Sminktetoválás eltávolítása Győrben - VeAn Hungarian
v. Győr
Czuczor Gergely u. 14
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Klochanko

 • Tetoválás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Korrekció
 • Minden típusú tetoválás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Aleksik

Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr

Laura Wagner

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sminktetoválás eltávolítása Győrben

A professzionális tetoválás, amelyet a "VeAn" tetováló stúdió mesterei végeznek, vonzóbbá tesz, kiemeli arcod szépségét és elrejti az esetleges hibákat.


Ugyanakkor a következő 2-3 évben kevesebb időt és pénzt fogsz költeni a napi sminkre.

A tetoválási eljárás abból áll, hogy ultravékony tűk segítségével az egészségre teljesen biztonságos színes pigmenteket juttatnak a bőr felső rétegeibe. Különböző színeiket az arc bizonyos területeinek kiemelésére, hangsúlyozására vagy élénkítésére tervezték. Ilyenkor általában a szemekről, a szemöldökről és az ajkakról beszélünk. De ez ugyanúgy lehet arcpír, szeplők, mesterséges anyajegy stb.

Mivel a női arc szépségéről beszélünk, a mestert nagyon nagy felelősség terheli. A győri "VeAn" tetováló szalon szakemberei, akik ilyen jellegű szolgáltatást nyújtanak, megfelelő képzettséggel, nagy tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen járnak tematikus workshopokra, fejlesztik tudásukat, új tetoválási technikákat tanulnak. Kizárólag a legmodernebb berendezésekkel, kiváló minőségű pigmentekkel és ismert márkák fogyóeszközeivel együtt bízunk az elvégzett munka eredményében. Azonban messze nem minden régió mestere tartja be ezeket a szabályokat. Ha sikertelen tetoválásod volt, vagy szeretnéd visszaállítani a természetes megjelenést, a tetoválás eltávolítható.

Stúdiónk nem csak tartós smink elvégzésének a szolgáltatását nyújtja, hanem tetoválás eltávolítást is végez Győrben. Ezt az eljárást magas színvonalú, lézeres technológiával hajtják végre, amely lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk a tetoválás 100%-os eltávolítását bármilyen összetett tetoválás esetében is.

Sminktetoválás eltávolítása Győrben

Hogyan lehet megszabadulni
a tetoválástól következmények nélkül?

Bár egyre több azon ügyfelek száma, akik sikeresen és nagy örömmel veszik igénybe a tetoválás lehetőségeit, jelentős számú olyan nő is van, aki szeretné eazt eltávolítani.

Mint azt a gyakorlat is mutatja, az okok a következő körülmények:

 • Nincs igény vagy lehetőség a tetoválás frissítésére.
 • Már nem divatos az adott ajakszín, szemkontúr, szemöldök forma stb.
 • Az előző szakember, aki állandó sminket végezte, hibát ejtett a munkájában.Azonban már az elején el kell mondanunk, hogy a sminktetoválás felvitele és eltávolítása Győrben nagyon specifikus, technikailag bonyolult, nagyon felelősségteljes eljárás. Végrehajtásukat csak bizonyítottan tapasztalt szakemberekre bízhatják rá. Kimondottan ilyenek dolgoznak a "VeAn" tetováló stúdiók hálózatában.

A sminktetoválás eltávolításához lézert használunk. Sugara a pigmentáló anyagot apró részecskékre bontja, amelyeket a nyirokrendszer a továbbiakban eltávolít a szervezetből. Mivel a lézerimpulzus hatása egy másodperc töredékéig tart, a bőr csak minimálisan sérül. A kezelés után a pigment kivilágosodik, a végeredmény 1-1,5 hónap múlva látható, amikor a töredezett pigmentet véglegesen kiürül a bőr felszíne alól.

Sminktetoválás eltávolítása Győrben
Sminktetoválás eltávolítása Győrben

Mennyi ideig tart a
tetoválás teljes eltávolítása

Gyakorlati tapasztalatok alapján a teljes tetoválás eltávolítása Győrben, a "VeAn" mesterek által, legalább 2-3 alkalom után lehetséges.


Ugyanakkor az eljárások közötti időtartam 30-45 nap lehet.

A tetoválás sikeres eltávolításához rendkívül fontos, hogy kövesd a "VeAn" tetováló stúdió szakembere által adott ajánlásokat.

Milyen feltételeknek kell teljesülniük

A sminktetoválás eltávolítása előtt szükséges:

 • 2 héttel az eljárás előtt ne látogasd a szoláriumot, ne napozz a napon.
 • Ha kint vagy az utcán, alkalmazz fényvédő krémet.
 • Lehetőség szerint ne szedj tetraciklin alapú antibiotikumokat.A következő eljárás után, valamint az eljárás végén:

 • Az első 7 napban ne használj alkoholt tartalmazó kozmetikumokat.
 • Ha kéreg alakult ki, akkor azt ne távolítsd el önállóan.
 • Tilos a fürdők, szaunák és más hasonló helyek látogatása.
 • Az első 2 hétben tartózkodj a napozástól.Meg kell védeni a bőrt a túlmelegedéstől és a napfénytől. Ügyelj arra, hogy a "VeAn" mester által előírt regeneráló krémet rendszeresen használd.

Sminktetoválás eltávolítása Győrben

Miért válassz minket?

Több mint 7 éve dolgozunk a tetováló iparban.


A "VeAn" szalonok és stúdiók hálózata az ország összes regionális és nagyobb városában megtalálható. Ha tetováláseltávolító szolgáltatásra van szükséged Győrben, akkor garantáltan nem csak a sikeres eredményt kapsz, hanem az alábbi preferenciákat is:

 • Megfizethető árszint.
 • Profi szakemberek.
 • Modern berendezések, fogyóeszközök, melyek híres világmárkáktól származnak.
 • A berendezés, a munkahely és a helyiségek 100%-os sterilitása.Konzultációra vagy eljárásra úgy tudsz bejelentkezni, ha kérést intézel a weboldalunkon található rubrikában, vagy tárcsázod a megjelölt telefonszámáot.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.