Tetoválási stílusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból - VeAn Hungarian
Tetoválási stílusok
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Tetoválási stílusok, amelyek
soha nem mennek ki a divatból

A modern társadalomban a tetoválás divattá vált.

A hordható rajzokat testdísznek és önkifejezési módnak tekintik. Sokan, akik a következő vagy az első rajzot fogják alkalmazni, érdeklődnek az iránt, hogy milyen tetoválási stílusok nem mennek ki a divatból sok éven át. Fontos megjegyezni, hogy a művészi, gyönyörű tetoválások, amelyek nem sablon szerint készültek, soha nem veszítik el relevanciájukat.

Mindig a tehetséges mesterek munkájának trendjében, akik tükrözik a minőséget és a professzionalizmust. Érdemes kiemelni azokat a tetoválási stílusokat, amelyek relevánsak lesznek a következő években. Alapvetően ezek olyan népszerű területek, amelyek a tetoválási kultúra megjelenése óta léteznek, és a mai napig keresettek.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok

Old school

Az egyik legelső irány, amely gyors fejlődést kapott a XIX században.

Kezdetben tengerészek készítettek tetoválásokat, így a vázlatok egyik fő témája a tenger. Gyakoriak a bájos lányok és vad ragadozók képei is. A rajzok gyakran tartalmaznak szimbolikus elemeket, például tőröket és más fegyvereket, rózsákat és szívet. A szerencsejáték népszerűsítésével a téma kibővült a kockák, kártyák és kártyaruhák, bankjegyek és érmék képeivel. A rajzot letisztult, kifejező, gyakran széles kontúrok és gazdag színpaletta jellemzi.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok

New School

Nem a legrégebbi tetoválási stílus, amely a múlt században jelent meg az Old School technikája alapján.

A rajzokon a világos és lédús árnyalatokat dinamikus átmenetekkel és színszakaszokkal kombinálják. A képeket vékony, tiszta kontúrok jellemzik. Az Old School illusztrációkkal ellentétben a színátmeneteket inkább a kontúrvonalaknál használják a részletek kiemelésére.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok

Akvarell

Az ebben a tetoválási stílusban készült rajzokat az árnyalatok lágy átmenetei és a kifejezett kontúrok hiánya különbözteti meg.

Az illusztráció elemei úgy néznek ki, mintha ecsetvonásokkal készültek volna. Az irány egy hasonló típusú képzőművészetből alakult ki, ahol vízzel hígított festékeket használnak. Nem minden mester fog megbirkózni az akvarell tetoválások létrehozásának feladatával. A testrajzokon gyakran a csíkok vagy a festék fröccsenésének hatását használják.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Grafika

A fekete-fehér képek több száz éve divatosak.

A világos, színes színek hiánya lehetővé teszi, hogy a tetoválás harmonikusan nézzen ki bármilyen képen. Az ilyen mintákat üzleti öltönyökkel, sport- és alkalmi ruhákkal kombinálják. A sokoldalúság határozza meg a népszerűség növekedését. Ha grafikus tetoválási stílust választ, nem kell törölnie a rajzot. Sok évig aktuális marad.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Japán

Az Irezumi japán tetoválási stílusnak ezer éves története van.

A téma kiterjedt, felöleli a japán kultúra cselekményeit és hőseit, mitikus és valódi állatokat, hagyományos virágokat és növényeket. A gyakori képek a sárkányok, a japán harcosok, a gésák és a cseresznyevirágok. Ez általában egy összetett léptékű kép, amely lefedi a karokat, a lábakat vagy a hátat. A rajz sok részletből és elemből áll, amelyeket egy ötlet egyesít. 

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Realizmus

A valósághű rajzok embereket, állatokat, természeti tájakat ábrázolnak.

A rajzok "élőnek" és naturalisztikusnak tűnnek. Tökéletesen kidolgozott részletek és vonások különböztetik meg őket. A fénykép gyakran vázlatként szolgál a munkához. Az ilyen stílusú tetoválás professzionalizmust igényel. Még papíron sem könnyű valósághű képet alkotni. Sokkal nehezebb átvinni a bőrre. A legkisebb hiba tönkreteheti a megjelenést. A kiváló minőségű háromdimenziós 3D tetoválások lenyűgözőek és gyönyörűek.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Portré

A portré stílus a realizmus ága.

