Lézeres tetoválás eltávolítás Debrecenben - VeAn Hungarian
v. Debrecen
Piac u. 58, 4024
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Debrecen

Edina Katona

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Adrián Balog

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Beatrix Toth

Értékelés: 4,9 (28)
avatar
Debrecen

Mercédesz Herczeg

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Lézeres tetoválás
eltávolítás Debrecenben

A tetoválás régóta közhely a világ kultúrájában.


Ha korábban kizárólag szakrális jelentéssel bírtak, akkor a modern világban minden tulajdonos számára személyes jelentést hordoznak. Ám a tetoválások totális divatos időszaka után a fiatalok körében, akik nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget a vázlatválasztásnak, új igény merült fel - a lézeres tetoválás eltávolítás Debrecenben.

tetoválás eltávolítás Debrecenben

Miért távolítják
el a tetoválásokat?

Számos oka van annak, hogy megszabaduljunk egy tetoválástól - kellemetlen emlékek, relevanciájának, színének vagy jelentésének elvesztése, nézetváltás vagy új szerelem.Összegyűjtöttünk néhány népszerű okot a tetoválás eltávolítására:

  • Rossz minőségű munka, amelyet ki kell cserélni;
  • Fiziológiai változások a testben, a tetoválás integritásának megsértése vagy a tetoválás alakjának elvesztése;
  • A pigment kevésbé észrevehetővé vált, és a tetoválás nem néz ki esztétikusan;
  • A rajz elvesztette jelentőségét a tulajdonos számára;
  • Az új munkahelyen érvényes öltözködési szabályok nem engedik meg a tetoválást a szabad testrészeken.Bármi legyen is az ok - a tetoválás eltávolításának vágya vagy igénye, ma már nem jelent problémát a lézeres tetoválás eltávolítás alkalmazása Debrecenben. Bármit is szándékozik ilyen módon helyrehozni az életében - mi szívesen segítünk.

tetoválás eltávolítás Debrecenben
tetoválás eltávolítás Debrecenben

Lézeres tetoválás eltávolítás

A lézeres tetoválás eltávolítási eljárás Debrecenben teljesen biztonságos, de nem éppen kellemes.


A tetoválás helyétől, méretétől és telítettségétől függően kellemetlen érzés lehetséges. Az esetleges kellemetlenségek miatt szakembereink helyi érzéstelenítés alkalmazását javasolják.

A tetoválás állapotától és méretétől függően az eltávolítási eljárás a test egyedi jellemzőihez igazodva kettőtől hat eljárásig tarthat. Valakinek gyorsabb vagy lassabb a nyirokáramlása, amivel eltávolítják a bőrről a lézer által felhasadt pigmentet.

Ha többet szeretne megtudni az eljárásról, annak időtartamáról és konkrét eseteiről, jelentkezzen be egy ingyenes egyéni konzultációra. Szakemberünk mindent elmond a lézeres tetoválás eltávolításról Debrecenben.

tetoválás eltávolítás Debrecenben

Miért minket válasszon?

Szalonunkban minden eljárást szakképzett, orvosi végzettséggel és nagy tapasztalattal rendelkező mesterek dolgoznak.
Ügyfeleink biztonsága mindig az elsődleges, és minden munkahelyet fertőtlenítünk minden ügyfél után, mielőtt új érkezne, és csak Európai minőségű anyagokat és eldobható eszközöket és fogyóeszközöket használunk a munkához, amelyet a mester közvetlenül az ügyfél jelenlétében bont ki és dolgoz fel.

Az általunk használt modern berendezés gyors és (amennyire lehetséges) fájdalommentes eredményt garantál. Nagy pontosságú lézert használunk, amely minimálisra csökkenti a lágy szövetekre gyakorolt hatást azáltal, hogy felhasítja bennük a pigmentet.

A VeAn szalon együttműködik vezető otthoni ápolási termékek gyártóival az utókezelések során, amelyek elősegítik a bőr helyreállítását és a gyorsabb gyógyulást. Mivel az eljárás után a bőr kivörösödése és duzzanata lehetséges, különös gondosságot és a mester ajánlásainak végrehajtását igényel az eljárás utáni kellemetlenségek elkerülése érdekében. Mindent, amire szüksége van, közvetlenül tőlünk vásárolhat, szakember ajánlásai alapján.

Legyen mindig kapcsolatban, hogy ne maradjon le a nálunk nagyon gyakran előforduló akciókról, kedvezményekről és tombolákról szóló fontos hírekről. Talán itt a lehetőség, hogy egy elavult tetoválást akciós áron cserélj ki!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.