Planáris piercing: Mikrodermál | Fűző a háton. - VeAn Hungarian
Vissza
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Piercing a háton

A testmódosítás rohamosan egyre népszerűbb.


Ezzel a szolgáltatással a test bármely részét díszítheti: arcot, nyakat, karokat, hasat, lábakat, hátat stb.

A piercingre a háton nagy a kereslet, különösen a hölgyek körében. A lányok általában a hát alsó részén lévő gödröcskéket szeretik ilyen módon díszíteni, egy ilyen testmódosítás nagyon nőiesnek, merésznek és szexinek tűnik.

A derék ívének ilyen módon történő kiemelését inkább a fiatal lányok részesítik előnyben, ezzel is hangsúlyozva nőiességüket, plaszticitásukat. Ugyanakkor a farmert, szoknyát vagy rövidnadrágot alacsony derékkal viselik, hogy ne sértse meg a piercinget és megmutassák a szokatlan testdíszítést.

A háton lévő piercing nagyon szép, szokatlan és extravagáns. A hátrész lehetővé teszi, hogy teljes mintákat készítsen a testmódosítási szolgáltatás segítségével, amelyek hihetetlenül lenyűgözőek. Annak ellenére, hogy az antiszeptikus kezelés helye megközelíthetetlen, ennek a tervnek a piercingje azonban sok rajongóval rendelkezik. Leginkább a nők körében népszerű ez a fajta testmódosítás, bár a férfiak is díszíthetik így a hátukat.

A hát díszítésére mikrodermálokat, sík U-rudakat és fűzőgyűrűket használnak. Mindegyik opciónak megvannak a maga árnyalatai és jellemzői.

Piercing a háton
Piercing a háton
Piercing a háton

Planáris piercing

A planáris piercing típust mozgásszegény zónák díszítésére használják, a hát pont ilyen terület.


Az ilyen típusú módosítások fő árnyalata a problémás helyreállítási időszak. A lapos szúrások gyógyulása nagyon hosszú ideig tarthat, ugyanakkor gyógyulás nélkül a szervezet elutasíthatja a terméket.

A helyzet az, hogy nem minden ember hajlamos a planáris szúrások gyógyulására, és ha Ön a szerencsések közé tartozik, csak rendszeresen kell ápolnia a sérült területet. Azoknak, akiknek nincs ilyen hajlamuk, meg kell szokniuk a gondolatot, hogy a lapos piercing a test ideiglenes díszítése lesz.

A planáris szúrások díszítésére U-alakú rudakat használnak, amelyek úgy néznek ki, mint a kapcsok, a végén dekoratív csavarokkal. Általában egyenes lábú súlyzót használnak, de ez a lehetőség nem alkalmas a test minden részére, néha más szögű súlyzót használnak. Maga a rúd (a fülbevaló alapja) a bőr alá kerül, minden élnek azonos mélységben kell lennie. Két kiemelkedés (lábak) a bőrre merőlegesen helyezkedik el, ami lehetővé teszi a nyomás csökkentését és a gyulladás kockázatának csökkentését. A nyúlványokra díszítő rögzítőket csavaroznak, méretük ne legyen túl nagy (hogy ne érjen a ruhán lévő díszhez), és ne legyen túl kicsi (a díszítés a bőr alá eshet, nyomást okozhat).

A csatorna gyógyulási periódusa hat hónaptól tizenkét hónapig tart, és csak az első hetekben érezhető az érintés vagy a test hirtelen mozgása okozta kellemetlen érzés és fájdalom. Azonnal meg kell jegyezni, hogy ha a szúrás már nem okoz kellemetlenséget, ez nem jelenti azt, hogy a seb teljesen begyógyult, és már nem szükséges kezelni. A lapos piercing árnyalata az, hogy a viselés teljes időtartama alatt gondoskodni kell róla.

Piercing a háton
Piercing a háton

Mikrodermál

Nagyon népszerű hátpiercing típus.


A fülbevaló így néz ki: a termék alapja egy lemezből áll, amelyhez a rúd van rögzítve, amelyet viszont dekoratív csomagolással rögzítenek.

A lemezt az ügyfél bőre alá helyezik, a rúd kívül marad, és burkolattal rögzítik. A háton lévő piercinghez a mikrodermál a legalkalmasabb, mivel a fülbevaló gyakorlatilag nem érinti a ruhát, és nem zavarja a bőr természetes nyúlását. Tekintettel arra, hogy maga a fülbevaló rögzítése bőrrétegekben történik, az ilyen típusú ékszerek sokkal szebbnek tűnnek, mint az általunk megszokott testmódosítás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a mikrodermálok nagyon szervesnek tűnjenek a testen, még nagy mennyiségben is. Elég gyakran láthatja, hogy ez a fajta piercing tökéletesen kiegészíti a tetoválást.

A mikrodermálok kiválasztásakor fontos odafigyelni az ötvözetükre. A legbiztonságosabb ötvözet a titán, stabil, tartós, nem okoz allergiás reakciókat és nem oxidálódik a testnedvek hatására. A titán kiválóan kompatibilis a bőrrel, ezért az ilyen ötvözetből készült termékeket ritkán utasítja el a szervezet.

Piercing a háton
Piercing a háton
Piercing a háton

Fűző a háton

A piercing a háton mindig szokatlannak és érdekesnek tűnik.


Az ilyen típusú testmódosítás leggyakoribb változata a fűző.
A mester jelöléseket végez a hátoldalon, két vagy több sorban, az ellentétes lyukaknak a lehető legszimmetrikusabbnak kell lenniük. Az elkészített csatornákba speciális gyűrűket helyeznek be. A jövőben a csatornák teljes gyógyulása után szalagokat húznak át a gyűrűkön. A rajz általában keresztben történik, vizuálisan megjelenítve a fűzőt.
A mindennapi viselethez ez a lehetőség nem mindig megfelelő, kevés piercing gyökerezik teljesen. Többnyire dekoratív módon, fotózásra vagy bulira használják.
A hát módosítása mindig nagy figyelmet vonz, nem csoda, mert ez a fajta piercing nagyon eredetinek néz ki. Annak ellenére, hogy maga az eljárás és az ápolás során sok erőfeszítést igényel, sokan még mindig előnyben részesítik ezt a lehetőséget a test díszítésére. Csak az a fontos, hogy egy jó piercing mestert találjunk, akkor minden a sérült területek gondozásától függ. A megfelelő és rendszeres piercing gondozás lehetővé teszi, hogy hosszú éveken át élvezhesse a kívánt testmódosítást.

Piercing a háton
Piercing a háton
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.