Piercing Debrecenben - VeAn Hungarian
v. Debrecen
Piac u. 58, 4024
H-V 11:00 19:00
Miért érdemes választani "VEAN"?
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!
Mestereink
avatar
Debrecen

Edina Katona

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Adrián Balog

Értékelés: 5 (20)
avatar
Debrecen

Beatrix Toth

Értékelés: 4,9 (28)
avatar
Debrecen

Mercédesz Herczeg

Értékelés: 5 (20)
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Piercing Debrecenben

A piercing nagyon népszerű, és bizonyos helyek a piercingre általánossá váltak – például a fülcimpa vagy az orrszárny.


Ez senkit nem fog meglepni, de még az ilyen egyszerű szúrásokat is olyan szakembereknek kell elvégezniük, akik rendelkeznek a biztonságos végrehajtáshoz szükséges ismeretekkel és készségekkel. Sok olyan árnyalat van, amelyet csak egy piercingmester láthat előre. A Debreceni piercinget változó komplexitású VeAn szalonmesterek végzik.

Piercing Debrecenben
Piercing Debrecenben

Szalon szolgáltatások

Ügyfeleinknek nemcsak népszerű szolgáltatásokat kínálunk, hanem kevésbé elterjedt, de összetettebb defekteket is, amelyekre ennek ellenére nagy a kereslet.


Szolgáltatásaink listája a következőket tartalmazza:

 • Fülcimpa piercing;
 • Tragus;
 • Ipari;
 • Híd;
 • Válaszfal;
 • Orr szárny;
 • Medúza;
 • Monroe;
 • Smiley;
 • Nyelv piercing;
 • Köldök piercing;
 • Mellbimbó piercing és más típusú piercing.Minden eljárást szakképzett, orvosi végzettséggel és igazoló oklevéllel rendelkező szakemberek végeznek. Mestereink folyamatosan fejlesztik tudásukat és készségeiket, tanulják a Debreceni piercing új technológiáit, eszközeit és technikáit, rendszeresen járnak fesztiválokra, hogy fejleszthessék tudásukat.

Piercing Debrecenben
Piercing Debrecenben
Piercing Debrecenben

Biztonságos piercing Debrecenben – ez a VeAn

Az egyes munkahelyek tisztasága és rendje nem csak a mester tökéletesség iránti vágyának köszönhető.


Ez is egyértelmű jele annak, hogy minden felületet fertőtlenítünk. Szalonunkban minden mester fertőtleníti a munkahelyet minden ügyfél után a következő érkezése előtt, a mester pedig közvetlenül az ügyfél jelenlétében kibontja és feldolgozza az összes egyszer használatos eszközt.

Kizárólag kiváló minőségű fertőtlenítőszereket használunk, és a biztonság területén vezető gyártókkal működünk együtt. A mesterek és az ügyfelek a foglalkozáson egyéni védőfelszerelést használnak, minden fogyóeszköz kiváló minőségű és eldobható. A biztonság a középső nevünk (a professzionalizmus az első).

Piercing Debrecenben
Piercing Debrecenben

Ismerkedés és konzultáció

Mielőtt megbízna a mesterben, meg kell ismernie őt, meg kell határoznia az igényeket és preferenciákat, és meg kell beszélnie az összes árnyalatot.


Gyakran megtörténik a piercinggel kapcsolatos mítoszok megcáfolása, valamint a kétségek eloszlatása és a félelmek leküzdése. Ez teljesen normális, és szakembereink tudják, hogyan kell minden ügyfelünk számára egyéni megközelítést találni, hogy Ön a tökéletes piercing tulajdonosa lehessen Debrecenben.

A konzultáció fontossága az is, hogy a mester a munka megkezdése előtt össze tudja gyűjteni Önről a szükséges információkat: allergiás reakciók, anyagi preferenciák, testjellemzők és bőrtípus. Annak érdekében, hogy Ön a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja és a lehető legkényelmesebbé tegye az Ön számára, a mesternek további adatokra van szüksége, Önnek pedig lesz ideje felkészülni és minden kérdésre választ kapni.

Szalonunkban a beavatkozás előtti konzultáció ingyenes, és Ön kényelmesen bejelentkezhet rá: hívjon minket vagy írjon egy kényelmes messengeren keresztül, és a menedzser kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb időpontot.

Piercing Debrecenben

Nem lehet túl sok ajándék

A kiváló kiszolgálás és a kínált szolgáltatások magas színvonala mellett mindig igyekszünk lehetőséget kínálni ügyfeleinknek, hogy többet kapjanak.


A VeAn szalonok hálózata rendszeresen szervez tematikus sorsolásokat, kedvezményeket biztosít bizonyos típusú szolgáltatásokra vagy ünnepi akciókra.

Annak érdekében, hogy mindent megtudjon tevékenységeinkről, ne felejtsen el feliratkozni az Ön számára kényelmes közösségi oldalainkra. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Debrecenben kedvezményesen vagy akár teljesen ingyenesen piercinget szerezzen.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.