Tetoválás eltávolítása Győrben - VeAn Hungarian
v. Győr
Czuczor Gergely u. 14
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Klochanko

 • Tetoválás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Korrekció
 • Minden típusú tetoválás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Aleksik

 • Lézeres eltávolítás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Ékszercsere
 • Piercing minden típusú
 • Piercing
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Vitalina Bopko

 • Permanentní make-up
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Remowe eltávolitás
Értékelés: 5 (28)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Tetoválás eltávolítása Győrben

A testrajzok, képek, feliratok és más típusú tetoválások minden korosztályban és társadalmi státuszban lévő embernél megtalálhatók.

Ugyanakkor az ilyen testdíszek egyaránt népszerűek mind a férfiak, mind a nők körében.

A XX. század közepén kialakult tetoválási divat ma a növekvő kereslet új hullámát tapasztalja. Ez a jelenség nagyrészt a következő tényezőkkel magyarázható: megjelentek olyan modern technológiák és berendezések, amelyek lehetővé teszik a tetoválást magas művészi szinten, nagy realizmussal, széles színválasztékban, a lehetőségekhez mérten fájdalommentesen készíteni.

Szeretnénk megjegyezni, hogy a testképek növekvő népszerűségét sok szempontból befolyásolta a tetováló iparban dolgozó szakemberek magas szintű készsége. Erről könnyű meggyőződni a győri "VeAn" tetováló szalon látogatása alkalmával. Itt dolgoznak a kiemelkedő szakmabeli mesterek. Szakembereink művészi tehetségüket, sok éves tapasztalattal csiszolt készségeiket felhasználva magas színvonalon, bármilyen kivitelezési stílusban végeznek tetoválásokat.

Azzal párhuzamosan, hogy egyre többen szeretnének egyedi képet festeni a testükre, növekszik azok száma is, akik szeretnének megszabadulni a meglévő tetoválástól. Ebben az esetben csak olyan szakemberekkel ajánlott kapcsolatba lépni, akik rendelkeznek a szükséges felszereléssel és tapasztalattal az ilyen munkák elvégzésében. A tetoválás eltávolítása a győri "VeAn" tetováló stúdióban a nyújtott szolgáltatások egyike.

Tetoválás eltávolítása Győrben

Hogyan lehet
megszabadulni a tetoválástól

Ha felkeresed győri szalonunkat, minimális bőrsérüléssel és 100%-os eredménnyel tudod majd elvégezni a tetoválás eltávolítását.


Ezt az eljárást modern, korszerű lézerberendezéssel végezzük. Hogy is működik ez?

A lézeres tetoválás eltávolítása a Győrben jelenleg a leghatékonyabb és legbiztonságosabb lehetőség a nem kívánt testképektől való megszabadulásra.

A lézerimpulzusok hatására a mintázat felviteléhez használt pigment mikrorészecskékre hasad, melyek a nyirokrendszer segítségével teljesen eltávolíthatók a szervezetből. Emellett a bőrfelület a szúrás helyén sértetlen marad. Amennyiben az ügyfélnek igen érzékeny a bőre, akkor helyi érzéstelenítést is lehet alkalmazni.

A tetoválás eltávolítására szolgáló lézeres berendezést minden ügyfél számára egyedileg állítjuk be. A következő paramétereket vesszük figyelembe:

 • A kép színe.
 • A pigment tulajdonságai.
 • A rajz mérete és felvitelének ideje.
 • A pigment mélysége a bőrben.
 • A bőr állapota és színe.Mivel a lézer impulzus üzemmódban működik, az eljárás során valamely mértékben módosítható annak működése. Az esetek túlnyomó többségében a testre felvitt rajzot több szakaszban alkalmazzák, különösen, ha bonyolult kivitelezésű művészi képekről, többszínű vagy nagyméretű rajzokról van szó.

Ezért a "VeAn" mesterei Győrben a tetoválások teljes eltávolítását is több szakaszban végzik el. A beavatkozások számát és a köztük lévő szünetek időtartamát egy adott ügyfél esetében személyre szabottan határozzák meg.

Általában 2-4 lézeres kezelési eljárásra van szükség. A beavatkozások közötti időintervallum 30-45 nap. Ez idő alatt a korábban összetört pigment eltávolításra kerül, és a bőr teljesen helyreáll.

Tetoválás eltávolítása Győrben
Tetoválás eltávolítása Győrben

Javallatok, korlátozások, garanciák

A tetoválás sikeres eltávolításának előfeltétele Győrben a bőrápolásra vonatkozó ajánlások szigorú betartása a beavatkozás után.

Egy hónapig tilos gőzölni a bőrt (tilos a gőzfürdők, szaunák látogatása). Nem ajánlott az alkoholt tartalmazó kozmetikumok használata. A bőrfelület mielőbbi helyreállításához regeneráló tulajdonságokkal rendelkező speciális kenőcsöket használnak.

A "VeAn" tetováló stúdió mestereinek magas szakmai színvonala, valamint a bőrápolásra vonatkozó ajánlásaik betartása garantálja, hogy:

 • A testre felvitt ábra teljesen eltűnik.
 • A tetoválás eltávolítását az összes egészségügyi és higiéniai szabványnak megfelelően végzik, és teljesen fájdalommentesen történik.
 • Az eljárások befejezése után nem maradnak nyomok (karcolások, hegek, varratok) a testen.Szívesen tartunk személyes konzultációt bárkinek. Várjuk vendégeinket szalonunkban!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.