Halak csillagjegy tetoválás - VeAn Hungarian
Halak csillagjegy tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Halak csillagjegy tetoválás: vázlatok típusai és jelentésük

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legérzékenyebb csillagjegy jel - Halak - képviselői által választott tetoválásokat.


A február 19. és március 20. között születettek általában jól fejlett intuícióval rendelkeznek. Kreatívak, rugalmasak és bármilyen életkörülményhez tudnak alkalmazkodni.

A halak aligha nevezhetők társaságkedvelőnek és társadalmilag aktívnak. Nagyon körültekintően választják meg barátaikat és környezetüket. Ahhoz, hogy közel kerüljön ennek a jelnek a képviselőihez, először ki kell érdemelnie a bizalmukat.

Halak csillagjegy tetoválás
Halak csillagjegy tetoválás
Halak csillagjegy tetoválás

Halak csillagjegy tetoválás: a vonzerő és a mély jelentés kombinációja

Mivel a Halak többnyire kreatívak, nyugodtak, szeretnek olyan tetoválásokat választani, amelyek rezonálnak belső világukkal.


Ennek a csillagjegynek a legnépszerűbb szimbólumai közé tartoznak a különféle vízelemek és lakók.

Ezért a Halak csillagjegy tetoválás vázlatai gyakran halak, hullámok vagy kagylók képeit tartalmazzák. Az ilyen képek gyakran jelzik a tetoválás tulajdonosának éles elméjét, érzelmi egyensúlyát, valamint belső harmóniáját.

A Halak csillagjegyének hagyományos tetoválása úgy néz ki, mint két félhold, egymáshoz visszafordítva és vízszintes csíkkal összekötve. Ez a szimbólum két halat jelöl, amelyek különböző irányba úsznak, de szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

Vannak, akik ezt a képet a Yin és Yang szimbólumokkal társítják, amelyek a világon mindennek az egyensúlyát jelentik. Ezenkívül a Halak csillagkép vagy a Halak csillagjegy tetoválása a következőket jelentheti:

 • Szabadságvágy és kreativitás;
 • Függetlenebbé válás vágya;
 • Az élet egyensúlyának megtalálása;
 • A nyugalom és mértékletesség vágya.Tehát a Halak csillagjegy jelének tetoválása általában azt jelzi, hogy az ember kreativitásra, valamint gondolatok és érzések szabad kifejezésére vágyik. Emiatt erős amulettnek tekinthető, amelynek köszönhetően a tetováló tulajdonosok megtalálják az utat és az élet fő célját.

Halak csillagjegy tetoválás
Halak csillagjegy tetoválás

A legjobb hely egy Halak csillagjegy tetováláshoz

Egyes esetekben a tetoválás helye nemcsak vonzerejét, hanem jelentését is befolyásolja.


Úgy gondolják, hogy annak érdekében, hogy a testrajz erőteljes amulettként szolgálja tulajdonosát, jobb, ha olyan testrészekre készíti, amelyeket ruhák rejthetnek el. Ebben az esetben jobb a következő választás:

 • Halak csillagjegy tetoválás a nyakon;
 • Halak csillagjegy tetoválás a bordákon;
 • Halak csillagjegy tetoválás a csuklón;
 • Halak csillagjegy tetoválás a bokán.Ez az elrendezés különösen megfelelő lesz a minimalista vázlatokhoz. Például a Halak csillagkép tetoválása vagy ennek az állatövnek a bordáin vagy csuklóján lévő jele nőiesen, sőt kissé misztikusan fog kinézni.

Halak csillagjegy tetoválás
Halak csillagjegy tetoválás
Halak csillagjegy tetoválás

Halak csillagkép tetoválás: vázlatötletek

A Halak csillagjegyhez kapcsolódó szimbólumok többsége meglehetősen tömörnek tűnik - kis méret, kiegészítő elemek hiánya és stilisztikai minimalizmus.


Mit tegyenek azonban azok, akik szeretik az eredeti, sőt egyedi vázlatokat? Van néhány tippünk az Ön számára!

 1. Használjon élénk színeket:
  1. Az asztrológusok javasolják a lila, rózsaszín és lila árnyalatok kiválasztását, hogy hangsúlyozzák a Halakban rejlő kreativitást, állandó lelkesedést és új ötletek iránti szomjúságot. Ráadásul ezek a színek tökéletesen kombinálódnak a jel vízjellegével. Sőt, az élénk színek nem engedik, hogy ennek az állatövnek a képviselői melankolikus gondolatokba essenek, amelyekre hajlamosak.
 2. Adjon hozzá érdekes elemeket:
  1. A Halak tetoválás pozitív hatásának fokozása érdekében kombinálhatja ennek az állatöv jelnek a hagyományos szimbólumait vízzel vagy égi elemekkel. Például adjunk hozzá csillagokat, a Neptunusz bolygót, a Holdat stb. Kreatív természetének hangsúlyozására különféle virágokat (különösen jázmint) használhat a tetoválási vázlathoz, valamint szimbolikus aláírásokat.
 3. Kísérletezzen a stílusokkal:
  1. A tetoválóművészek azt javasolják, hogy a Halak csillagjegy tetoválásához az akvarell technikát válasszák. Ez a technika lehetővé teszi a légiesség és a súlytalanság hatásának megteremtését. Haluszonyon különösen jól néz ki. Az akvarell stílust nagyszámú élénk árnyalat és "festékcsepp" használata jellemzi. Ezért ez a technika lehetővé teszi a színekkel és formákkal való kísérletezést. Ezenkívül az akvarellt más stílusokkal kombinálhatja. Tehát a Halak tetoválás vagy a Halak csillagjegy ritkán masszív és durva. Tekintettel a jelhez kapcsolódó szimbólumokra, az ilyen tetoválások általában stílusosnak és minimalisztikusnak tűnnek. És az Ön számára legmegfelelőbb lehetőség kiválasztásához keressen elérhető vázlatokat az interneten, vagy készítsen saját vázlatot. Ne feledje, hogy a tetoválás létrehozásának folyamata szakrális, ezért fordítson nagy figyelmet a tetováló művész megtalálására.
Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.