A diplomáról - VeAn Hungarian

VEAN Diploma

Diplomáinkat szakosodott, minősített oktatáshoz hasonlóan ismerik el, és akkreditációt, valamint megerősítést kaptak a vezető világszervezetektől. 60 országban elismerik őket, és hat országban hivatalosan is bejegyezték őket mint a szakmai képesítés hiteles igazolását.


Mit tartalmazz a diploma
1 Biztonsági hologram
2 Az Európai Tetováló Szövetség pecsétje
3 A bizonyítvány kiállításának dátuma és egyedi sorozatszáma
4 A mentor aláírása, aki a a tanulót képezte
5 Weboldal, ahol a mestertanúsítvány-hitelesítését és nemzetközi tanúsítványt kérheti
6 A tanfolyamokat alkalmazó tetováló szalonok hálózatának pecsétje és a hallgató fényképe
A mesterdiploma ellenőrzése

Annak ellenére, hogy a tetoválás, a permanens smink és a piercing szakmában dolgozó oktatási iskolák diplomái nem szerepelnek az egységes állami nyilvántartásban.

Az HAM-nak lehetősége van ellenőrizni egy adott mester képesítéséről szóló dokumentum valódiságát.

  1. Saját adatbázisunk van, amelybe az oktatási intézmények - a HAM partnerei - összes diplomája be van jegyezve
  2. A HAM felhatalmazása elegendő ahhoz, hogy a diploma eredetisége kétséges esetben a diplomát átvevő intézményhez forduljon.
  3. A HAM felajánlhatja olyan szakembernek, akinek a diplomája megkérdőjelezhető, hogy képesítését vizsgával igazolja.

Bármely jogi vagy magánszemély jelentkezhet a HAM-nál, hogy ellenőrizze a mester diplomáját. Elegendő jelentkezést hagyni a honlapon, vagy telefonon felvenni a kapcsolatot az Egyesület szakértői tanácsával.

A szolgáltatás ingyenes. Egyes esetekben további díjat számíthatnak fel a mester kereséséért és részletesebb tájékoztatásáért.

A HAM tetoválás, állandó smink és piercing képviselői készséggel válaszolnak a mesterdiploma ellenőrzésével kapcsolatos kérdésekre.

A költség azonban összehasonlíthatatlanul alacsony az általa nyújtott előnyökhöz képest:
  1. A munkáltató bizalmat kap szakembere bejelentett képesítésével kapcsolatban.
  2. Egy szalon vagy stúdió biztos lehet benne, hogy a mester rendelkezik a szükséges szakmai ismeretekkel és képességekkel, valamint ismeri az egészségügyi és higiéniai előírásokat, a szakmai etikai szabályokat.
  3. A fogyasztók már a tetováló, permanens smink vagy piercing mester kiválasztásánál is biztosak lehetnek a szolgáltatások magas színvonalában
  4. Az intézmény tevékenységének szabályozó hatóságok általi ellenőrzése során nem merül fel kérdés a személyzet szakmai képzésével kapcsolatban
  5. Csökken a szakemberek munkájában bekövetkező jogsértések kockázata, amelyek nemkívánatos következményekkel járhatnak, mivel a képzett mester szakmai készségekkel és képességekkel rendelkezik.

A Tetováló művészek Szövetségének engedélye

Ellenőrizni az oklevét Ez nem csak papír – ez egy nemzetközi szintű dokumentum, amely ellenőrzést és igazolást igényel

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.