Étvágycsökkentő piercing: Éhség pont | Slim piercing hatása. - VeAn Hungarian
Tragus
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Étvágycsökkentő piercing

A Tragus (ennek a testrésznek a neve „tragus”) egy kis porcos dudor, amely a külső fülön található, valamint egy azonos nevű piercing, amelyet a fülkagyló elülső részén lévő porcon végeznek.

Ez a fajta piercing meglehetősen népszerű, és az emberek gyakran választják önkifejezésre és eredetiségük hangsúlyozására. De vannak más okok is a Tragus piercing fogyás alkalmazására – állítólag segít elnyomni az étvágyat és elősegíti a fogyást.

Étvágycsökkentő piercing
fogyás támogatásáért

Étvágycsökkentő piercing
- Használ?

Mint sok népszerű fülpiercing, a Tragus fogyás fülpiercing is hihetetlen történetekkel rendelkezik egy ilyen piercing gyógyító tulajdonságairól.

A legelterjedtebb információ szerint az Étvágycsökkentő piercing segíthet a fogyásban, olyannyira, hogy a megfelelő piercing beszerzése esetén elfelejtheti a diétát és a megfelelő táplálkozást.

Ma már nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ez a módszer olyan hatékony lenne, mint azt egyes fogyás támogatásáért küzdő emberek állítják. De ugyanakkor sokan továbbra is hisznek benne. Miért van az? Ez az akupunktúra iránti érdeklődéssel és az ilyen terápia tulajdonságaival magyarázható.

Ezenkívül a piercing és a kozmetológia területén számos szakember állítja, hogy ismeri az egyes pontok befolyásolásának elveit és módszereit az ügyfelek súlyának csökkentése érdekében.

A Slim piercing hatása leegyszerűsítve tudományosan nem bizonyított. Ugyanakkor az Étvágycsökkentő piercing tulajdonosaitól, akiknek sikerült megszabadulniuk a túlsúlytól, sok vélemény csak felkelti az érdeklődést a fogyás piercingjével kapcsolatos mítosz iránt. De ilyen esetekben inkább a Placebo-effektusról beszélnek, mint a tragus punkció valódi segítségéről.

fogyás támogatásáért
Étvágycsökkentő piercing
Tragus piercing

Étvágycsökkentő piercing helye

Az akupunktúra egy hagyományos kezelési módszer, amely finom tűket használ a test bizonyos pontjainak stimulálására az egészség javítása és a különféle betegségek kezelése érdekében.

Úgy tartják, hogy a tragus a test egyik legfontosabb akupunktúrás rendszere, amely a mandulák, a beszéd és a belső fül normál működéséért felelős. És ebben az összefüggésben van néhány megjegyzés, amelyeket fontos figyelembe venni:

  • az akupunktúra bizonyos ismereteket igényel, és az akupunktúrás szakemberek szerint speciális hatással van az emberi test bizonyos funkciókért felelős pontjaira;
  • nagyon kétséges, hogy még a legprofibb piercereket is érdekli az akupunktúra, és pontosan tudják, hol van az Éhség pont.Más szóval, mielőtt fogyás céljából tragus piercinget alkalmazna, kérjen a szakembertől egy bizonyítványt vagy más igazolást az akupunktúra területén szerzett képesítésről. És egy ilyen szúrást (bármilyen célra) csak megbízható és képzett szakember végezhet, mivel az Étvágycsökkentő piercingnek számos ellenjavallata van, és nem mindenki számára alkalmas.

Étvágycsökkentő piercing
Tragus piercing

Tragus piercing veszélyei

Maga a szúrás nem veszélyes, de a lényeg az, hogy egy speciális vékony tűvel helyesen kell elvégezni.

Így az eljárás szinte fájdalommentes lesz. Ellenjavallt pisztollyal átszúrni a traguszt, hogy elkerüljük a keloid hegek kialakulását, vagy ami még rosszabb, a porc töredezettségét.

Az akupunktúrás kezelés hívei ráadásul azzal érvelnek, hogy nem a szúrások veszélyesek, hanem azok száma, mert így számos testrendszer, köztük az idegrendszer normális működése is megzavarható.

Étvágycsökkentő piercing
fogyás támogatásáért
fogyás támogatásáért
Ki nem kaphat Tragus szúrást?

A Tragus egyfajta piercing, amelynek általános ellenjavallatai vannak, és nem ajánlott cukorbetegeknek, ekcémás betegeknek, pikkelysömörben vagy véralvadási problémákkal küzdőknek.

Érdemes megfontolni azt is, hogy itt porcszövetet szúrnak ki, amelynek hosszú gyógyulási ideje van, így a gennyes képződményekre hajlamos embereknek is meg kell tagadniuk a tragus szúrását.

Étvágycsökkentő piercing
Mennyi idő alatt gyógyul meg
a fül a Tragus piercing után?

A gyógyulási folyamat megfelelő gondozás mellett átlagosan 3-6 hónapig tart, de érdemes figyelembe venni a szervezet egyéni sajátosságait is.

Képzett szakember segít az ápolószerek kiválasztásában, és elmagyarázza, hogyan kell megfelelően tisztítani és fertőtleníteni a piercinget a lehető leggyorsabb gyógyulás érdekében.

Étvágycsökkentő piercing
Tragus piercing
Étvágycsökkentő piercing
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.