Skorpió csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Skorpió csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Skorpió csillagjegy tetoválás: trendek és irányzatok

Az október 23. és november 21.


Között születettek a Skorpió csillagjegyhez tartoznak. A Skorpiók általában erős karakterrel, erős akarattal és megingathatatlan elvekkel rendelkeznek. És bár ennek a csillagjegynek a képviselői a víz elem hatása alatt állnak, szenvedélyes és tüzes természetük van. A Skorpiók őszinték és szenvedélyesek.

Nem meglepő, hogy az ilyen emberek gyakran választanak tetoválást a csillagjegyükkel, hogy kiemeljék a természettől örökölt jellemvonásokat, vagy fejlesszék néhányukat. Tehát mit tudunk a Skorpió csillagjegy tetoválásról? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a vázlatok fő jelentését, helyét és jellemzőit ennek a jelnek a képviselői számára.

Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás

A Skorpió csillagjegy tetoválás legnépszerűbb jelentései

Annak érdekében, hogy megértsük a Skorpió csillagjegy tetoválás lehetséges jelentését, érdemes megfontolni a hozzá kapcsolódó szimbólumokat.


Általában a Skorpió zodiákus tetoválási vázlatokhoz azonos nevű állatot választanak, kígyókat, valamint áspákat (ismertebb nevén szárnyas kígyók).

Mint tudják, a skorpiók kis pókfélék, 8 lábbal és 3-6 pár szemmel. Ezek a lények nem csak ügyes ragadozók. Egyes skorpiófajok mérgével akár az emberre is képesek halálos veszélyt okozni.

Tehát miért részesítenek előnyben az emberek egy ilyen félelmetes szimbólumot, amikor vázlatokat készítenek a jövőbeli tetoválásokhoz? Sokan a skorpiókat az igazságossággal, a céltudatossággal, az erővel és a magányossággal társítják. Ezért a Skorpió tetoválások nem csak ennek a csillagjegynek a képviselői körében népszerűek, hanem azok körében is, akik szeretnék hangsúlyozni belső erejüket, bátorságukat és bármilyen problémával való megbirkózási képességüket.

Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a Skorpió csillagjegy tetoválás jelentése a kép színétől, helyétől és stílusától függően változhat.

Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás

Skorpió csillagjegy tetoválás: elhelyezési lehetőségek

A vázlat optimális helye a méretétől és a tetoválással kapcsolatos elvárásaitól függ.


Hatékony varázst szeretnél kapni, vagy egyszerűen csak egy stílusos mintával díszíted a tested? Még a kérdésre adott válasz is meghatározza a Skorpió csillagjegy tetoválás legjobb elhelyezését.
Skorpió tetoválás.
A skorpió mérete miatt egy ilyen tetoválás vonzónak tűnik a test bármely részén. Vannak azonban olyan helyek, amelyek rendkívül népszerűek a tetoválás rajongói körében:

 • Skorpió csillagjegy tetoválás a nyakon;
 • Skorpió csillagjegy tetoválás az alkaron;
 • Skorpió csillagjegy tetoválás a mellkason.
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás

A Skorpió csillagkép tetoválása.

Azok, akik a titokzatos és érdekes vázlatokat kedvelik, gyakran választanak Skorpió csillagképű tetoválást. Leggyakrabban az ilyen rajzok hatékony talizmánként szolgálnak, és megvédik tulajdonosukat a negativitástól. Ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy a Skorpió csillagkép tetováláshoz olyan testrészeket válasszunk, amelyeket szükség esetén ruhával lehet lefedni:

 • Bordák;
 • Napfonat;
 • Combok;
 • Lapockák.
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás

A Skorpió csillagjegy tetoválása:

A skorpiókat a latin „m” betűvel és nyíllal társítják. A minimalista és stílusos tetoválásokat kedvelő Skorpiók gyakran ezt a jelet választják vázlataikhoz. Ez a tetoválás különösen érdekesen néz ki:

 • Csuklón;
 • Bokán;
 • Az ujjak belső oldalán;
 • Nyakon.
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás: vázlatötletek

A Skorpió csillagjegy képviselői, különösen a nők, gyakran kísérleteznek tetoválási mintákkal, hogy érdekes, sőt egyedi megjelenést kölcsönözzenek nekik.


Tehát a nők körében a legnépszerűbb ötletek közül a következőket lehet megkülönböztetni:

 • Virágkombinációk: Ha azt szeretné, hogy a skorpió tetoválás kevésbé brutális legyen, kombinálhatja rózsával vagy bármilyen más virággal. A növény a skorpió karmaiba vagy a farka hegyére helyezhető. Egy ilyen tetoválás bemutatja az ember sokrétű természetét, mivel a vázlat a romantikus érzelmeket erős akaraterővel kombinálja;
 • Égi testek: A holdat, a bolygókat és a csillagképeket általában kiegészítő elemként használják a skorpió tetoválásokhoz. Ily módon az emberek megmutatják, hogy ehhez a csillagjegyhez tartoznak, és erősítik annak védő tulajdonságait.
Skorpió csillagjegy tetoválás
Skorpió csillagjegy tetoválás

Ugyanakkor a férfiak szeretik a skorpió szimbólumot további elemekkel kombinálni, különösen:

 • Feliratok: Az emberek gyakran adják hozzá a "Skorpió" feliratot nagybetűkkel vagy különleges jelentéssel bíró kifejezéseket a vázlatokhoz. Ez a Skorpió csillagkép tetoválást brutálisabbá és kifejezőbbé teszi;
 • Valósághű elemek: gyakran sivatagot, homokot vagy napot adnak a háttérhez a valósághű skorpiókép érdekében;
 • Fegyverek: Ha kardot, páncélt vagy pajzsot ad a skorpió tetováláshoz, hangsúlyozhatja harcos természetét, bátorságát és belső erejét. Ezért nem meglepő, hogy az ilyen vázlatok nagyon népszerűek a férfiak körében.Amint látja, a Skorpió csillagkép tetoválása vagy csak egy vázlat az azonos nevű állattal nemcsak a test dísze, hanem egy erőteljes amulett is lehet. Kísérletezzen stílusokkal és színekkel, adjon hozzá érdekes elemeket, és ne féljen kreatívnak lenni. Ez segít elkészíteni álmai vázlatát.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.