Köröm piercing: Előnyei és hátrányai & Utóápolása - VeAn Hungarian
Köröm
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Köröm piercing

A piercing területe rengeteg különféle testmódosítással van tele.Az emberek különböző méretű, átmérőjű és színű eredeti fülbevalókkal díszítik testük különböző részeit.

A piercingnek szinte minden testrészén többféle típusa van. Például az ajakpiercingnek sok fajtája van: Monroe, Medusa, Madonna, szimmetria, kígyóharapás, Ashley és így tovább. Vagy füllyukasztás: klasszikus, industrial, tonneli, helix, tragus, antitragus és így tovább. Mindegyik faj egyedi és eredeti a maga módján, és sok ember körében nagy a kereslet. Ráadásul nem csak a fiatalok szokták ilyen módon díszíteni testüket, hanem a különböző korú generációk is.

Érdekes újdonság a piercing területén, amely sok nő és lány szívét megnyerte, a körömlemez piercingje.

A köröm piercing meglehetősen eredetinek, érdekesnek és szokatlannak tűnik, ami felkelti mások figyelmét.

Ezt a fajta módosítást egyáltalán nem nehéz végrehajtani: a szabad körömlemezen egy lyukat készítenek, amelybe a díszítést beillesztik és rögzítik.

Ez az eljárás teljesen biztonságos: nem kísérik fájdalmas érzések, a bőr és az erek nem sérülnek, az idegcsomók nem érintettek. Egy gondos felfüggesztés, egy gyöngy vagy egy miniatűr medál nagyon kreatívnak és stílusosnak tűnik.

Ezt az eredeti piercing-típust nagyon gyakran használják a körömszalonokban, de fontos megbizonyosodni arról, hogy a körömszerviz mestere helyesen alkalmazza a szúrást, mert ennek az eljárásnak is megvannak a maga árnyalatai. Ezt a módosítást csak hosszú vagy közepes hosszúságú körmökön hajtják végre. A rövid manikűr tulajdonosai számára ez az eljárás nem megfelelő.

Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei

A köröm piercing
előnyei és hátrányai

Ez a fajta piercing nagyon szokatlan és gyönyörű, de megvan a maga számos előnye és hátránya, amelyek kellemetlenséget okozhatnak a mindennapi életben.Előnyök.

  • A lemez díszítésének ilyen érdekes módja bármilyen eseményre alkalmas.
  • Biztonságosan kicserélheti az ékszereket, ezáltal különféle manikűrterveket készíthet.Hibák.

  • Ha a körömlemez szúrási eljárást helytelenül hajtják végre, nagy a károsodás veszélye.
  • A fülbevaló nagyon gyakran tapadhat ruhához, hajhoz stb.
  • Ha erősen megérinti a fülbevalót, károsíthatja a lemezt.
Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei

Az eljárás jellemzői

A szúrást legjobb műkörömlemezben végezni.


Ekkor a természetes szövetek károsodásának kockázata minimálisra csökken, és nem jár esetleges kellemetlen következményekkel. Ha egy ilyen piercinget természetes lemezen végeznek, akkor annak egészségesnek és erősnek kell lennie.

Ha a körmök hámlanak, töredeznek vagy nagyon vékonyak, a díszítés nem tart sokáig. Ebben az esetben először gélt kell felvinni a körömlemezre, amely megerősíti a lemezt.

A professzionális szalonokban ezt a piercinget nagyon gyorsan elvégzik. Egy speciális eszközzel a mester lyukat fúr, és díszítést helyez bele. Általában az ilyen manipulációkat a gyűrűsujjon vagy a kisujjon hajtják végre. Hogy a piercing ne zavarja a mindennapi kötelezettségek teljesítését (takarítás, mosás, főzés stb.).

Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei

A szúrás végrehajtása egy
professzionális szalonban

Bármely professzionális körömszalonban díszítheti a körömlemezt fülbevalóval.Előzetesen a szokásos technológia szerint alkalmaznak egy manikűrt.

A körömlemez felépítése, géllel való bevonása esetén először egy speciális megerősítést, majd magát a tervezést végzik el. A végén a mester a piercing eljárást alkalmazza:

  • Az ügyfél kezét kemény felületre helyezik, tenyere lefelé mutat;
  • A jelölést a körömlemez szabad szélén végzik;
  • Speciális géppel lyukat készítenek;
  • Ezután a behelyezett díszítést rögzítik.A körömlemez utólagos korrekciója során a piercing könnyen eltávolítható, a körmök reszelve, új zselés mintával boríthatók. Természetes lemezen történő piercing esetén a körmöt fokozatosan levágják, amíg a lyuk teljesen eltűnik.

Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei
Köröm piercing eőnyei

Köröm piercing díszítés

A körömlemez ékszereinek választéka nagyon nagy.A fülbevaló lehet szegecs vagy kis gyűrű alakú. Általában a gyűrűk a legnépszerűbbek, amelyek különböző típusúak is lehetnek: hármas, dupla, kavicsokkal, gyöngyökkel, medálokkal, strasszokkal és így tovább.

A szög formájú ékszerek is keresettek, amelyek sapkája lehet virág, strassz, különféle geometriai formák stb. A szöget átfűzik a szögben lévő lyukon, és csavarral rögzítik. Ebben az esetben a rúd hossza nem lehet túl nagy.

Találkozhat azzal a lehetőséggel is, amikor a körömdíszítést lánc köti össze gyűrűvel az ujjon, vagy karkötővel a kézen.

Nagyon fontos, hogy a megfelelő fülbevalót válasszuk nem csak méretben, de kialakításban is. A manikűrben ugyanis az is fontos, hogy a részletek kiegészítsék egymást, harmonizáljanak egymással.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.