Tetováló betűtípusok online - VeAn Hungarian
Tetováló betűtípusok online
Professzionális tetoválót keresel?

Ajánljuk a mestereinket, melyek segítenek létrehozni egyedi mintát, garantálnak a biztonságot és jó minőségű munkát.

Tetováló betűtípusok online

A tetoválóiparban az egyik leggyakoribb stílus - valamilyen szöveg tetoválása.


A szöveg kiválasztása bonyolult, de magának a betűtípusnak a kiválasztása még nehezebb lesz. Tekintettel a lehetőségek széles tárházára, valamint a mester egyéni megközelítésére minden vendéghez, sokáig lehet beszélni bizonyos típusú tetoválásokról.

Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

Betű stílus

Hogyan válasszunk betűtípust a tetováláshoz?


Először is, ha a kiválasztotta a szöveget , ki kell választania a megfelelő dizájnt. Ezen kívül érdemes figyelembe venni magának a vendégnek a stílusát, mi fog illeni a stílusához, hobbijához, munkájához, életértékeihez. Sok részlet alapján kiválaszthatja a legjobb megoldást. Ne feledje, hogy nálunk megtekintheti az összes tetoválás betűtípust online, valamint segítséget és tanácsot kérhet egy online tanácsadótól. Ehhez lépjen a megfelelő kategóriába, és fontolja meg a kínált lehetőségeket. Több száz egyéb lehetőséget is felfedezhet a neten, hogy képet kapjon arról, hogyan fog kinézni a tetoválás azon a helyen, ahol fel szeretné tetováltatni.

Betűméret

A betűméret meghatározásához meg kell határoznia a szöveg pontos elhelyezését. Elhelyezésével más méretbeállításokat is elképzelhet - a betűk szélességét és hosszát. A szöveg egyaránt állhat kisbetűkből, és kezdődhet nagybetűvel, kiemelve a nevet vagy várost, országot.

Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

Betűk színe

Ha fontolóra vette a tetoválási betűtípusokat, és döntést hozott, és magabiztos a felirat tárgyában, akkor fontolja meg a színpalettát.


Talán a legjobb megoldás egy fekete-fehér tetoválás, vagy relevánsabb lenne élénk színekben tetoválást készíteni. Több színt is készíthet ezek kombinálásával:

  • Végezzen fényes körvonalat.
  • Színes árnyék hozzáadása.
  • A betűk kitöltése történhet színátmenetekkel.
Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

Tetováló betűtípusok mestereinktől

Konzultáljon mestereinkkel a betűtípus és a színpaletta, valamint az árnyalatok és az alkalmazási stílus kiválasztásáról, válassza ki a legjobb megoldást, és végeztesse el az Önt tanácsoló tetováló művészével.


Ez a legjobb lehetőség a kívánt eredmény eléréséhez.

Maga a tetoválás stílusa lehet minimalizmus, gótikus vagy grafika. Te magad választod ki a legjobb stílust a tetoválásodhoz, de a mester tanácsa mindig hasznos lesz. Fontolja meg velünk a tetoválás betűtípusait, gondolja át a tervezést, válasszon több lehetőséget, és előre gondolja át az összes részletet.

Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

Betűnyelv

Fontos tényező a tetoválás választott nyelve.


A választás alapján ki kell találnia a betűtípust, mivel nem mindegyik néz ki jól egyik vagy másik nyelven. A megértés érdekében írja le a feliratot, amelyet tetováltatni fog, hogy nézze az egyik vagy másik betűtípus összes előnyét és hátrányát.

Népszerű helyek a tetováláshoz

A tetoválás helyét a vendég választja ki, de vannak népszerű helyek a betűtípusok alkalmazására. Ilyen helyeknek tekinthetők a kezek, lábak alkarjai, gyakran vannak feliratok a csuklón, a nyakon, a háton. Sok vendég úgy gondolja, hogy a tetoválás betűtípusokat a mellkason kell elvégezni, például a sorozatszámot vagy egy szeretett személy nevét.

Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

Betűtípus-stílusok

A lányok jobban szeretik a kifinomultságot, a vékony és könnyű betűtípusokat.


Ha a férfi nemről beszélünk, akkor előnyben részesítik a nagyobb, merészebb és szigorúbb feliratokat, amelyek többsége körvonalas, esetleg színes. Ezek a szabványok azonban nem mindig megfelelőek vendégeink számára, tekintettel arra, hogy legtöbbjük ragyogó megjelenésű és jó ízlésű ember.

Tetováló betűtípusok online
Tetováló betűtípusok online

A tetováló betűtípusok árai

A tetoválás költsége közvetlenül függ a betűk méretétől, a felirat hosszától és maga a betűtípus összetettségétől.


A munka befejezéséhez használt színek számától is eltérhet. Részletesebb információkat közvetlenül a szalonban kaphat, a kiválasztott mestertől. A különböző mesterektől származó tetováló betűtípusok ára a tapasztalattól és a megrendelés tetováló művész általi értékelésétől függően változhat.

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.