Szűz csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Szűz csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Szűz csillagjegy tetoválás: a vázlatok jellemzői

Az augusztus 23-tól szeptember 22-ig születettek a Szűz csillagjegyhez tartoznak.


A jel képviselőire hatással van a Víz eleme, valamint egy olyan tüzes bolygó, mint a Merkúr. A szüzek általában pontosak, tartózkodóak, türelmesek és megbízhatóak. Ritkán lebegnek rózsás álmokban, és elég reálisan néznek minden élethelyzetet.

Ezenkívül ennek a csillagjegynek a képviselői gyakran sikereket érnek el kemény munkájuknak és pénzügyeik kezelésének képességeiknek köszönhetően. Ugyanakkor a Szűzek nagyra értékelik a békét, a stabilitást és a családi kényelmet.

Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás

Szűz állatöv jel tetoválás vázlatok: népszerű jelentések

Mivel a szüzek nagyon figyelmesek és aprólékosak, általában nagyon odafigyelnek a tetoválásaikra, és ritkán készítik el meggondolatlanul vagy szórakozásból.


Ennek a jelnek a képviselői általában nem csak testdísznek tekintik a tetoválást, hanem egy amulettnek is, amely képes megvédeni őket az élet bajaitól.

A Szűz tetoválás vázlatainak leggyakrabban használt elemei a következők:

 • Fiatal lány képe: A szüzet általában különféle variációkban társítják egy nőhöz. Különösen gyakori a búzakévés lány képe. Egy ilyen vázlat a bölcsességet és a jólétet szimbolizálja;
 • Zodiákus jelkép: A latin "M" betű egy adott farokkal a Szűz szimbóluma, amelyet gyakran használnak a Szűz állatöv jel tetoválásánál. Ez a jelkép a vizet jelképezi, és minden élőlény kezdetét jelenti;
 • A Szűz csillagjegy csillagképe: A Szűz csillagkép a legnagyobb az összes csillagjegy közül. Az asztrológusok úgy vélik, hogy ez befolyásolja a jel képviselőinek jellemét, nyugodttá és tudatossá teszi őket;
 • Angyal: A Szűz csillagjegyű tetoválás szárnyas angyal formájában a mély spiritualitást, a tisztaságot, a szerénységet és a harmóniát szimbolizálja. Az ilyen tetoválásokat általában olyan emberek választják, akik ezeket a tulajdonságokat szeretnék kifejleszteni magukban.A Szűz csillagjegy tetoválás is segíthet az intuíció fejlesztésében. És mivel a szűz szimbóluma a tisztasággal és a szentséggel társul, egy ilyen állatövi tetoválás pozitív változásokat hozhat tulajdonosa életében.

Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás

A Szűz csillagjegy tetoválás legjobb helyei és változatai

Mivel a Szűz szimbólumok mérete és stílusa nagyon eltérő, a tetoválás optimális elhelyezése általában a vázlat méretétől és jellemzőitől függ.


A minimalista tetoválásokhoz a mesterek azt tanácsolják, hogy válasszák a Szűz állatöv jelű tetoválást a bordákon és a derékon.

A Szűz állatöv jel tetoválásának egyéb népszerű helyei között:

 • Nyak;
 • Csukló;
 • Boka;
 • Ujjak.
Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás

Ugyanakkor, ha egy szűz vagy egy angyal képéről álmodozik, jobb, ha olyan testrészeket választ, amelyek alkalmasak masszív tetoválásokra.


Például:

 • Szűz állatöv jel tetoválás a hátán;
 • Szűz állatöv jel tetoválás a mellkason;
 • Szűz állatöv jel tetoválás az alkaron.Ezek a testrészek lehetővé teszik a Szűz hagyományos szimbolikájának más elemekkel való kombinálását, kísérletezést a színekkel és stílusokkal.

Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás

Hogyan lehet változatossá tenni a Szűz állatöv jel tetoválás vázlatát

A Szűz vázlat egyedivé tételéhez hozzáadhatja:

 • 14., 3. és 5. számok: fokozhatják a tetoválás mágikus hatását az ember életére;
 • Hold vagy Merkúr: Ezek az elemek növelik a tetoválás védő tulajdonságait;
 • Hópelyhek, diófélék, búza: Úgy tartják, hogy ezek a szimbólumok szerencsét és sikert hozhatnak a tetoválás tulajdonosának;
 • Az állatövhöz kapcsolódó latin feliratok: általában ilyen elemekkel adják a tetoválásnak különleges jelentést.
Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás
Szűz csillagjegy tetoválás
A Szűz csillagjegy tetoválás jellemzői

A legtöbb esetben a Szűz tetoválás fekete színben készül.


Az asztrológusok azonban azt javasolják, hogy a vázlatokhoz adják hozzá az ezüst és zöld színű elemeket, mivel ezek a Szűzek számára kedvező árnyalatok.

Az állatöv tetoválás stílusát a mesterrel folytatott konzultációt követően kell kiválasztani. A Szűz vázlatok legnépszerűbb technikái között megkülönböztethetjük:

 • Minimalizmus;
 • Grafika;
 • Akvarell;
 • Linework.Tehát a Szűz csillagkép tetoválás és a Szűz állatöv jel eltérően nézhet ki és eltérő jelentéssel bírhat. Ha azt szeretné, hogy a tetoválás vázlata több legyen, mint egy vonzó rajz, ismerkedjen meg ennek a jelnek a legnépszerűbb szimbólumaival, és elemezze a jelentésüket. Ha maga nem bírja, kérjen segítséget egy tetováló művésztől, vagy próbáljon inspirációt találni saját vázlatához az oldal megfelelő részében található munkáink galériáját böngészve.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.