Cheek piercing kezelés és utóápolása - VeAn Hungarian
Cheek
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Cheek piercing Arcpiercing

A testmódosítás számos típusa közül az arcpiercingre nagy a kereslet.Az arcmódosítás népszerű a fiúk és a lányok körében egyaránt. Ez egy eredeti módja a stílus hangsúlyozásának, valamint egy látványos önkifejezési módszer. A leggyakoribb szúrások ezen a területen a gödröcskék. A piercinget vagy magukban a gödröcskékben végzik, vagy ha nincsenek, akkor a megjelenésük miatt. A gödröcskék hatása mellett az arccsonton és ezen a területen más helyeken is végeznek módosítást. A legfontosabb dolog a megfelelő dekoráció kiválasztása.

Az arcpiercing egy átmenő lyuk kialakítása az arc szöveteiben, amely az ügyfél szájába vezet. A csatornákat szimmetrikusan hajtják végre mindkét arcán. Az arcokon sok idegvégződés található, kis károsodásuk a sérülés helyén gödröcskék kialakulásához vezet. Egy ilyen terv módosítása nagyon érdekesnek és vonzónak tűnik. Sokan sokkal vonzóbbnak tartják a gödröcskés embereket, mint mások, így nem meglepő, hogy sokan egy piercing szolgáltatás segítségével szeretnék elérni ezt a hatást. Sőt, maga az eljárás gyakorlatilag fájdalommentes, a sérült területek meglehetősen gyorsan gyógyulnak, különösen rendszeres antiszeptikus kezelés mellett.

cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés

Piercingek típusai az arcon

 1. Gödröcskék hatása.
  1. A piercinget olyan helyeken végzik, ahol már vannak gödröcskék, vagy ahol lehetnek. Ez a fajta módosítás viszonylag nemrég jelent meg, de már sok rajongót sikerült megnyernie szerte a világon. Alapvetően a gödröcskék vizuális hatását azok keltik az arcon, akiknek természetüknél fogva nincs ilyen mélyedése. Ez a fajta piercing különösen aranyosnak tűnik, amikor az ember mosolyog, amikor a gödröcskék mélyebbek lesznek.

   A gödröcskék létrehozásához labreteket használnak, amelyek az átmenő csatornába vannak beágyazva. A mester szimmetrikus lyukakat végez az orcák közepén, vagy alulról, mindez az ügyfél vágyától függ. Piercing viselésekor a nyelv vagy a fogzománc nem sérül. Ha valaki szeretne elvégezni egy ilyen piercinget, de nem akar átmenő csatornát, akkor labret helyett mikrodermált is lehet használni. Ebben az esetben a bőr felső rétegébe egy ékszerzseb készül, amelybe a fülbevaló horgonyját helyezik, és a dekoratív csomagolást a termék felső részére rögzítik. Ennek a fajta módosításnak megvannak a maga előnyei, amelyek közül a legfontosabb a csatorna gyors gyógyulási ideje. Ugyanakkor ebben az időszakban a nyirok nem nyúlik ki, ráadásul a beavatkozást követő első napon. Még ha van is enyhe nyirok felszabadulás, az csak a felszínen van, miközben nem jut be a szájüregbe, és nem kíséri kellemetlen szag.
 2. Microdermál.
  1. Amint fentebb említettük, a termék (mikrodermál) egy horgonyból, egy lábtartóból és a csomagolásból áll. A horgonyt behelyezik a bőrrétegekbe, és a lábtartóra egy pakolást helyeznek, amely kinyúlik a bőr felszínéből. Az ékszer felső része cserélhető egy másik dekoratív pakolásra, de csak a sérült bőrterület teljes gyógyulása után.

   A gödröcske hatás mellett a mikrodermálok az arc bármely részére helyezhetők. Kialakításuk lehetővé teszi, hogy a terméket tetszőleges helyen rögzítse. Például a mikrodermálok használata az arccsont díszítésére meglehetősen népszerű dolog. Az arccsontokat a lányok és a fiúk is átszúrják, ez a módosítás nagyon szépen néz ki.
 3. Anti szemöldök.
  1. Az arccsont tetején alkalmazzák. Ezen a területen irreális átmenő csatornát végeznek, ezért a szúrás síkbeli nézetét hajtják végre, vagy mikrodermált szerelnek fel.
 4. Csalási eszköz.
  1. Ha nagyon szereted az arcpiercinget, de valamilyen oknál fogva nem tudod megcsinálni, akkor mindig használhatsz egy csalási eszközt. A csalási eszköz egy dekoratív felsőből és egy mágnesből áll. Így a fülbevaló minden olyan helyre elhelyezhető, ahol a mágnes eléri. Vagy mindig használhat strasszokat a matricákon.
cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés

A piercing alkalmazása

Azonnal meg kell jegyezni, hogy az önszúrás nem kívánatos, mert fennáll annak a veszélye, hogy megsérülnek a fontos arcidegek, ami az arc további deformálódásához vagy az izmok bénulásához vezet.A szolgáltatásért tapasztalt és bizonyított szakemberhez kell jelentkezni, aki képesítéssel rendelkezik és már végzett ilyen típusú szúrásokat. Erről könnyű tájékozódni – a szakember portfóliója, ha a szükséges piercinggel ellátott munkákat tartalmazza, akkor jó helyen jár. Egy másik fontos kérdés a mester munkahelyének egészségügyi feltételei. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden munkaeszközt alaposan sterilizálni kell, az eldobható tárgyakat pedig Ön előtt csomagolják ki és fertőtlenítik. Az eljárást érzéstelenítő gyógyszerek nélkül hajtják végre, és ezek használatával minden az ügyfél fájdalomküszöbétől függ.

