Páros tetoválás | esküvői tetoválás pároknak - VeAn Hungarian
Páros tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Páros tetoválás

A mai fiatalok nagyon különböznek a 20-30 évvel ezelőtti társaiktól.

Sok mindenre másképp tekintenek, beleértve a hagyományokat és a szertartásokat is. A mai modern fiúk és lányok nem rosszabbak, nem jobbak, csak mások. Merészebben, fényesebben és magabiztosabban beszélnek érzéseikről. Van bennük önkifejezési vágy. A mai fiúk és lányok nagyon gyakran tetoválások segítségével mutatják meg jellemvonásaikat. Ez korunk egyik legnépszerűbb trendje. Ezért nem meglepő, ha egy ifjú házaspár azzal a kéréssel érkezik a szalonba, hogy készíteni szeretne egy páros testfestést.

Páros tetoválás
Páros tetoválás

Mi az a páros tetoválás?

A páros vagy duplikált testkép sok szerelmes pár számára lehetőséget nyújt egy közös nyaralás, esküvő vagy évforduló emlékeinek megőrzésére.

Egy ilyen lépés megerősítheti a közös jövőre vonatkozó szándékok komolyságát, hiszen érzések nélkül senki sem kockáztatná meg, hogy egy életre megmaradó tetoválást készítsen. Ha két ember szereti egymást, érzelmileg és lelkileg közelebb kerülnek egymáshoz. A páros tetoválás olyan eszköz, szimbólum, amely még jobban összekapcsolja a szerelmespárt.

Páros tetoválás
Páros tetoválás
Páros tetoválás

Milyen típusú tetoválások
léteznek pároknak?

Az esküvői vagy páros tetoválás szerepe lehet szimbolikus, vagy akár funkcionális is.Ez utóbbi esetben a gyűrűsujjakon tetoválásokat végeznek, és helyettesítik a hagyományos jegygyűrűket. A szimbolikus testképek célja, hogy láthatatlan lelki kapcsolatot teremtsenek tulajdonosaik között. Ezért:

  • Azonos tetoválásokat azonos testrészekre alkalmazzák egy fiú és egy lány esetében (bokára, csuklóra);
  • Egy rajzot két részre „tépnek”, amelyek mindegyike az egyik párra van bélyegezve: egy szív fele, egy „együtt – örökre” kifejezés szavai, egy szálat tartó kezek;
  • A képek kiegészítik egymást, például íj és nyíl, zár és kulcs, gitár és kotta, lemez és lemezjátszó.

Páros tetoválás
Páros tetoválás

Egy srác és egy lány testtervei készülhetnek azonos színben vagy eltérően.

A lényeg az, hogy a páros rajznak legyen értelme.

Fontos: A mesterek nem javasolják a szerelmesek nevének vagy dátumának tetoválását, mivel az élet kiszámíthatatlan és gyakran tartogat meglepetéseket. Talán az elválás vár a párra, és a tetoválás a házasság kellemetlen emléke marad. A vázlat kiválasztásakor jobb, ha semleges rajzokat választunk, amelyek együtt mély szimbolikus jelentést hordoznak, és külön-külön is ügyes, semleges rajznak tekinthetők.

A páros tetoválás kiválasztása bonyolultabb folyamat lehet, mint egy egyedi vázlat kiválasztása, mivel nem egy, hanem egyszerre kettő ügyfél véleményét veszik figyelembe. A mesternek minden részletet át kell gondolnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden partner véleményét figyelembe vették. Ez vonatkozik a tetoválás stílusára, méretére és elhelyezésére is.

Páros tetoválás

Mire érdemes odafigyelni?

Ha Ön és partnere úgy dönt, hogy megteszi ezt a lépést, akkor felelősségteljesen kell választaniuk:

  • Mestert – annak érdekében, hogy a párhuzamos vagy páros tetoválások szépek és ügyesek legyenek, feltétlenül forduljon tapasztalt mesterhez. Tekintse meg a szakember portfólióját, hogy felmérje képességeit. Ne feledje, hogy a karosszériafestés javítása sokkal nehezebb, mint egyszerűen a nulláról elvégezni. Főleg, ha kettős munkáról van szó.
  • Vázlatot – a tetoválás idővel kissé megváltozhat (a tiszta körvonalak törlődnek vagy elmosódnak), ezért olyan mintákat válasszon, amelyek vizuális érzékelését kissé befolyásolják. Győződjön meg arról, hogy valóban tetszik a design, mert a tetoválás örökre a testén marad.Ha úgy dönt, hogy megteszi ezt a lépést, fel kell készülnie kisebb fájdalomra. Ha alacsony a fájdalomküszöbe, használhat helyi érzéstelenítőt. Nos, egy szeretett személy jelenléte a közelben, aki végigmegy veled ezen az úton, bátorságot ad, hogy megbirkózz a fájdalommal. Ennek eredményeként gyönyörű emlékeztetőt kapsz életed olyan fontos eseményéről, mint egy esküvő.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.