Vízöntő csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Vízöntő csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Vízöntő csillagjegy tetoválás: részletes áttekintés

Ez a cikk az állatöv legtitokzatosabb jegyéről és a tetoválásokról fog szólni, amelyekkel leggyakrabban díszítik testüket.


A Vízöntő emberek meglehetősen kiszámíthatatlanok. Ennek a jelnek a képviselőit gyakori hangulatingadozás, melankolikus gondolatok és állandó önvizsgálat jellemzi.

A február 19. és március 20. között született emberek a levegő eleméhez tartoznak, és a Szaturnusz és az Uránusz bolygók uralják őket. Szeretnek kísérletezni és kitűnni a tömegből. Ezért nem meglepő, hogy a Vízöntők szeretik a zodiákus tetoválásokat, mert segítenek hangsúlyozni tulajdonosaik karakterének sajátosságait.

Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás

A Vízöntő csillagjegy tetoválásainak népszerű szimbólumai

A legtöbb esetben az emberek egy Vízöntő tetoválást készítenek, hogy hangsúlyozzák pozitív tulajdonságaikat, vagy hogy vizuálisan emlékeztessenek személyes céljaikra.


Úgy gondolják, hogy ha kreatívabbá vagy magabiztosabbá szeretne válni, akkor a test ilyen díszítése segít a kívánt tulajdonságok fejlesztésében.

A Vízöntő csillagjegy tetoválás legnépszerűbb elemei a következők:

 • Két hullámos vonal;
 • Vízöntő csillagkép;
 • Egy férfi két edénnyel a kezében.Mindezek a szimbólumok leggyakrabban az energiák egyensúlyához, a harmónia kereséséhez, a béke és a nyugalom vágyához kapcsolódnak.

A Vízöntő csillagjegy tetoválás vázlataihoz a megadott elemeken kívül más, vízzel kapcsolatos szimbólumok is használhatók. Például egy kancsó, amelyből víz folyik, hullámok, mitikus karakterek - ezek és más lehetőségek is nagyon népszerűek a Vízöntők körében.

Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás

Kiválasztjuk a legjobb helyet a Vízöntő csillagjegy tetováláshoz

A legjobb, ha a tetoválás helyét a kiválasztott vázlat méretének és stílusának megfelelően választja ki.


Mivel a Vízöntő a stabilitáshoz, a jóléthez és a kiegyensúlyozottsághoz kapcsolódik, az asztrológusok azt javasolják, hogy ennek a jelnek a képviselői tetoválják a test alsó részét: a törzset, a lábakat, a csípőt stb. Álmaid testképét azonban nem szabad megtagadnod emiatt. A zodiákus tetoválás vázlatának és elhelyezésének kiválasztásakor kizárólag az Ön preferenciáira és érzéseire figyeljen.

Az olyan minimalista elemekhez, mint a jelkép vagy a csillagkép, jobb a Vízöntő csillagjegyet választani:

 • Vízöntő csillagjegy tetoválás a nyakon;
 • Vízöntő csillagjegy tetoválás a csuklón;
 • Vízöntő csillagjegy tetoválása a bokán.Ha inkább a színes és nagy vázlatokat részesíti előnyben további elemekkel, akkor jobb, ha megfontolja a következő lehetőségeket:

 • Vízöntő csillagjegy tetoválás a csípőn;
 • Vízöntő csillagjegy tetoválás az alkaron;
 • Vízöntő csillagjegy tetoválás a hátán;
 • Vízöntő csillagjegy tetoválás a mellkason.
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás

Vízöntő csillagjegy tetoválás férfiaknak

A férfi és női tetoválások stílusa és színvilága általában különbözik.


Tehát a Vízöntő csillagjegy férfi tetoválásai gyakran éles sarkokkal rendelkeznek, és további elemeket tartalmaznak. A férfiaknak készült zodiákus tetoválások általában tulajdonosaik belső erejéről beszélnek, és segítik őket elszántság, magabiztosság és kiegyensúlyozottság kialakításában.

Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás nőknek

A férfiakkal ellentétben a legtöbb nő az elegáns, kifinomult tetoválásokat részesíti előnyben, puha és vékony vonalakkal.


Az ilyen testrajzok hangsúlyozzák tulajdonosaik visszafogottságát, nőiességét és gyengédségét. A pozitív hatás fokozása érdekében a vonalakat érdekes fürtökkel vagy díszekkel díszítheti.

Ezenkívül a nők gyakran kombinálják a Vízöntő csillagjegy hagyományos szimbólumait:

 • Vízi növények és állatok;
 • Madarak és a szárnyak képe;
 • Virágok;
 • Csillagok, csillagképek és bolygók;
 • Zafírok és ametisztek.
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Vízöntő csillagjegy tetoválás
Összegezzünk

A Vízöntő csillagjegy tetoválás eredetinek, sőt titokzatosnak tűnik.


Az ilyen testdísz kiemeli kreatív természetét és jól fejlett intuícióját.

A Vízöntő tetoválás erőteljes amuletté vagy csak vizuálisan vonzó dekorációvá válhat. A lényeg az, hogy lelkeddel és szíveddel válassz egy vázlatot a tetoválásodról. Inspirációért pedig nézzen meg munkapéldákat az interneten, vagy kérjen segítséget egy tetováló mestertől.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.