szintjén hajtják végre, főleg vízszintes módszerrel. Kevésbé gyakori a függőleges bridge vagy kombináció. Ez a szúrás népszerű mind a nők, mind a férfiak körében. Ez az univerzális nézet a test egyik veszélyes és fájdalmas szúrása, ezért ne végezze el saját maga a szúrást. Ha a bridge piercinget el akarja végezni, forduljon szakképzett, tapasztalt, bizonyított szakemberhez.

bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain

A bridge jellemzői
és ellenjavallatai

Az orrnyereg szúrásának díszítésére általában egy súlyzót használnak, amelynek végein golyók vannak.


A bridge nem is olyan régen vált nagy keresletté, és ez a típus minden nap egyre nagyobb lendületet kap.

A szolgáltatás ilyen népszerűsége a fiatalabb generáció körében azzal magyarázható, hogy a bridge a legalkalmasabb piercing az önkifejezéshez. Végül is az orrnyereg piercingje szokatlannak, eredetinek és látványosnak tűnik, ami önmagában vonzza a környező emberek és a járókelők tekintetét.

Az orrnyereg átszúrásának eljárása meglehetősen fájdalmas, ezért előzetes érzéstelenítés szükséges. A fájdalomcsillapítót pontosan arra a helyre fecskendezik be, ahol a szúrást végzik. Sokkal ritkábban az érzéstelenítő gyógyszert intravénásan adják be.

Fontos! Az ilyen típusú piercing kiválasztásakor először figyelmesen olvassa el az ellenjavallatokat. A bridge nem kívánatos a vékony bőrű emberek számára. Fontos odafigyelni az ötvözetre, amelyből az ékszer készül, ha fennáll az allergiás reakciók veszélye, jobb, ha nem kísérletezünk. Az allergiás reakció súlyos szövődményekhez vezethet.

Szintén tilos ilyen típusú szúrást végezni olyan személyek számára, akiknek látási problémái vannak. Ha egy személynél aktívan fejlődik a kötőhártya-gyulladás, akkor egyetlen képzett szakember sem vállalja a munkát. Ha hegek vagy égési sérülések vannak az orrnyeregben, ez is megnehezíti a mester munkáját.

Ezenkívül a bridge piercing ellenjavallt fertőző és egyéb bőrbetegségekben szenvedők számára, akiknek szív- és érrendszeri zavarai vannak. A terhesség és a szoptatás szintén nemkívánatos időszak az orrhíd piercing során.

bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain

Elővigyázatosság
és a lehetséges következmények

Az orrnyereg gyógyulási ideje meglehetősen hosszú ideig tart, a szúrás teljes gyógyulása körülbelül hat hónapig tarthat.


A bridge gyógyulás során gyakori előfordulás az orrnyereg duzzanata, valamint a szemkörnyék duzzanata.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a szúrási eljárás után először az arc nem fog a legjobban kinézni. Nem csak duzzanat, hanem kék karikák is megjelenhetnek a szem alatt. A hideg borogatás segít megoldani a duzzanatot és a puffadást.

A puffadás kockázatának megelőzése érdekében tudnia kell a megfelelő ékszereket kiválasztani. A fülbevaló legyen kényelmes és megfelelő méretű. Az is fontos, hogy hipoallergén ékszerötvözetet válasszunk.

Meg kell érteni, hogy sík szúrást hajtanak végre az orrnyereg tartományában, és mivel ez a zóna aktívan részt vesz az arckifejezésekben, a dekoráció elutasítható. Nehéz megmondani, hogy pontosan mikor kezdi el a test elutasítani a fülbevalót, de ez a folyamat látható. Amikor a fülbevaló leszakad, szinte láthatatlan nyomok maradnak. Amint észreveszi, hogy az ékszerek elkezdtek vándorolni, azonnal lépjen kapcsolatba a piercingmesterrel. Valószínűleg a fülbevalót ki kellesz dobni.

