Kos csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Kos csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

A Kos csillagjegy tetoválás megismerése

A Kos - március 21-től április 19-ig született emberek - karizmatikusak, céltudatosak és energikusak.


Ennek a jelnek a képviselői általában magabiztosak, határozottak, sőt kalandvágyók.

A Kos szenvedélyes és érzelmes, ami azzal magyarázható, hogy a tűz eleméhez tartoznak. Ennek a jelnek a képviselői született vezetők, de gyakran türelmetlenek, sőt olykor forró kedélyűek. Mivel a Kos-ok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, a zodiákus tetoválások nagyon népszerűek közöttük. Az alábbiakban megvizsgáljuk a Kos állatöv jel tetoválás legnépszerűbb vázlatait, azok lehetséges jelentését és változatait.

Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás

Mit jelenthet a Kos csillagjegy tetoválás?

Mint tudjuk, csak a tetoválás tulajdonosa ismerheti a testén lévő kép pontos jelentését.

A Kos csillagjegy jellel ellátott tetoválásoknak azonban van néhány gyakori értelmezése, amelyeket alább megvizsgálunk.

Az emberek Kos csillagjegy vagy Kos állatöv tetoválást készíthetnek, hogy:

  • Mutassák meg eredetiségüket és egyediségüket;
  • Hangsúlyozzák az egyik vagy másik csillagjegyhez való tartozásukat;
  • Fejleszteni tudják bizonyos jellemvonásokat tetoválás segítségével;
  • Egyszerűen díszítsék a testüket egy gyönyörű mintával.Általánosságban elmondható, hogy a Kos állatöv jelű tetoválást leggyakrabban az erővel és az elszántsággal társítják. Ez az erkölcsi kitartás megszemélyesítése, és valójában a győztes jele. Így a bátor és céltudatos emberek számára a Kos csillagjegyű tetoválás egyfajta támasz, emlékeztető lehet a belső erőre. Másrészt a határozatlan és visszahúzódó emberek számára egy ilyen testkép hathatós védelmet jelenthet a problémákkal, kudarcokkal szemben.

Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás

Kos tetoválás elhelyezése: a legjobb megoldás megtalálása

A tetoválás helye általában a választott vázlat méretétől, stílusától és színétől függ.


Ezenkívül a tetoválás testrészének kiválasztása attól is függhet, hogy milyen jelentést tulajdonítasz neki.

Ha azt szeretné, hogy a testdísz egy erős amulett legyen, akkor jobb, ha olyan testrészeket válasszon, amelyeket ruhával le lehet takarni. De ha a Kos csillagjegy tetoválás önkifejezési módként szolgál, akkor bármelyik helyet választhatja.

  • Kos csillagjegy tetoválás a háton: Egy nagy tetoválásról álmodozik számos további elemmel? A hátlap jó lehetőség nagy vázlatokhoz. Leggyakrabban az ilyen Kos állatöv tetoválásokhoz kecske, tűzelemek, koponyák stb. képeit használják;
  • Kos csillagjegy tetoválás a mellkason: Ez az elrendezés meglehetősen sokoldalú, és lehetővé teszi nagy és minimalista testképek készítését. A Kos állatöv jelének tetoválása a mellkason különösen vonzónak tűnik, ha egy személy jó fizikai állapotban van;
  • Kos csillagjegy nyaktetoválás: Ha erős amulettet szeretne, fontoljon meg egy Kos tetoválást a tarkójára. A tetoválás észrevehetetlen lesz mások számára, de fontos jelentéssel bír az Ön számára;
  • Kos csillagjegy tetoválás a csuklón: Nem a legnépszerűbb tetoválási hely a nők körében. Az ilyen állatövi tetoválás általában elegánsnak és gyengédnek tűnik.
Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás

Kos csillagjegy tetoválás férfiaknak

A Tűz eleme által uralt Kos állatöv férfiak előnyben részesítik azokat a tetoválásokat, amelyek hangsúlyozzák bátorságukat, erkölcsi és fizikai erejüket, hajlandóságukat aktívan megvédeni elveikről és megbirkózni a nehézségekkel.

Ezt szem előtt tartva a férfiak gyakran tűzelemeket, fegyvereket, koponyákat stb. adnak hozzá vázlataikhoz. A férfiak által végzett Kos tetoválások általában nagy méretűek és sötét színűek.

Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás
Kos csillagjegy tetoválás nőknek

A nők gyakran nagyon eltérően kezelik a zodiákus tetoválásokat.


Remélik, hogy egy ilyen testkép támogatja őket az új törekvésekben, és megvédi őket minden ellenségtől.

A nők szívesen adnak virágokat, érdekes díszeket, valamint csillagokat és csillagképeket a Kos állatöv jel tetoválási vázlataihoz. Vázlatokhoz általában a pontszerű stílust választják - tetoválást pontmintákkal, szimbólumokkal és geometriai alakzatokkal. Van némi különbség a tetoválás stílusában is: A Kos női vázlatok általában kicsik, elegánsak és gyakran fehér vagy piros színben készülnek.

Még mindig nem választotta ki a tökéletes vázlatot a tetováláshoz? Weboldalunkon vázlatok kiterjedt katalógusát találja, amely inspirálhatja Önt saját álomtetoválásának elkészítéséhez. Válassz szíveddel, és csak a saját ízlésedre és kívánságodra hallgass. Akkor egyetlen napig sem fogja megbánni a tetoválást.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.