A tetoválás minimális költsége - VeAn Hungarian
A tetoválás minimális költsége
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

A tetoválás minimális költsége

A tetováló szférának sok rajongója van.

Nem meglepő, hisz ez a szolgáltatás tele van vázlatok sokaságával a legkülönfélébb stílusokban. Az emberek motívumokkal díszítik a testüket, kezdve egy kis virágtól az egész testet borító nagyszabású munkákig. A tetováló művészeket gyakran kérdezik a tetoválás költségeiről. Sokan felteszik a kérdést, hogy miért is kerül a legkisebb tetoválás is, legyen az betű, virág vagy madár, sokkal többe, mint amennyire számítunk. A helyzet az, hogy bármilyen, még a legkisebb tetováláshoz is majdnem annyi egyszer használatos eszköz szükséges, mint egy nagy méretű tetováláshoz. Nézzük meg, mire van szüksége a mesternek egy kis méretű tetoválás elkészítéséhez.

A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége

Mi szükséges a legkisebb tetoválási munkához

 1. Beleegyezés.
  1. Az ügyfél számára beleegyező nyilatkozatot nyomtatnak, amely fontos információkat tartalmaz. Egy ilyen dokumentum nyomtatásához nyomtatóra, festékre, papírra, villamos energiára, számítógépre van szükség. Mindezek már fogyóeszközök.
 2. Nyomtató papír.
  1. Bármely vázlatot papírra nyomtatnak, hogy megrajzolják az ügyfél testére.
 3. Transzfer papír.
  1. A képet át kell vinni a testre. Szintén fogyóeszköz, amely ráadásul egyáltalán nem olcsó.
 4. Ajánlások a tetoválás gondozására.
  1. Ezeket az ajánlásokat minden ügyfélnek megkapja, ennek megfelelően elegendő mennyiséget kell előkészíteni. Ehhez szintén nyomtatóra, festékre stb. van szükség. Ezek is olyan anyagok, amelyekre pénzt költenek.
 5. Eldobható gumikesztyű.
  1. A mesternek sok eldobható kesztyű kell, amelyet minden ügyfél után lecserél.
 6. Egyszer használatos borotva.
  1. A jó minőségű munkához az ügyfélnek le kell borotválni a szőrét a tetoválás helyén. Mivel a borotva kizárólag egyszeri használatra van tervezve, a mesternek több borotvával kell rendelkeznie.
 7. Tűk, kiöntőcsövek, fejek a festékhez.
  1. Ezek is egyszeri használatra valók.
 8. Kötelező védőborítás a tetováló gép számára.
  1. Ehhez szükség van egy eldobható tasakra a géphez, valamint speciális védőeszközre a kébelhez, hogy ne érintkezzen a tetoválással. Ez is elengedhetetlen eszköz.
 9. Fólia.
  1. Fóliával van fedve minden olyan felület, amelyen az ügyfél ül; az asztal, amelynél a mester dolgozik; a kéztartó, lábtartó állvány felülete, stb. A védőfóliát mindig az ügyfél előtt cserélik.
 10. Cipőhuzatok.
  1. Tisztaság és sterilitás érdekében. Mindenkinek, aki belép a stúdióba, cipőhuzatot kell viselnie, amely természetesen szintén egyszer használatos.
 11. Fertőtlenítőszerek.
  1. Sterilizáló eszközök a padló, munkafelület fertőtlenítésére, valamint fertőtlenítő termékek a bőr számára. Mindez külön minden ügyfél számára.
 12. Villamos energia, lámpa, kvarclámpa.
  1. Használata minden nap, ez még mindig pénz.
 13. Pigment.
  1. Bármely tetováláshoz természetesen különféle pigmenteket használnak, amelyek általában elfogynak.
 14. Tapasz.
  1. Minden mesternél kötelezően kell lennie.
 15. Hősterilizátor.
  1. A tartókat sterilizálják benne. Elektromos energiát is fogyaszt.
 16. Vazelin, nedves törlőkendők, száraz törölközők.
  1. Ezek mind olyan fogyóeszközök, amelyek szükségesek minden, még a legkisebb tetováláshoz is.

Nagyon fontos megérteni, hogy nem a tetoválás költsége a leglényegesebb, hanem az Ön egészsége. Így nem szabad fukarkodunk, ha a biztonságról van szó. Hisz egyszer megspórolva a költségeket egy kétes hírű, ismeretlen nevű "mesternél", olcsó tetoválás érdekében, még több pénzt fog költeni a saját egészsége helyreállítására. Az ilyen történetek nagyon gyakoriak, ez meglehetősen elterjedt probléma. Ezért mindenekelőtt, amikor egy tetováló stúdióba érkezik, figyeljen oda a sterilitás feltételeire, a felhasznált készítmények minőségére, a munkaeszközökre és berendezésre. Csak ezután következik a tetoválás árának kérdése.

A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
A tetoválás minimális költsége
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.