Tetoválás Győrben - VeAn Hungarian
v. Győr
Czuczor Gergely u. 14
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Klochanko

 • Tetoválás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Korrekció
 • Minden típusú tetoválás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Anastasiia Aleksik

 • Lézeres eltávolítás
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Ékszercsere
 • Piercing minden típusú
 • Piercing
Értékelés: 5 (20)
avatar
Győr Minősített A tetováló egyesület tagja

Vitalina Bopko

 • Permanentní make-up
 • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
 • Remowe eltávolitás
Értékelés: 5 (28)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Tetoválás Győrben

Ma egy testkép, ábra vagy felirat már nem annak a jele, hogy egy bizonyos társadalmi csoporthoz tartozik-e valaki.

A tetoválást a közönség ma már méltán a stílusos dekoráció vagy az önkifejezés egy módjának tekinti. Segítségével átadhatjuk másoknak a világnézetünk főbb elképzeléseit, megmutathatjuk egyéniségünket, elmondhatjuk az életünk jelentős eseményeit, kifejezhetjük hangulatunkat.

A modern tetováló ipar gyorsan fejlődik. Vannak új stílusok és technológiák a testrajzok felviteléhez. Ennek az ágazatnak a mesterei tökéletesebb berendezéseket fejlesztenek ki, különböző összetételű és színű pigmenteket vezetnek be. Az egyéni kézírást és a művészi irányokat csiszolják, amelyek szerint a szakemberek által pontosan meghatározható, hogy ki készítette ezt vagy azt a tetoválást.

Tetoválás Győrben

A "VeAn" stúdió Győrben

Jelenleg nem nehéz tetoválást készíttetni Győrben.

Elegendő, ha felveszed a kapcsolatot szalonunkkal. Csapatunk készen áll arra, hogy kiváló minőségű munkát végezzen bármilyen stílusban, bármilyen összetettséggel.

Ismerkedj meg mestereink portfóliójával. Több száz elkészült munkát láthatsz különböző stílusban, méretben és más-más technikával. Tevékenysége során a "VeAn" tetováló szalonok hálózata nagy hírnevet szerzett, amit igazán értékelünk. Jelentős számú új ügyfél érkezik azok ajánlására, akik korábban már igénybe vették szolgáltatásainkat. Ez sokat elárul.

Eldöntötted már, hogy milyen tetoválást szeretnél csináltatni Győrben? A "VeAn" tapasztalt tetováló mesterei szívesen adnak tanácsot.

Tetoválás Győrben
Tetoválás Győrben

Mester kiválasztása

Először is pontosabban meg kell határozni, hogy milyen stílusban szeretnéd elkészíteni a testrajzot.


A különböző mesterek egy vagy két végrehajtási technikával csiszolják a tetoválási készségeiket. Ezért a "VeAn" szalon választása esetén, ahol több mester dolgozik, egyedülálló lehetőséged nyílik arra, hogy egy olyan szakembert válassz ki, aki a legjobban megfelel az Te személyes kívánságainak. Ez lehet realizmus, hagyományos klasszikus, japán stílus, Neo Traditional, Dotwork vagy akvarell.

Az eljárás megkezdése előtt feltétlenül beszéld meg a tervezett kép minden részletét a szakemberrel, aki veled fog dolgozni. Ez segít a mesternek, hogy alaposan megértse az ötleted és kidolgozzon egy vázlatot. Még akkor is, ha a munkáink katalógusából választasz ki egy rajzot, minden esetben a Te egyéni kívánságaidnak megfelelően változtat rajta. A valódi tetováló művészek – és a VeAn-nál csakis ilyenek dolgoznak – soha nem fognak azonos típusú (egyforma) képeket alkalmazni az ügyfél testén.

Az egészségügyi és higiéniai előírásoknak való megfelelés előfeltétele a munkának. A munkamenethez egyszer használatos tűket alkalmaznak, minden más eszközt és szerszámot fertőtlenítenek. Tetováló szalonunk szigorúan ellenőrzi ezeknek a követelményeknek való megfelelést. Nem csak az eszközöket, berendezéseket, hanem munkahelyeket is sterilizáljuk. A munka során használt összes felszerelés, eszköz, pigment és egyéb fogyóeszköz tanúsítvánnyal rendelkezik, biztonságos az egészségre és a környezetre.

Tetoválás Győrben

Mennyibe kerül a
tetoválás Győrben?

Nincsenek rögzített árak a tetoválásokra, mint ahogy a műalkotásokra sem.

Az árat a megbeszélés befejezése és a közelgő munka minden részletének tisztázása után tárgyalják meg a mesterrel. Általában erről személyesen állapodnak meg.

Tetoválás Győrben
Tetoválás Győrben

Ki nem kaphat
tetoválást a szalonunkban?

A győri tetováló stúdiónk nem nyújt szolgáltatásokat a következő látogatóknak:

 • Kiskorú tinédzserek, akik szülők nélkül jöttek.
 • Az ittasság állapotában lévő személyek.
 • Olyan személyek, akiknél a bőrbetegség nyilvánvaló jelei állnak fenn.Annak ellenére, hogy a tetoválás elvégzésének minden feltételét, a közelgő eljárások szakaszait és egyéb kérdéseket minden ügyféllel személyes találkozó alkalmával beszéljük meg, javasoljuk, hogy először egyeztess a találkozó dátumáról és időpontjáról a szakemberrel. Ez az ügyfelek iránti gondoskodásból adódik. Mindig örömmel találkozunk új emberekkel, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az eredménnyel.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.