24/7 támogatás a VEAN TATTOO-tól - Mindig elérhetőek vagyunk a kérdéseidre - VeAn Hungarian
24/7 Támogatás
Mindig elérhetőek

A VEAN TATTOO-nál tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a megbízható támogatás minden tanulási szakaszban. Éppen ezért indítottuk el a 24/7-es támogatási szolgáltatásunkat, ahol bármilyen érdeklődésedre vonatkozó kérdést feltehetsz.

Célunk, hogy a tanulási folyamatot a lehető legkényelmesebbé és informatívabbá tegyük minden diák számára.

  • Töltsd ki űrlapunkat weboldalunkon, add meg kérdésedet és elérhetőségeidet. Szakértőnk a lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lép veled.
  • Gyors válaszért lépj be támogatási chatünkbe. Tanácsadóink 24/7 elérhetőek online és készen állnak arra, hogy segítsenek bármilyen kérdésben.


Nemcsak arra törekszünk, hogy a tetoválás területén a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk, hanem arra is, hogy környezetet teremtsünk mindenki növekedéséhez és fejlődéséhez.


A készségeid támogatása és fejlesztése prioritás számunkra. Kövess minket Instagramon, hogy ne maradj le a hírekről, műhelymunkákról és diákjaink és mestereink sikerének történeteiről.


Fontos számunkra, hogy sikerüljön, mert a te sikerességed a mi sikerünk is!

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.