Dávid-csillag tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Dávid-csillag

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Dávid csillagát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Dávid csillagát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Dávid-csillag
tetoválási vázlatok

A népszerű tetoválási minták tömege között különösen népszerűek a különféle ősi szimbólumok és jelek.

Az egyik ilyen szimbólum, amelyre mindkét nem körében nagy a kereslet, a Dávid-csillag. Ez a legősibb jel, amelyet a tudósok a Föld szinte minden szegletében találnak, a múlt idők tárgyain ábrázolva.

A Dávid-csillag egy hatszögletű csillag, amelyet ilyen neveken is ismernek: Salamon pecsétje, Magendovid, hexagram stb. Ennek a jelnek sok neve van, de még inkább tele van megjelölésekkel. Annak ellenére, hogy ez a legrégebbi jel, amelyet számos titok és rejtély borít, a modern világban a kép meglehetősen gyakori. Például a hatszögletű csillagot Izrael nemzeti zászlója ábrázolja.

Van olyan vélemény, hogy a hexagram a zsidó közösséghez tartozó jel, de ez nem teljesen igaz. A Dávid-csillag valóban ennek a közösségnek a jele, de emellett számos vallásban megtalálható ez a szimbólum, különféle formában. Az ókorban csak a szerzetesek és a papok viselhettek ilyen jelet a testükön, ezzel demonstrálták Istennel való kapcsolatukat. Ha valaki engedély nélkül merészelt egy ilyen mintát megszerezni, az ilyen cselekedet istenkáromlásnak és arroganciának minősült.

Dávid-csillag vázlat

Jelentés a tetováló iparban

A "Dávid-csillag" tetoválási vázlat számos különböző megjelöléssel van tele, néha még ellentmondásos is.

Sokan jó jelnek tartják ezt a hexagramot, egyesek a sátánizmushoz hasonlítják. Melyik verzió igaz? Ezt megtudhatja cikkünkből.

A hatszögletű csillag képét gyakran az isteni tökéletességgel társítják. Mert szögei a négy sarkalatos pontra (észak, dél, nyugat és kelet) mutatnak, valamint égre és földre mutatnak.

A Dávid-csillaghoz kapcsolódó második megjelölés a harmónia. A felfelé mutató háromszög az anyagi világot jelöli, a második a szellemi világot személyesíti meg. Kombinációjuk egységes egész harmóniát alkot.

Ennek a titokzatos jelnek a jelentését gyakran összehasonlítják a "Yin-Yang" keleti szimbólum jelentésével. A két háromszög ellentétes irányú iránya a férfi és női princípiumot jelenti. A felfelé mutató háromszög a férfias elvet képviseli - a tűz, a föld és a tevékenység elemét. A lefelé mutató háromszög a női elvet, a simaságot, az arányosságot jelöli, valamint a víz és a levegő elemeinek jeleként is működik.

Dávid-csillag vázlat
Dávid-csillag vázlat

A nyugalom, béke és harmónia mellett sokan sátáni jellel társítják ezt a szimbólumot.

Ez azzal magyarázható, hogy hat sarok személyesíti meg a "666" számot - a fenevad és a gonosz szellemek számát. Mert a hexagramnak hat szöge, ugyanannyi háromszöge és oldala van.

A hexagramnak teljesen ellentétes jelentése van az előző jelentéssel. A Dávid-csillag egy védőjel, egy olyan személy talizmánja, akit maga az Úr őriz. Úgy vélik, hogy a Dávid-csillag hordható képe erőteljes energiával rendelkezik, megvédi tulajdonosát minden bajtól és gonosz erőtől.

A fentiek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Dávid-csillag meglehetősen sokoldalú jel, amelynek sok egymásnak ellentmondó értelmezése van. Tele van pozitív energiával, de néha gonosz erőkkel társul. Ennek a vázlatnak a kiválasztásakor fontos figyelembe venni érzéseit és belső vágyait, csak a belső hangra hallgatva fogja megérteni, hogy szüksége van-e ilyen tetoválásra, vagy mégis meg kell gondolnia a további vázlat kiválasztását.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.