De azt is érdemes megjegyezni, hogy ez elkerülhető. Gondosan meg kell közelíteni a piercingmester kiválasztását, aki szigorúan betartja a higiéniai szabályokat. Szükséges a megfelelő ékszer kiválasztása, és különös figyelmet kell fordítani a szúrt testrész gondozására.

bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain

A szúrás helyének
gondozásának jellemzői

Annak ellenére, hogy a bridge az egyik veszélyes és meglehetősen fájdalmas piercingfajta, még mindig az egyik legnépszerűbb testpiercing.Annak érdekében, hogy a bridge csak örömet okozzon, és fényes, örömteli érzelmeket hozzon, a szúrás helyét gondosan ellenőrizni kell, és időben antiszeptikus szerekkel kell kezelni. Nagyon fontos, hogy rendszeresen kezelje a piercinget, és ne cserélje ki az ékszert, amíg a piercing teljesen be nem gyógyult. Hogyan kell feldolgozni a bridge piercinget? Erről a stúdió mestere fog mesélni önnek.

A komplikációk elkerülése érdekében:

  • Fölöslegesen ne érintse meg a szúrás helyét, ne érintse meg és ne mozgassa a fülbevalót.
  • Korlátozza a nyílt vizek, szaunák, fürdők és medencék látogatását.
  • Nem ajánlott felmelegíteni a szúrás helyét.
  • A szúrás gyógyulása alatt jobb nem használni a forró fürdőt.A szakképzett piercing mester ragaszkodik ahhoz, hogy amíg a szúrás helye teljesen meg nem gyógyult, addig nem érdemes fülbevalót cserélni. Nagyon gyakran az emberek nem várják meg a szúrás teljes meghúzását, és kiveszik a fülbevalót. Ez az orrnyereg ismételt átszúrásához vezet, mivel a szúrás dekoráció nélkül nagyon gyorsan meghúzódik. A helytelen cselekvéssel a piercing helyének gyulladásos folyamata kezdődhet.

Olyan gyulladásos folyamatok esetén, amelyek hosszú ideig nem múlnak el, azonnal lépjen kapcsolatba a piercing mesterrel. Ha a gyulladás antiszeptikus készítményekkel és antibakteriális kenőcsökkel nem távolítható el, akkor az ékszert el kell távolítani, és magát a szúrást meg kell gyógyítani.

bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain
bridge piercing ellenjavallatain

Bridge fülbevalók

A bridge piercingről készült számos fotót átnézve észrevesszük, hogy az ilyen típusú piercingek leggyakoribb dekorációja a súlyzó.Általában kis fém vagy műanyag golyókat, tüskéket vagy kavicsokat helyeznek el a rúd szélei mentén. A rudat 1,6 milliméter átmérőjűvel választják, a hossza eltérő lehet. A fülbevaló hosszát az ügyfél egyénileg választja ki, míg az ékszert négy milliméteres hosszban választják ki, mivel a szúrás helye megduzzadhat.

A szúrás végrehajtásához a szakértők a titánt javasolják - az orvostudományban a titánt gyakran használják a csontok pótlására. Ez az anyag kiválóan alkalmas fülbevaló piercingre.

A szúrás teljes gyógyulása után, amikor a fülbevaló szabadon mozgatható, az első ékszer kicserélhető egy másikra, tetszőleges anyagból.

A bridge piercing fájdalmas piercing, de ez a fajta piercing megéri a türelmet. Ha úgy döntött, és bridge piercinget választott, azonnal fel kell készülnie egy hosszú rehabilitációs időszakra. A piercing eljárás után a mester határozottan számos ajánlást ad a szúrt hely gondozására. Kövesse ezeket az ajánlásokat, fordítson különös figyelmet a piercing gondozására. Hiszen nemcsak a jövőbeni megjelenése, hanem az egészsége is múlik rajta.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.