Női tetoválások a hátoldalon: előnyei, érdekes ötletek és jelentésük - VeAn Hungarian
Női tetoválások a hátoldalon
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Női tetoválások a hátoldalon

Mit szeret jobban?


A gerinc mentén vagy a háton, esetleg a hát alsó részén választ tetoválást? Bárki, aki szereti a nagy képeket és a szokatlan akcentusokat, imádni fogja, amit olvasni fog.

Vegyük sorra, kétféleképpen helyezhetjük el a rajzot: teljesen a teljes háton, vagy csak a gerincvonal mentén, utóbbiak abban különböznek egymástól, hogy lineáris formájúak és csak középen futnak függőlegesen.

A hát fontos hely a gerincvelővel és az idegekkel való kapcsolat miatt. Különböző kultúrákban ez egy szakrális terület, saját egyedi jelentéssel. Példa,

Szimbolikusan azt hiszik, hogy a gerinc minden energiánk forrása. Ez különösen az ágyéki régióra vonatkozik, azaz a "sacrum" - a latin szóból, amely "szentet" jelent. Ez az a hely, ahol testünk súlypontja van, és úgy tartják, különösen a jóga rajongói körében, hogy ez a kapcsolatunk a földdel, a testtel és a valósággal. A gerincet az emberi test tengelyének, spirituális értelemben az Ég és a Föld birodalmát összekötő oszlopnak tekintik. Ezért sok jelentése van.

Női tetoválások a hátoldalon
Női tetoválások a hátoldalon
Női tetoválások a hátoldalon

Számos tényezőt kell figyelembe venni egy ilyen tetoválás kiválasztásakor:

 1. Elhelyezés és szimmetria.
  1. Az elkészített tetoválás megnehezítheti az új rajzok helyének kiválasztását a jövőben, és rendezetlen tér hatását keltheti. Megoldásként válasszon olyan tetoválási mintát, amely szükség szerint bővíthető, hogy lefedje a teljes hátat vagy a függőleges felét.
 2. Maszkolás.
  1. Az átfedés más tetoválásokkal meglehetősen gyakori. Az az elképzelés, hogy a tetoválás örökké tart, már nem olyan szigorú és egyértelmű. Mindig hozzáadhat vagy átfedhet egy meglévő munkát egy újjal. Ma már könnyebben kezelheti ezt a folyamatot. A maszkolás akkor a legsikeresebb, ha az eredeti tetoválás viszonylag kicsi, és nem tartalmaz sok sötét területet.
 3. Fájdalomküszöb.
  1. Minél közelebb van a tetoválás a csontokhoz, annál fájdalmasabb lehet az alkalmazási folyamat, és ez fordítva is igaz. Ha olyan területeket választ, amelyeket jobban védenek az izmok, vagy vastagabb a bőre, akkor kevesebb kellemetlenséget fog érezni. A gerinc nagyon érzékeny terület - a gerincvelő az egész testből érkező jeleket és érzéseket fogadja és dolgozza fel, így ezen a területen a bőr közvetlen károsodása viszonylag fájdalmas, talán ez a tény befolyásolja a küldetés kiválasztását és a kép méretét. Csak készüljön fel, vagy beszéljen a mesterrel - megoldásként ajánlja fel a folyamat több részre bontását.Most, hogy felvázoltuk az összes fontos jellemzőt, térjünk át a stílusokra és ötletekre.

Női tetoválások a hátoldalon
Női tetoválások a hátoldalon

Egy tetoválás a háton nagyon szokatlan.

Először is a nagy felület miatt, ami szinte nem korlátozza a méretek és a minta típusának megválasztását.

Íme, néhány háton lévő tetoválási ötlet, amely érdekelheti:

 1. Tetoválás Fineline stílusban.
  1. A vékony fekete vonalak könnyed és légies érzést keltenek, amely könnyedén követi a gerinc ívét. Bármit alkalmazhat, de leggyakrabban virágmotívumokat ábrázolnak. Ezek általában monokromatikus vagy fekete színek, kevés sraffozással és részletekkel.
 2. Gerinc.
  1. A gerincen, mert anatómiai rajzok - ez a kialakítás magában foglalja a gerinc stilizált vagy anatómiailag helyes képének alkalmazását a megfelelő területen. Képzelje el, hogy az egyes csontok körvonalát rajzolja a bőrére. Ezt a vázlatot általában csak körvonalként vagy valósághű 3D tetoválásként készítik. Általában fekete színben készül.
 3. Feliratok vagy kalligráfia.
  1. A finom, kicsi vagy hosszúkás tetoválások egy hosszú szövegsort foglalnak magukban, általában fekete és hosszában. Ez az egyik legnépszerűbb női gerinctetoválás, előnye az elegáns dizájn, minimális és tartalmas. A feliratok különböző nyelveken és stílusokban lehetnek.
 4. A Naprendszer bolygói.
  1. Egy másik népszerű gerinctetoválási terv férfiak és nők számára. A bolygók függőleges vonalban sorakoznak, és a gerinc középső része mentén tetováltak. Ennek a tetoválásnak a jelentése az egyéni értelmezéstől függ, bár gyakran az univerzumban elfoglalt helyünkre vagy a minket körülvevő világ végtelenségére emlékeztetik.
 5. Nyilak, kardok és tőrök.
  1. Általában a lapockák között helyezkednek el, különböző vastagságúak és különböző hosszúságúak. Az ilyen művek szimbolikájuk miatt romantikusnak és titokzatosnak tűnhetnek.
 6. Dísz és egyéb etnikai motívumok.
  1. Az ilyen tetoválások bármilyen alakúak és méretűek lehetnek, könnyen illeszkednek a gerinc mentén lévő vékony, szűk térbe. Egyes tetoválások pusztán dekoratív jellegűek, míg a valódi törzsi kultúrák által ihletett tetoválások nagyon sajátos jelentést és üzenetet hordozhatnak.A gerinc a test közepe, és ez kínálja a legjobb vásznat gyönyörű és egyedi rajzokhoz, ahol csak a saját képzeleted szabhat határt.

Női tetoválások a hátoldalon
Női tetoválások a hátoldalon
Női tetoválások a hátoldalon

A hátoldalon lévő tetoválások olyan helyekre helyezhetők el, mint:

 1. A hátlap olyan, mint egy tömör vászon.
  1. Valószínűleg ez az egyetlen hely, ahol a tetoválás megőrzi eredeti megjelenését, és nem torzítja el az anatómiai jellemző.
 2. A csigolyák mentén.
  1. Általában hangsúlyozva a természetes anatómiai íveket, amelyek elegánsan és ügyesen néznek ki. A 2000-es évek eleje óta ez a fajta tetoválás népszerűvé vált a fiatal nők körében. A hát alsó részén lévő tetoválások gyakran hosszúkás alakúak, amelyek megismétlik a hát lejtését a gerinc mindkét oldalán. További előnye, hogy az enyhe súlyingadozások miatt a hát alsó része kevésbé hajlamos a nyúlásra és deformációra, így elkerülhető, hogy a tetoválás alakja megváltozzon. Közelebb a 90-es és 2000-es évekhez az ilyen tetoválások igazi trendnek számítottak, de később, a nagy kereslet miatt, elkezdett csökkenni a kereslet. Ma egy tetoválás a derékon szinte egy letűnt kor jele. Bár egy ilyen választás mindig ízlés és vágy kérdése.Reméljük, most már van legalább néhány ötleted és többet megtudtál a női testtetoválásokról.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.