23+ Menő alkar tetoválás férfiaknak: Minták és ötletek - VeAn Hungarian
Férfi Tetoválások Alkarra
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Férfi Tetoválások Alkarra

A fiúk tetoválásának egyik legnépszerűbb helye az alkar.

És ennek több oka is van:

 • Kényelmes hely a mester munkájához és bármilyen méretű tetoválás készítéséhez, torzítás nélkül.
 • Soha nincs sok tetoválás, mert az alkaron lévő férfi tetoválások gyakran a jövő ujjának alapjává válnak.
 • Az alkar egy olyan hely, amelyet szükség esetén könnyen el lehet rejteni egy ing alá, és a tetoválás nem okoz gondot a szigorú öltözködési szabályokkal rendelkező irodai dolgozóknak.
 • Az alkaron történő tetoválás nem jár olyan élénk fájdalomérzettel, mint más helyeken, ahol a csontok vagy inak közelebb vannak a bőr felszínéhez, ami szintén befolyásolja a tetoválás helyének kiválasztását (különösen az elsőt).
 • Az ilyen tetoválások nagy szimbolikus jelentéssel bírnak, erős és bátor emberként jellemzik a tulajdonost. A tetoválás helyének népszerűsége miatt pedig rengeteg ötlet van rá.
férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra

Férfi alkar tetoválás -
ötletek és különböző stílusok

Az alkaron lévő férfi tetoválási ötletek felsorolásához néhány óra nem lesz elég, de a tetoválás stílusa nem kevésbé fontos, és sok van belőlük:

 • Realizmus (portrék, állatképek, összetett cselekmények);
 • Blackwork;
 • Dotwork;
 • Chicano;
 • Geometria (formák, minták, szimbólumok);
 • Grafika;
 • Etnikai (kelta motívumok, skandináv és mások);
 • Steampunk és cyberpunk.Mindegyik stílusnak több száz változata van, és a vázlat kiválasztását a jövőbeli tulajdonos preferenciái korlátozzák.

férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra

Tetoválások a belső alkaron

Az alkar belső részét leggyakrabban olyan szimbolikus tetoválásokhoz választják, amelyeknek személyes jelentése van.

Számukra egyedi vázlat készül, ami ritkán illeszkedik az általános keretek közé. A belső tetoválások fájdalmasabbak, de személyesebbek is.

A tetoválás jelenléte az alkar belsejében titkot vagy valami fontosat és nagyon személyeset jelez a tulajdonos életében - emlékezetes dátumot, ígéretet vagy álmot, ezért az ilyen tetoválásokat nem nyilvános megtekintésre szánják.

férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra

A tetoválás
jelentése az alkaron

Az alkaron lévő tetoválásokat az erős akaratú és ambiciózus, de visszafogott természet kedveli.

Az ilyen férfiak pontosan tudják, mit akarnak, de nem mindig készek megosztani terveiket másokkal. Az ilyen tetoválások mindig a karakter erejéről és a bátorságról beszélnek. Még ha úgy gondolja is, hogy véletlenül választotta ezt a helyet tetoválásra, higgyék el, nem csak erről van szó.

A férfiak gyakran választanak állatokat: a ragadozók mindig is az erő és a bátorság megtestesítői voltak. A farkas vezetői tulajdonságok, határozottság és magabiztosság, de ugyanakkor - a család és a csapatmunka iránti odaadás. Az alkaron lévő oroszlán nem csak azt mondja, hogy a tetoválás tulajdonosa erős és bátor, hanem inkább arról, hogy ismeri a saját értékét, tisztában van a személyes határokkal, és kész megvédeni azokat.

Nem kevésbé népszerűek az iránytű, a hajó, a horgony, az óra és az erdő változatai. Ezeknek a tetoválásoknak a mély jelentése közös - a saját út keresése, a cél felé való mozgás és a kaland szeretete, bár minden egyes képnek megvan a maga további jelentése.

férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra
Külső
tetoválások az alkaron

Az alkar külső oldala egy tetoválás helye, amelynek kiválasztását teljes felelősséggel kell megközelíteni.

Az alkar kiválasztása után a leendő tetoválótulajdonosok hosszú ideig konzultálnak a mesterrel a vázlat elkészítésekor, és minden részletet átdolgoznak.

A tetováláshoz elegendően nagy terület és a minimális fájdalom miatt az alkar számára a háromdimenziós tetoválásokat a valósághű stílusban választják ki, sok részlettel és gondos rajzzal. Az alkaron lévő tetoválások gyakran színesek.

Ezenkívül meglehetősen könnyű gondozni ezt a zónát, ami növeli népszerűségi pontjait.

férfi Tetoválások Alkarra
férfi Tetoválások Alkarra
3D tetoválások az alkaron

A volumetrikus 3D tetoválások a népszerű tetoválások TOP-jai közé törnek, különösen az alkaron – ez a tökéletes hely egy ilyen összetett tetoválás elkészítéséhez.Az állatmotívumok, portrék, terjedelmes feliratok és biomechanikai stílusú tetoválások teljes értékű történetek, amelyek a lehető legtermészetesebbnek tűnnek, különösen akkor, ha sikeresen választott egy mestert egy ilyen remekmű elkészítéséhez. A 3D tetoválásokhoz számtalan parcella létezik, és a legjobb ötletek fotóinak megtekintése után a mesterrel közösen egyedi, egyedi volumetrikus tetoválást készíthet.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.