Változatos ötletek lenyűgöző férfi mell- és bordatetoválásokhoz - VeAn Hungarian
Férfi mellkas és borda tetoválások
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Változatos ötletek lenyűgöző férfi mell- és bordatetoválásokhoz

A mellkasi tetoválás az egyik leggyakoribb testfestési lehetőség a férfiak számára.


Akár merész kijelentést szeretne tenni a világ előtt, kommunikálni akarja értékeit vagy hozzáállását, akár finoman kifejezni identitását, számos stílus, kép és szimbólum fedezi ezeket az igényeket. A geometrikus formáktól és törzsi motívumoktól a graffiti betűtípusokig, állatokig, ikonikus szimbólumokig és 3D-s kompozíciókig nincs két egyforma melltetoválás.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a mellkas meglehetősen nagy felület, amely ideális vízszintes kompozíciók elhelyezésére. Ha nem szeretné az egész mellkasát pigmenttel befedni, akkor csak az egyik oldalára koncentrálhat. Még ebben az esetben is elég nagy területet kaphat a mester munkájához, valamint összetett és részletes vázlatokat reprodukálhat.

A mellkas területén végzett testművészet nem túl fájdalmas, mert ezen a területen sok izom- és zsírszövet található. Ez azonban nem vonatkozik a mellkas közepére. Készüljön fel arra, hogy a kép alkalmazása ezen a helyen meglehetősen fájdalmas. A kényelmesebb eljárás érdekében a vállhoz közelebbi területeket kell választani. Nézzünk néhány ötletet a férfi mellkas tetoválásokhoz és szimbolikájukhoz.

férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások

Megszelídítetlen Tigris

Ennek a vad és szabad ragadozónak a tetoválásai az erőt, az állati erőt és a természet hívását szimbolizálják.


Világunk materialista vonatkozásairól is beszél. Ezenkívül a tigris tetoválás egyfajta bók és tisztelet a macskafélék iránt, amelyeket sok ősi kultúrában szentnek tartottak.

Ezenkívül létrehozhat egy 3D-s hatást egy friss sebről a bordákban, amelyeket egy tigris halálos mancsa hagyott hátra. Ez a kép jelképezheti a problémákkal és külső körülményekkel szembeni ellenállást, utalhat jelentős traumatikus eseményre, vagy pusztán esztétikai jellegű.

férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások

Inspiráló idézetek vagy kifejezések

Ennek az ötletnek a kirívó kiaknázása és a nagyszámú, alacsony minőségű, idézőjelekkel ellátott tetoválás ellenére is lehetséges a sikeres feliratozás és kiváló minőségben.


Ezek lehetnek egy dal inspiráló szavai, idézetek bölcsektől, íróktól és költőktől, gyönyörű frazeológiai egységek stb. A lényeg az, hogy rezonáljanak a belső állapotoddal.

Ezen túlmenően, bármilyen szó vagy kifejezés kivitelezhető terjedelmes és részletes graffiti formájában. Változatosságuk határtalan. Manapság a legnépszerűbb betűtípusok az Egyesült Államok nyugati partjának hip-hop stílusában vannak.

Minőségi tetoválás receptje idézetekkel:

  • Gondosan kiválasztott tetoválóművész, sok munkával.
  • Használjon érdekes és bonyolult betűtípusokat. Lehetnek háromdimenziósak vagy laposak, tintatoll-írásra vagy Lego kockákból készült betűkre emlékeztetnek. Ne szabjon határt fantáziájának; a mellrész lehetővé teszi, hogy a legmerészebb vázlatokat is életre keltse.
  • Az arányok megtartása és az esetleges mozgás közbeni alakváltozások számítása. A nem szakemberek által idézett tetoválások gyakran nem megfelelőek, éppen azért, mert nem tartják be ezt a pontot. Egy tapasztalt tetováló azonban nem követ el ekkora hibát.
férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások

Pápa római számokkal

Római számokkal írjon fel egy fontos dátumot.


Ez lehet a saját projekt megnyitásának dátuma, az első randevú, esküvő, gyermek születésének napja, vagy fordítva, utalás egy jelentős tragikus eseményre.

férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
Iránytű

Nem mindannyian vagyunk szerencsések ahhoz, hogy tudjuk, merre kell haladnunk az élet útján, és a lehetséges utak közül melyiket válasszuk.


A tetoválás a mellkason szimbolikus iránytűvel egyfajta emlékeztetővé válhat, hogyan válasszuk ki a helyes irányt és hol van a vektor. Ez is egyfajta metafora, hiszen a szív mellett elhelyezett tetoválás jelzi, honnan jönnek a legjobb döntések.

férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
Angyal kitárt szárnyakkal

Adjon tiszteletet vallásának, szeretteinek vagy a reneszánsz művészetének egy epikus tetoválással, amelyen egy angyal tárja szét a szárnyait az egész mellkasán.


Sőt, a test mozgása a szárnycsapkodás érdekes hatását kelti.

Ha szerényebb és kompaktabb body art-ot szeretne készíteni, az angyal mintákat a rendelkezésre álló terület méretétől függően módosíthatja. A választott vázlattól függetlenül az ilyen testművészet hosszú ideig releváns marad, és garantáltan kiállja az idő próbáját.

férfi mellkas és borda tetoválások
férfi mellkas és borda tetoválások
Titokzatos baglyok

Ahogy a híres amerikai tévésorozat, a Twin Peaks szereplői mondták: „A baglyok nem azok, aminek látszanak.”


A teljes igazság, mert ezek nagyon titokzatos lények, akik titkokat rejtenek az éjszakában. Gyakran ezeknek a madaraknak a képei találhatók a tetoválásokban. Különösen harmonikusan néznek ki a mellkason. A szárnyak leereszkedhetnek a mellkasra, vagy a testhez közel hajthatók. A baglyok fő tulajdonságai a bölcsesség, a tudás értéke, a tudatosság hatalmas mélysége, az elszántság és a kiegyensúlyozottság.

Összefoglalva, a mellkas remek hely a férfi testfestéshez, és szükség esetén könnyen elrejthető a ruha mögé. Az ezen a területen található tetoválások a kifejező és költői képek korlátlan skáláját tárják fel, és a formatervezés minden íve egyedi jelentést kaphat.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT