Bika csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Bika csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Bika csillagjegy tetoválás útmutató

A Bika az állatöv egyik legszorgalmasabb és legkiegyensúlyozottabb jegye.


Mi a helyzet a legérdekesebb személyiségjegyeikkel? Nyilvánvalóvá válnak, miután megvizsgáljuk az ehhez az állatöv jelhez kapcsolódó szimbólumokat. A Bikát a bika, a termékeny föld és a virágzó kert képe jellemzi.

A Föld eleme által uralt Bika (április 20. és május 20. között született emberek) türelmes, szorgalmas, gyakorlatias, bölcs, megbízható és kissé makacs. Alkotók és ínyencek – így jellemezheti ennek a jelnek a képviselőit.

A Bikák életszeretőek, és szeretnek kényelmes életkörülményeket teremteni maguknak. Másrészt ezek az emberek a stabilitást részesítik előnyben, és nehezen alkalmazkodnak a változásokhoz.

Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás

Bika csillagjegy tetoválás: népszerű jelentések

Az emberek leggyakrabban azért választanak állatöv tetoválást, hogy hangsúlyozzák a természettől örökölt erős jellemvonásaikat, vagy hogy kifejlesszék azokat a tulajdonságokat, amelyek hiányoznak belőlük.


A Bikák általában tetoválást készítenek, hogy hangsúlyozzák:

 • Erős karakter;
 • Szorgalom;
 • Józanság;
 • Termelékenység;
 • Magabiztosság.Mivel a Bika fő szimbóluma a bika, a jel képviselői gyakran használják ezt a vázlatokhoz. Tekintettel arra, hogy ez egy erős állat, a Bika gyakran egy ilyen szimbólumot személyesít meg erős karakterrel, és képes megbirkózni a célok felé vezető úton felmerülő nehézségekkel.

Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás

Bika csillagjegy tetoválás férfiaknak

Amint már említettük, a Bika-férfiak állatöv tetoválásaikhoz leggyakrabban bikát vagy szarvait ábrázoló vázlatokat választanak.


Maga az állat képe gyakran lenyűgözi eredetiségét. Leggyakrabban a következő lehetőségeket találhatja meg a férfi vázlatokhoz:

 • Tüzes tekintetű állat;
 • Egy bika képe a zsákmány megtámadása előtt;
 • Tüzes elemekkel körülvett állat;A férfiak által választott Bika csillagjegy tetoválás megkülönböztető jellemzői közül a következőket lehet megkülönböztetni:

 • Nagy méretek;
 • További elemek használata;
 • Különböző stílusok kombinációja;
 • Többnyire sötét színek.Figyelembe véve ezeket a vázlatjellemzőket, a férfiak leggyakrabban a Bika csillagjegyet választják tetováláshoz:

 • Mell;
 • Hát;
 • Alkar;
 • Bordák.
Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás

Bika zodiákus tetoválás nőknek

A Bika tetoválások kevésbé népszerűek a nők körében, és általában egy csipetnyi eleganciát tartalmaznak.


Ritkán választanak bikát a vázlatokhoz. Ehelyett a nők inkább a Bika csillagkép tetoválását részesítik előnyben, vagy olyan csillagjegyeket, amelyek szimbolikusak önmaguk számára.

Ezenkívül a nők rendszerint fekete és minimalista tetoválásokat készítenek a Bika állatöv jellel. Ez leginkább annak a ténynek köszönhető, hogy a zodiákus tetoválásokat egy erős amulett megszerzésének módjaként érzékelik. Amiben minden bizonnyal igazuk van a nőknek. És annak érdekében, hogy a tetoválásnak bizonyos mágikus erőt adjon, a test nem feltűnő részeire kell helyezni.

Ezért a nők körében a legnépszerűbb tetoválási helyek a következők:

 • Bika zodiákus tetoválás a nyakon: Általában a stílushoz és a figyelem felkeltésének vágyához kapcsolódik;
 • Bika csillagjegy tetoválás a csuklón: Minimalista vázlatokhoz ajánlott;
 • Bika zodiákus tetoválás a combokon: Ez a testrész lehetővé teszi a színekkel, méretekkel és vázlatstílusokkal való kísérletezést.És hogy a Bika csillagjegyű tetoválás ne tűnjön durvának vagy brutálisnak, díszítse a vázlatot virágokkal, díszekkel vagy a kozmikus világ elemeivel: csillagokkal, a csillagkép bolygóival.

Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás
Bika csillagjegy tetoválás: szakértői ítélet

Egyes országokban a bikát szent állatnak tekintik.


Ezért az állat képével ellátott tetoválás erőteljes amuletté válhat tulajdonosa számára. Az ilyen testkép megvédi a Bikát a külső fenyegetésektől, és segít az embernek fenntartani a belső harmóniát és a lelki békét. Ráadásul egy állatövi tetoválás önbizalmat, sőt az egyediség érzését is adhatja. Ezért, ha továbbra is kétségei vannak, azt tanácsoljuk, hogy nézze meg weboldalunkon a vázlatok katalógusát, kapjon inspirációt, és készítse el saját tökéletes tetoválását!

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.