Piercing Györben - VeAn Hungarian
v. Győr
Czuczor Gergely u. 14
H-P 10:00 18:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Klochanko

  • Tetoválás
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
  • Korrekció
  • Minden típusú tetoválás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Aleksik

Értékelés: 5 (24)
avatar
Győr

Laura Wagner

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Piercing Györben

A Piercing egy biztonságos módszere a test díszítésének.


Valójában ez a bőr vagy a lágy szövetek átszúrásának művészete, amely után ékszerek kerülnek az átszúrt helyre.

A "VeAn" szalon mesterei Győrben, mint profi művészek, a piercing szolgáltatásainak teljes skáláját kínálják, a klasszikus fülpunkcióktól az ajkakon, az orron, a nyelven, a köldökön és a test bármely más részén végzett eljárásokig. A "VeAn" tetováló stúdió szakemberei üregeket, mikrodermálokat, frenulumokat (smile) vagy az arc egyéb átszúrását végzik. A szolgáltatás mindenki számára elérhető. Kivéve a 18 év alatti személyeket szülői beleegyezés nélkül, súlyos bőrproblémákkal küzdő embereket és alkohol hatása alatt álló személyeket.

Piercing Györben

Ősi művészet, mely
berobbant a modern korba

A piercing egy ősi módja a test díszítésének, amely ma sem veszítette el aktualitását.


Az általunk Győrben végzett piercingnek kizárólag dekoratív célja van. Ügyfeleink pedig olyan emberek, akik ki akarják fejezni világnézetüket.

A győri "VeAn" szalonban bárki készíttethet magának piercinget, amennyiben nincs orvosi ellenjavallata. Szakembereink ismerik a különböző technikákat, munkájuk során a legmodernebb eszközöket használják, és betartják az összes biztonsági intézkedést. Az eljárás elvégzése előtt a mester felszerelését és munkahelyét feltétlenül sterilizálni kell. Az egyszer használatos szerszámok csomagja az ügyfél jelenlétében kerül felnyitásra.

Piercing Györben
Piercing Györben

Professzionális piercing szalon szolgáltatásai

Gyakran szoktak javasolni olcsón lyukasztást.

Ne mondj igent az otthon végzett eljárásra. Csak a győri piercingszalon eljárása garantálja a szakmai eljárást komplikációk veszélye nélkül. Az előzetes konzultáció során szakképzett mester mondja el a beavatkozás minden részletét, amely lehetővé teszi a végső döntés meghozatalát.

A bőr bármely szúrását csak olyan szakemberre kell bízni, aki tapasztalattal és szükséges ismeretekkel rendelkezik az anatómia terén. Például a nyelv felületén vannak ízlelő bimbók, amelyeket a nem megfelelő szúrás felboríthat. A füleken pedig egy csomó idegvégződés található. Ne kockáztass az alacsony árak érdekében, mert ha nem tartják be az alapvető szabályokat, akkor a fertőzés, a szúrás szövődményeinek kockázata magas.

A győri "VeAn" stúdióban a mesterek mindenféle piercinget készítenek. Garantáljuk látogatóink biztonságát és a kiváló esztétikai eredményt. Mestereink soha nem hajtják végre az eljárást a látogató fizikai vagy pszichológiai egészségének kárára. Biztosan értékelni fogja:

  • Megfizethető árak a szolgáltatásokat illetően;
  • Biztonság a munka minden szakaszában;
  • A mesterek szakértelme.Az eljárás nálunk történő végrehajtása minimalizálja a szövődmények kockázatát. Steril, egyszer használatos eszközökkel dolgozunk, szükség esetén érzéstelenítést is alkalmazunk. A mester segít kiválasztani az ideiglenes ékszereket, amelyeket addig kell viselnie az ügyfélnek, amíg a szúrás teljesen be nem gyógyul. Ez igen fontos, mivel speciális anyagokból készült termékeket használnak. Ezenkívül a szakember fontos ajánlásokat fog adni a piercing ellátását illetően, ami segít megelőzni a szövődményeket.

Piercing Györben

Mennyibe kerül a
piercing készítése Győrben?

A piercingre nincs egységes árajánlat.


Van egy hozzávetőleges árlista, de a szolgáltatás végső árát a mester csak az ügyféllel való személyes találkozó után, a szolgáltatás részleteinek megvitatása után tudja megmondani. Iratkozz be a személyes konzultációra egy számodra alkalmas időpontban.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.