Permanens smink Debrecenben - VeAn Hungarian
v. Debrecen
Piac u. 58, 4024
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Debrecen Minősített A tetováló egyesület tagja

Ivan Buianov

  • Tetoválás
  • Takarás
  • Minden típusú tetoválás
  • Art sessions
Értékelés: 4,9 (28)
avatar
Debrecen

Mária Spolárics

  • Piercing
  • Piercing minden típusú
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
Értékelés: 5 (22)
avatar
Debrecen Minősített A tetováló egyesület tagja

Vitalina Bopko

  • Permanentní make-up
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
  • Remowe eltávolitás
Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen Minősített A tetováló egyesület tagja

Valeriya Alekseeva

  • Piercing
  • Lézeres eltávolítás
  • Tanfolyammal kapcsolatos konzultáció
  • Ékszercsere
  • Piercing minden típusú
Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Permanens smink Debrecenben

Minden nő szeretne mindig nagyszerűen kinézni (még reggel is), ugyanakkor időt takarít meg a sminkeléssel.


Ennek az álomnak a megvalósítására már régóta találtak megoldást, ez pedig a permanens smink. Debrecenben a neves európai VeAn üzletlánc szalonjában lehet elkészíteni ezt az eljárást.

A permanens smink (Debreceni kozmetikai tetoválás) ma az egyik legkeresettebb eljárás, de még mindig nincs elég képzett szakember az elkészítésében.

Permanens smink Debrecenben
Permanens smink Debrecenben

Mestereink és szolgáltatásaink

A VeAn szalonban orvosi végzettséggel és széleskörű munkatapasztalattal rendelkező szakembereit gyűjtöttük össze, akik folyamatosan fejlődnek, folyamatosan járnak fesztiválokra, hogy fejleszthessék tudásukat, és új technológiákat tanuljanak a permanens smink elkészítéséhez.Mit kínálunk ügyfeleinknek:

  • Állandó ajak smink (meztelen, akvarell ajkak);
  • Szemöldök (microblading technikával, porszórással);
  • Szemhéj tetoválás (klasszikus nyíl, nyíl árnyékolással vagy az intercilia kitöltésével a klasszikus nyílhoz való hozzáféréssel vagy anélkül).A permanens smink segítségével nem csak rengeteg időt szabadíthatsz fel minden nap, hanem korrigálhatod az arc és az ajkak aszimmetriáját, elfedheted a kozmetikai tökéletlenségeket (hegek), kiemelheted a kontúrt, az arc formáját, szemöldöke tisztább és korrektebb lesz. A permanens smink modern vívmányai és lehetőségei elképesztőek, és hihetetlenül népszerűvé teszik ezt a szolgáltatást.

Permanens smink Debrecenben

Kozmetikai tetoválás
Debrecenben a VeAn szalonban -
biztonság és minőség

Kézműveseink kizárólag kiváló minőségű európai anyagokat és fogyóeszközöket, a legjobb pigmenteket és az ezen a területen vezető gyártók bevált ápolószereit használják.


Fontosnak tartjuk a nyújtott szolgáltatások minőségét és biztonságát.

A munkahelyet minden ügyfél után és új vendég látogatása előtt fertőtlenítőszerekkel kezeljük, az eldobható eszközöket kibontjuk az ügyfél előtt, aki megfigyelheti a folyamatot és önállóan ellenőrizheti a sterilitást. Minden eszközt további fertőtlenítésnek vetnek alá, a mesterek és az ügyfelek egyéni védőfelszerelést használnak.

Az eljárás során a maximális kényelem érdekében az ügyfelet érzéstelenítővel látjuk el, és az elvégzése után szalonunkban megvásárolhatja a szükséges ápolószereket otthoni használatra. A mester segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb készítményeket, mert mindig ügyfeleinkkel foglalkozunk, és mindenkihez egyéni megközelítést választunk.

Permanens smink Debrecenben
Permanens smink Debrecenben

Hogyan kérjünk időpontot
permanens sminkre Debrecenben?

Mindig igyekszünk közelebb kerülni ügyfeleinkhez, így telefonon vagy írásban tudtok időpontot egyeztetni az Önnek megfelelő messengeren keresztül.


Szívesen egyeztetünk egy megfelelő időpontot a konzultációra.

Az első konzultáció szalonunkban ingyenes. Rajta megismerkedhet a mesterrel, tisztázhatja az Önt érdeklő részleteket, valamint megvitathatja az árnyalatokat. A beavatkozás előtt fontos tájékozódni a bőr típusáról, a pigmentre való egyéni érzékenységről, és meghatározni az ügyfél igényeit.

Szakemberünk segít kiválasztani a kozmetikai tetoválás formáját, technikáját és pigment árnyalatát a tökéletes permanens sminkhez Debrecenben.

Permanens smink Debrecenben

Bónuszok

Szalonjaink hálózatában folyamatosan zajlanak a Debreceni permanens sminkre vonatkozó akciók, sorsolások, ünnepi kedvezmények.


Annak érdekében, hogy ne maradjon le semmiről, iratkozzon fel oldalainkra a közösségi hálózatokon. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minőségi szolgáltatást kap

jon kellemes kedvezménnyel vagy teljesen ingyenesen - ki tudja, talán Ön lesz a szerencsés a következő sorsolásunkon?

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.