A szeretteink és hírességek bőrre domborított portréi népszerű trendek, amelyek készségeket és tapasztalatot igényelnek a művésztől. A professzionális alkotások fényképeknek vagy festményeknek tűnnek. Stílusjellemzők - rengeteg apró részlet és finom kidolgozású elemek. Az árnyékok és átmenetek létrehozásának köszönhetően a rajz valósághűvé válik. A vizualizáció fekete-fehérben vagy színesben történik.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Blackwork

Népszerű tetoválási stílus, amely törzsi tetoválásokból született.

Eltér a vizuális egyszerűségben és a kontrasztban. A kép vastag, kifejező fekete vonalakból áll. Az illusztráció általában különböző geometriai formákat és elemeket tartalmaz. A témában virágdíszek is szerepelnek. A mester professzionalizmusa abban rejlik, hogy az eltérő képeket és mintákat harmonikus cselekménybe tudja kombinálni. Jellemzők - csak fekete, sűrű töltés használata pigmenttel. Ideális régi vagy rossz minőségű tetoválások fedésére.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Biomechanikai

A vázlat mindig a viselő testéhez igazodik.

A sajátosság a mechanikai részek és anatómiai struktúrák szerves összefonódása. A tipikus kép egy mechanikus alkatrész, amely úgy tűnik, hogy kiemelkedik a testből. A mester ügyességének köszönhetően megmarad az az illúzió, hogy különféle mikrocsipek, vezetékek, mechanizmusok és egyéb elemek folytatják a test részeit. A kompozíció központi képei technikai csomók helyett fantasztikus lények, állatok lehetnek. Népszerű téma a számítógépes játékok jelenetei. Az ebben a tetoválási stílusban készült tetoválásokat tiszta részletesség, hangerő és naturalizmus jellemzi.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Szürrealizmus

Ez a művészi kreativitás azonos nevű irányának tükre.

A híres festőmesterek, Salvador Dali, Joan Miro, Max Ernst munkái világszerte inspirálják a tetoválókat, hogy allúzión és paradoxonon alapuló képeket alkossanak. Ez a tetoválási stílus a legalkalmasabb a legmerészebb fantáziák megvalósítására. Évszázadok óta népszerű, valamint a vizuális művészetek irányzata.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Neo Traditional

A hagyományos stílus fejlődésének eredményeként jelent meg.

Letisztult vonalak és gazdag élénk színek jellemzik. A művészek gyakran széles színpalettát használnak. A téma és a cselekmény kiválasztásakor nincsenek korlátozások.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Vázlatos

A rajzok ceruzavázlatoknak tűnnek.

Gyakran az az érzés, hogy a mű szerkesztési szakaszban van. A vizuális egyszerűség ellenére a mesternek keményen kell dolgoznia egy ilyen hatás elérése érdekében. Nem ritka, hogy a sorok szándékosan tökéletlenek vagy hiányosak. Egyes területeken a keltetést stilisztikai eszközként használják a vázlat illúziójának fenntartásához. A bőrön az ilyen képek ügyesnek és vékonynak tűnnek.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Miért időtlen a klasszikus tetoválás?

A klasszikus stílusok évszázadok óta léteznek.

És mindig vannak olyanok, akik a hagyományos úti célokat részesítik előnyben. Az ilyen tetoválási stílusok népszerűsége rendszeresen emelkedett és csökkent. Azonban soha nem mentek ki a divatból. A nem csökkenő kereslet fő okai:

  • Egyszerű kivitelezés.
  • Bármilyen öltözékkel kompatibilis.
  • Számtalan tervezési lehetőség.Sokan óvatosan választanak új irányokat. Míg a klasszikus stílusok a legtöbb számára ismerősek és érthetőek maradnak. Manapság több ezer tetoválási stílus létezik, és a tehetséges művészek folyamatosan újakat fejlesztenek ki. Ha készen áll a merész kísérletekre, folyamatosan kipróbálhat valami újat és szokatlant. Ha az a célja, hogy olyan tetoválást készítsen, ami sokáig divatos marad, válasszon a történelem által bizonyított megoldásokat.

Tetoválási stílusok
Tetoválási stílusok
Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.