Tetoválás a fülön: Női fül tetoválás | Férfi fül tetoválási lehetőségek. - VeAn Hungarian
Tetoválás a fülön
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Tetoválás a fülön

A fültetoválások gyönyörű megjelenésük miatt sok figyelmet vonzanak.

A tetoválás motivációja személyenként más és más. Az egyik számára ez csak dekoráció, a másik számára pedig egyfajta szimbólum vagy amulett, amely mágikus jelentést tulajdonít.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön

Mit kell tudni a
fül tetoválásról?

A fül tetoválások népszerűségének titka a méretükben rejlik.

Ez egy lehetőség azok számára, akik egy tetoválásról álmodoznak, de nem akarják túlságosan megmutatni. És egy tetoválás a fülön könnyen borítható szőrrel.

A fül tetoválás történhet a fül külső részén, a fül mögött, belül vagy a lebenyen. Ugyanakkor fontos tudni, hogy a fül meglehetősen sajátos hely, mivel korlátozott a rajzolási területe. Ezért itt leggyakrabban kis feliratokat, absztrakciókat, különböző vonalakat és köröket, kis virágokat, szíveket vagy egyéb minimalista grafikákat használnak.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön

Női fül tetoválás

A női tetoválás leggyakrabban a vonzerőt, az eredetiséget és a személyiséget hangsúlyozza.

Ezért a női fültetoválások különféle képek egész komplexét képviselik, amelyeket leggyakrabban dekorációként tetoválnak. Népszerűek a csillagok, szívek, virágminták, különféle vonalak és aláírások alakú tetoválások.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön

Férfi fül tetoválási lehetőségek

A férfiaknak rövid a hajuk, és nem tudják eltakarni a tetoválást.

Ezért a férfi fültetoválás ötletei meglehetősen merészek, sokkolóak és mentesek mások véleményétől. A férfi tetoválások vázlatai között szerepelnek koponyák, fegyverek, horgonyok és pajzsok.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Fájdalmas e a tetoválás
alkalmazása a fül környékén?

A tetoválás a fülére elég fájdalmas.

Ennek ellenére a tetoválás helyétől függően a fájdalom eltérő lehet.

A fül mögötti bőr vékony, erősen beidegzett, és az alatta lévő zsírszövetet nehéz megtalálni. Ezért a tűszúrás minden mozdulata intenzíven érezhető. Ezen kívül a fül és a körülötte lévő tér a koponyában található, így az ember érezni fogja az ebből eredő rezgést, és a fájdalom elég erős lesz.

És ha a fül mögé és a fülcimpára való mintázat elkészítése meglehetősen fájdalmas eljárás, akkor a fül elülső részének tetoválása nagyon súlyos fájdalmat okozhat. Ennek oka a fülkagyló körüli sok idegvégződés jelenléte és a tű meglehetősen mély beszúrása. Ezen a területen a tetoválás folyamata fejfájást, az állkapocs átmeneti blokkolását és szédülést okozhat.

De nem szabad elfelejteni, hogy minden embernek más a fájdalomküszöbe. Egyesek számára ez az érzés elviselhetetlen, mások csak égő érzést vagy viszketést éreznek, valakinek pedig csak enyhe kellemetlenség.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Miért homályosodnak
el a fül tetoválások?

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a fül bőre folyamatosan mozog és megújul, idővel a fül tetoválása elhalványul és elmosódik, folttá válik.

Ennek elkerülése érdekében rendszeresen frissíteni kell, és ha lehetséges, a rajzot vázlatszinten egyszerűsíteni kell.

Mivel a tinta meglehetősen mélyen a belső fülbe kerül, fennáll a „kifújás” veszélye. És amikor a tinta szétoszlik a bőr alatt, árnyékhatást hoz létre. A rossz minőségű tinta vagy a minta nem megfelelő gondozása a megújítási időszakban szintén a tetoválás elkenődését okozhatja.

Egy gyönyörű tetoválás a fülön nagyszerű módja annak, hogy hangsúlyozza egyéniségét, kifejezze magát, és egy pikáns lendületet adjon a képéhez.

Tetoválás a fülön
Tetoválás a fülön
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.