Fekete-fehér tetoválás vagy színes - VeAn Hungarian
Fekete-fehér tetoválás vagy színes
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Fekete-fehér vagy színes? A tetoválás kiválasztása

A "VeAn" szalon sok látogatója, miután eldöntötte, hogy tetoválást szeretne csináltatni, a mesterhez fordul tanácsért: "Milyen testminta jobb: színes vagy monokróm?".

Úgy döntöttünk, hogy ebben a cikkben kiemeljük mindegyik lehetőség előnyeit és hátrányait.

Tehát nem lehet azt mondani, hogy egy színes tetoválás jobb vagy rosszabb, mint egy fekete-fehér, vagy fordítva. Rendkívül fontos a választásnál figyelembe venni a következőket:

 • A tetoválás helyét;
 • A minta méretét;
 • A kiválasztott tetoválás stílusát.Mivel egyes stílusok nem feltételezik a színhasználatot, a túl kicsi minta akadályozhatja a színes kép teljesítményét - a kontraszt eltűnik, ezért a tetoválás finom részletei egyszerűen nem lesznek olvashatók. Ami a különböző típusú tetoválások előnyeit és hátrányait illeti, érdemes megjegyezni:

Fekete-fehér vagy monokróm:

 • Elegánsan és letisztultan néznek ki;
 • Gyakrabban sikerülnek jó minőségű munkák, mivel nem minden művész sajátította el a színekkel való munkavégzés képességeit;
 • Bármikor lehetőség van színes elemek hozzáadására;
 • Még az idő múlásával sem veszítik el a kontrasztérzékelést.


Színesek:

 • Élénkebbnek néznek ki;
 • Több lehetőséget nyit a kreativitásra a művész számára, és a szalon ügyfelei számára - az önmegvalósításra;
 • Sokféle stílusban készülhet;
 • Sokkal "élőbbek".Ha a feltételes hátrányokról beszélünk, a fekete tetoválás komorabbnak tűnik, bár ez ízlés kérdése. A színes tetoválások hátrányai közé tartozhat a kivitelezés bonyolultsága és az a tény, hogy gyorsan elveszítik a vizuális kontrasztot. Bár az utóbbi hátrányt könnyen kijavítjuk. Elég felvenni a kapcsolatot a szalonnal a kontúrok frissítéséhez.

Fekete-fehér tetoválás vagy színes

Milyen tetoválást
válasszunk?

Most pedig áttérünk a fő kérdés válaszának megkeresésére, amely azok fejében motoszkál, akik azon gondolkodnak, hogy színes vagy monokróm tervezést válasszanak.

Ha kétségei vannak, válaszoljon néhány kérdésre, amelyek segítenek a választásban:

 • A testminta önmagában is megállja a helyét, vagy egy kompozíció része?
 • Ön - nyitott vagy visszafogott ember?
 • Önnek matematikai vagy kreatív a gondolkodásmódja?
 • A minimalizmust vagy az empire stílust kedveli?Miután megválaszolta ezeket a kérdéseket, eldöntheti, hogy mi áll közelebb Önhöz. Például egy matematikai gondolkodásmódú, visszafogott személy számára, aki a minimalizmus stílusát kedveli, egy monoton tetoválás a megfelelő. A kifelé forduló, extrovertált embereknek, akiknek a munkája a művészetekkel kapcsolatos, egy színes, háromdimenziós tetoválás a legmegfelelőbb, mivel ez képviseli legjobban a legbelsőbb világukat. Ha ragaszkodik a pontossághoz és a rendhez, akkor a monokróm stílusok (metszet, minimalizmus, vonalvezetés, geometria és így tovább) felé forduljon. Ha szereti, ha a munkája nem hétköznapi, válasszon a két vagy több színt használó stílusok közül (steampunk, Hyde, organikus, neo-tradicionális és mások).

Messze nem az összes stílus szerepel a listán, amelyben a mesterek dolgoznak. A művészi tetoválás művészete változatos, sokrétű. A mester konzultációja során közvetlenül kiválaszthatja azt a vázlatot, amely megfelel az Ön világképének. Ez nagyon kényelmes, mert lehetősége van arra, hogy feltegye a kérdést a szakértőnek, és választ kapjon rá. Például, hogy mit jelent egy adott minta, vagy hogyan jelent meg egy adott tetoválási stílus.

Fekete-fehér tetoválás vagy színes
Fekete-fehér tetoválás vagy színes
Fekete-fehér tetoválás vagy színes

Tanácsok egy tapasztalt szakértőtől a vázlat kiválasztásához

A tetoválás típusának, színének és stílusának kiválasztásakor fontolja meg a testművészet koncepcióját, ha nem is az egész testre, de a bőr egy jelentős területére.

Nem feltétlen, hogy az egész bőrét tetoválással fogja borítani. De ha Ön megtervezi a következő tetoválást, akkor előre fogja tudni, hogyan fog illeszkedni a korábban alkalmazott mintához. Egy fekete-fehér tetoválás mindig kiegészíthető néhány színes elemmel, ha más stílusú képekkel társítjuk.

Ha színes minta mellett dönt, mindenképpen vegye figyelembe, hogyan illeszkedik a haj- és szemszínéhez. A tetoválásnak nem szabad úgy kinéznie, mint egy matricának. A hordozója folytatásává kell válnia.

Válassza ki a minta méretét a művészi arányok figyelembevételével. Ellenkező esetben a minta nem megfelelőnek és nevetségesnek tűnhet.

A vázlat kiválasztásakor érdemes szem előtt tartani, hogy a tetoválás hosszú évekre szól, ezért vegye figyelembe a foglalkozását, amellyel összekötni tervezi az életét.

Ne féljen konzultálni egy szakemberrel. De ne kövesse az ajánlásait, ha 100 százalékban nem biztos a választásában. Hallgass a belső hangodra, csak a szíved tudja a legjobban, melyik tetoválás fog örömet okozni neked a bőrödön való jelenlétével.

Fekete-fehér tetoválás vagy színes
Fekete-fehér tetoválás vagy színes
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.