Hogyan is történik az eljárás:

 • Kijelölnek egy további lyukat, és kiválasztanak hozzá dekorációkat;
 • A munkaeszközt és a dekorációt az autoklávba küldik;
 • A mester ajánlásokat ad az ápolásra, valamint számos korlátozást ad a jövőbeni piercing teljes gyógyulásáig;
 • Az egyszerhasználatos szerszámot, valamint a mesterkesztyűt az ügyfél előtt felbontják és fertőtlenítik;
 • A jövőbeni lyukakat fertőtlenítőszerrel kezelik, majd jelölést végeznek;
 • A kiválasztott dekoráció típusától függően átszúrást vagy lapos szúrást végeznek;
 • Fülbevaló kerül bevezetésre;
 • A piercinget fertőtlenítőszerrel újra kezelik;
 • A piercing védelme érdekében a helyére vakolatot ragasztanak.Általában az eljárás rövid ideig tart, mivel nincs szükség hosszú előkészítésre. A legfontosabb a mester tapasztalata, tudása és készségei.

cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés

Javaslatok és korlátozások
a gyógyulási időszakban

Az arcpiercing meglehetősen hosszú ideig gyógyul, a csatornák meghúzásának időtartama körülbelül három hónap lehet.A hosszú gyógyulási idő oka az arcokon lévő erekben és idegvégződésekben, valamint a vastag bőrrétegben rejlik.

Az arc sérült területeinek gyógyulási ideje alatt a következő korlátozásokat kell betartani:

 • Korlátozza a szoláriumok, uszodák, szaunák és nyílt vizek látogatását;
 • Tartózkodjon a nyakas ruháktól, ha nincs más lehetőség – ne engedje, hogy a nyak az archoz dörzsölődjön;
 • Ne mossa le forró vízzel;
 • Korlátozza a kozmetikumok sérült területeivel való érintkezést;
 • Ne húzza, csavarja vagy cserélje ki a fülbevalót.Annak érdekében, hogy a szúrási helyek a lehető leggyorsabban és komplikációk nélkül gyógyuljanak, különleges gondozási ajánlásokat kell követni:

 • Naponta legalább négyszer kezelje a piercinget fertőtlenítő szerekkel;
 • Minden étkezés után, akár egy könnyű uzsonna után is öblítse ki a száját;
 • Csak a mester javaslatára használjon gyógyító szereket.A szúrás utáni első napokban a sérült terület duzzanata, bőséges nyálfolyás, valamint nyirok megjelenése jelentkezik. Ha a duzzanat és a bőrpír hosszú ideig fennáll, azonnal forduljon szakemberhez, másképp gyulladás alakulhat ki.

cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés
cheek piercing kezelés

Arcpiercing
termékek választéka

Az ékszer kiválasztása nagyon fontos szerepet játszik, egy megfelelően kiválasztott fülbevaló jelentősen lerövidítheti a gyógyulási időszakot.Ha átszúrták, ebben az esetben a legjobb a labret használata. Ez egyfajta rúd, melynek egyik végére egy lapos lemezt, a másikra pedig egy dekoratív csomagolást rögzítenek. A pakolás bármilyen másra cserélhető, lehet sokszínű golyó, gyöngy, strazik és még sok más. A lényeg az, hogy a csatorna teljes gyógyulása után cserét hajtsanak végre. Az orcák piercingjéhez mikrodermálokat és fülbevalót is használnak a sík szúráshoz. A legfontosabb dolog a dekoráció méretének és átmérőjének helyes kiválasztása.

A piercing területe rendkívül népszerű a különböző életkorúak körében. Ami az arcpiercingeket illeti, ez a fajta módosítás népszerűbb a fiatalabb generáció körében. Az arcdíszítés ilyen szokatlan változata mindig felkelti a járókelők és a körülöttük lévők figyelmét. Az arcon lévő piercing meglehetősen lenyűgöző, szokatlan és nagyon érdekes. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy változatossá tegye a képét, és némi lendületet adjon stílusának. Még ha az ékszerek nem is gyökereznek, és el kell távolítani őket, aranyos gödröcskék maradnak az arcán, ami még vonzóbbá teszi, különösen, ha mosolyog. Ne féljen kísérletezni, ne mélyedjen el mások véleményében, mert ez az Ön élete és a külső kinézete. A legfontosabb dolog az, hogy szakképzett piercing mestert találjunk, és gondosan ügyeljünk a piercing helyére. Ezután élvezheti a régóta várt arcpiercinget.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.