Tetoválás az ujjakon: Néhány tetoválás jelentése a női ujjakon. - VeAn Hungarian
Tetoválás az ujjakon
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Tetoválás az ujjakon

A tetoválás területén az új divatirányzat az ujj tetoválás.

A női és férfi ujj tetoválások eltérő jelentéssel bírnak, és ma már sok ötlet létezik az ilyen tetoválásokhoz.

A gyűrűkhöz hasonlóan a tetoválásra felvitt ujj kiválasztásakor különféle részleteket vesznek figyelembe: nemcsak a kép vagy a felirat jelentése, hanem maga az ujj is. A hüvelykujjra akkor készítenek tetoválást, amikor a karakter erejét, szilárdságát és tekintélyét akarják megmutatni. A mutatóujj szinte mágikus erővel rendelkezik, és a tértémákat gyakran használják ezen az ujjon a tetoválásokhoz. A legmerészebb ember tetoválást választ a középső ujjára - ez a lázadásról és a sztereotípiák elleni küzdelemről szól. A középső ujjon lévő tetoválásoknak gyakran szó szerinti jelentése van, nem pedig szimbolikus. A gyűrűsujj közvetlenül kapcsolódik a szívhez, így egy női tetoválás egy jegygyűrűnek szánt ujjon romantikus és érzéki természetnek felel meg. Furcsa módon a kisujjat a tetoválás „intellektuális” helyének tekintik.

Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon

Feliratos tetoválás az ujjakon

Figyelembe véve, hogy az ujjon kevés hely van a tetoválás számára, a betűk az egyik legnépszerűbb tetoválási lehetőség.

Egy időben a hieroglifák a népszerűség csúcsán voltak. Gyakran olyan hieroglifát választanak ki, amely egy olyan szót (vagy kifejezést) képvisel, amely nagy jelentőséggel bír a tetoválás tulajdonosa számára.

Manapság a tetoválási feliratok stílusának és betűtípusának sokfélesége lehetővé teszi több betű befogadását, ami hozzájárult a cirill vagy latin feliratok népszerűségének növekedéséhez. Ezek lehetnek személyes motivációk, nevek, emlékezetes dátumok. A női tetoválási ötletek számát csak az Ön képzelete és mestere képzelete korlátozza. Ugyanakkor mindig megtekintheti az ujjain lévő tetoválás fényképét ihlet céljából.

Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon

Népszerű ujj tetoválások

A nők, mivel romantikusabbak, a következő tetoválási lehetőségeket részesítik előnyben az ujjaikon:

  • Virágos témák (virágok, dísztárgyak, kúszónövények, levelek);
  • Feliratok, hieroglifák, rúnák;
  • Állatok, madarak, halak, rovarok és kétéltűek;
  • Űr témák (bolygók, üstökösök, csillagok, nap- és holdszimbólumok);
  • Különféle minták (hímzés, absztrakció) és szimbólumok (szív, végtelen).A tetoválások egy vagy több ujjat is elfoglalhatnak, és akár egy teljes képet is alkothatnak négy ujjon bármelyik oldalon. Nincsenek konkrét szabályok, és minden attól függ, hogy mit szeretne, és mi a tetoválásának célja.

Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon

Hogyan válasszunk
tetoválást az ujjainkra?

A helyzet nagyjából ugyanaz, mint más tetoválások kiválasztásakor: határozza meg vágyát, keressen ötleteket, konzultáljon a mesterrel, válasszon vagy készítsen vázlatot, és készítsen tetoválást.

Fontos megérteni a tetoválás jelentését, meg kell választani a tetoválás ujját és elhelyezését, valamint a színeket. Gyakran más tetoválások tulajdonosai is megpróbálnak a többihez hasonló stílusú képet választani, de ez nem szabály, inkább ízlés és stílus kérdése.

Több ezer fotó és tetoválási vázlat szabadon elérhető bármely felhasználó számára, ahol mindenki megtalálhatja a saját ihletet egy eredeti tetoválás elkészítéséhez.

A tetoválási kultúra elég fejlett ahhoz, hogy azt csinálhassa, amit szeret. De érdemes tisztában lenni a tetoválás jelentésével, még mielőtt elkészítené, különösen, ha hieroglifákat, rúnákat vagy olyan nyelvű feliratokat tartalmaz, amelyet nem beszél, hogy ne kerüljön kínos helyzetbe.

Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon
Néhány tetoválás
jelentése a női ujjakon

Vannak mindenki számára érthető szimbólumok, és vannak olyanok is, amelyek egy-egy társadalmi csoportban népszerűek, vagy egyéni jelentéssel bírnak.

Az általánosan elfogadottak közé tartoznak az olyan népszerű minták, mint: a végtelen szimbólum, a szívek variációi, Yin és Yang, zenei vagy egyéb professzionális hangszerek képei.

A tetoválás szimbólumkombinációi kiegészítik egymást, például: a végtelenség szimbóluma és a szív az örök szerelmet, a magaskulcsos szív a zene iránti szeretetet szimbolizálja.

A növényeknek, virágoknak és állatoknak is megvan a maguk jelentése; a lányok és a nők gyakran választanak macskákat tetoválásaikhoz - kecses és intelligens, de gyönyörű ragadozókat. Bármit is választ, érdemes elolvasni a jelentését, vagy konzultálni a művészével, mielőtt tetoválást készítene. De a legfontosabb, hogy Önnek tetsszen a tetoválása!

Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon
Tetoválás az ujjakon
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.