A tetováló neurális hálózatok: a használat előnyei - VeAn Hungarian
A tetováló neurális hálózatok

A „VeAn” weboldal látogatói használhatják a neurális hálózati szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a vázlattal kapcsolatos bármely kívánságát egy speciális program feldolgozza, és az eredményt - egy exkluzív vázlatot - adja meg. Ha katalógusunkban nem választ magának vonzó lehetőséget, a tetováló neurális hálózatnak köszönhetően egyedi vázlatot kap, amelyet még egyetlen mester sem használt. A mesterséges intelligenciával rendelkező alkalmazást művészi képek létrehozására tervezték. Tervezést készít az Ön kívánságai alapján. Számos lehetőséget kap a jövőbeni tetoválás tervezésére, hogy kiválaszthassa a legjobbat.

Eredmény

X

Előző generált vázlat

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Neurális hálózat: innováció
a tetoválás területén

A tetoválás ipar folyamatosan fejlődik.

Új technológiák jelennek meg – pigmentfelviteli technikák, eszközök és berendezések. Elérkezett a fordulat a mesterséges intelligencia használatában a tetoválások készítésében. A mesterséges intelligencia olyan öntanuló programok, amelyek javítják funkcióikat a munkafolyamat során.

A program a természetes neurális hálózat elvén működik - egy biológiai mechanizmus, amely segít az embernek az információk észlelésében, feldolgozásában és emlékezésében. A mesterséges intelligenciával rendelkező alkalmazások általában nagyon különlegesek – egyfajta információ feldolgozására vannak beállítva, például hang vagy grafika.

A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok

Hogyan működik egy neurális
hálózat a tetoválás területén?

A folyamatos tanulás példákon keresztül történik.

A programba nagyszámú tetoválási kép kerül betöltésre. A rajzok teljes száma meghaladhatja a tízezret. Az aktuális felhasználótól kapott alapadatok és információk alapján a tetováló neurális hálózat elkészíti a kérésnek megfelelő rajzot.

A tetováló neurális hálózatok

Neurális hálózat: a használat előnyei

Egy speciális program tetoválási vázlatokat készít.

A megoldás fő előnye mindig egy exkluzív lehetőség. Ez egy szép kiegészítése a katalógusnak, ahol vázlatot is választhat. A tetováló neurális hálózat megkönnyíti a feladatát és időt takarít meg. Ugyanakkor az Ön tetoválása egyedi lesz - pontosan olyan, amilyet soha nem fog látni senkinél. A használat előnyei:

  • Több vázlatopció gyors elérése.
  • A kép részletezése.
  • Textúrák és árnyékok kidolgozása.
  • A meglévő kép bővítésének, megváltoztatásának vagy újragondolásának képessége.A tetováló neurális hálózatok hasznos eszközök, amelyek bővítik a kezdő és tapasztalt tetováló művészek lehetőségeit. Az intelligens képgeneráló oldalak azok számára is hasznosak lesznek, akik egyedi tetoválást szeretnének készíteni. Hasonló programokat alkalmaznak a marketingben egy új termék arculatának és csomagolásának kialakítására. A vázlatkészítés alkalmazások segítségével történik.

A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok

Neurális hálózat: exkluzív
szolgáltatás a "VeAn" szalonban

A „VeAn” weboldal látogatói használhatják a neurális hálózati szolgáltatást.

Ez azt jelenti, hogy a vázlattal kapcsolatos bármely kívánságát egy speciális program feldolgozza, és az eredményt - egy exkluzív vázlatot - adja meg. Ha katalógusunkban nem választ magának vonzó lehetőséget, a tetováló neurális hálózatnak köszönhetően egyedi vázlatot kap, amelyet még egyetlen mester sem használt. A mesterséges intelligenciával rendelkező alkalmazást művészi képek létrehozására tervezték. Tervezést készít az Ön kívánságai alapján. Számos lehetőséget kap a jövőbeni tetoválás tervezésére, hogy kiválaszthassa a legjobbat.

A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
Az alkalmazás jellemzői

A szoftverterméknek különböző verziói vannak.

A legtöbb tetováló neurális hálózat több mint 12 milliárd paramétert használ a képek létrehozásához. Vázlatok generálása előzetes ismeretek és kapcsolódó fogalmak alapján történik. A rajz a beírt szöveg alapján jön létre, amely leírja a kívánt eredményt. Kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe a munkavégzés. A program lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, foto-realisztikus rajzokat készítsen. Az univerzális modul bármilyen vázlatot generál, amelyek tervei a felhasználónak eszébe jutnak.

Az alkalmazás innovatív algoritmusokat használ a látványos rajzok készítéséhez. A vázlatok kiváló minőségűek és fényképes valósághűek. A program referenciaképek felhasználásával olyan illusztrációkat készít, amelyek különböző forrásokból származó elemeket kombinálnak. A sok beállításnak köszönhetően olyan vázlatokat kaphat, amelyek a lehető legközelebb állnak a kívánt képhez.

A program lényegében az egyszerű szavakat és fényképeket műalkotásokká varázsolja. A felhasználó szöveges adatokat ír be, és kiválaszt egy stílust. Minden mást a mesterséges intelligencia csinál. A nagyszámú előre beállított stílusnak köszönhetően finoman irányíthatja és szabályozhatja a generálási folyamatot.

A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
Hogyan működik a dolog

A legtöbb tetováló neurális hálózat használatához nincs szükség programozási ismeretekre.

A mesterséges intelligencia a felhasználói szöveges kérések alapján képeket hoz létre. A neurális hálózat maximális eredményének eléréséhez helyesen kell írnia a promptokat - kéréseket.

Általában a prompt tartalmazza a jövőbeli rajz szakdolgozati leírását. Például egy fekete macska vagy egy hawaii lány, egy japán hullám vagy egy DJ lemezekkel. A leírásnak tartalmaznia kell a rajzot jellemző szavakat - fényképezés, fotorealizmus, koncepcióművészet, nagy felbontás, részletesség. A Promt további elemek nevét is tartalmazhatja - virágok a hajban, szivárványspirálok, bagolymaszk, varázslatos növények.

Egy intelligens asszisztens képes finomítani a tetoválóművész ötletét. Minél világosabban fogalmazódik meg a kérés, az eredmény annál jobban megfelel az elvárásoknak. És gyakran felülmúlja őket. A neurális hálózatok másodpercenként frissülnek a beérkezett kérésekkel és az új vázlatok generálásával együtt. Az erőforrás-készségeket folyamatosan fejlesztik. A művészetek elsajátításának eredményeit okos programokkal mindenki megfigyelheti.

Fontos megérteni, hogy a mesterséges intelligencia a tetováló asszisztenseként szolgál, és soha nem tudja teljesen helyettesíteni. A lényeg az érzékszervi észlelés és az érzelmek hiánya. A program nem fogja tudni felmérni, hogy a generált vázlat milyen érzelmeket vált ki, és hogyan érzékelik azt a környező emberek. Erre csak egy élő ember képes.

A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
A tetováló neurális hálózatok
Legújabb generált fotók

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.