Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Virágok

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Virágokat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Virágokat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok

A virágok mindig is népszerűek voltak a tetoválás művészetében.

Sőt, a virágképek nemcsak a lányok, hanem az erősebb felek képviselői körében is népszerűek. A virágos tetoválás nem csak a testet díszíti, hanem mindig pozitív érzelmeket vált ki. Különféle virágokat választanak a test díszítésére, valaki szereti a rózsát, valaki a liliomot, néhányan a százszorszépeket stb. Minden egyes virágnak külön megjelölése van, és a virág színe is befolyásolja a tetoválás jelentését.

Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok
Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok

A virágok jelentése

 • Rózsa. Ennek a virágnak az általános jelentése a szerelem és a szépség jele. A tetoválásban a rózsa képét különféle színekben lehet megjeleníteni: a piros a szenvedély, a romantika, a szerelem jele; rózsaszín szín - a gyengédség, az első szerelem, a naivitás jele; sárga szín - az öröm, a barátság jele; kék szín - a báj, a mágia jele; fehér szín - az ártatlanság, a fiatalság jele; fekete szín - rejtély, titokzatosság; a lila a szerelem jele első látásra.
 • Orchidea. Általános jelentés: harmónia, szerelem, szépség, termékenység, nőiesség. Halvány rózsaszín orchidea - gyengédség, félelem; élénkvörös - szeretetet jelent.
 • Lótusz. A tisztaság, a jó győzelme a gonosz felett, a szeretet a gyűlölet felett, a világosság a sötétség felett. Úgy tartják, hogy maga Buddha lótuszvirágból született. A lótusz a tiszta intelligenciát, bölcsességet, erőt, türelmet, tiszta szépséget is jelent. A nap, a tisztaság, az újjászületés, a termékenység jele.
 • Sakura. A mulandóság jele, mind az idő, mind az élet.
 • Liliom. Népszerűségét tekintve egy szinten van a rózsákkal. Fehér liliom - ártatlanság, tisztaság; rózsaszín - fiatalság, remény; sárga - a büszkeség, a bevehetetlenség jele; narancssárga - függetlenség, eredetiség; sötét liliom - szenvedély, vágy, éjszakai szépség.
 • Tulipán. Jelöli az élet szeretetét, a legjobba vetett hitet, vidámságot, fiatalságot, szépséget, szerelmet, harmóniát, ragyogó érzéseket.
 • Írisz. A japán hiedelmek szerint az írisz a bátorság, bölcsesség jele. Japánban van egy hieroglifa, ami íriszt jelent, ez a nagy harcos szellem jele. Az írisz tetoválást férfiasnak tekintik, de a lányok is gyakran választják ennek a virágnak a képét tetováláshoz.
 • Kamilla. Egy ilyen egyszerűnek tűnő virág, de mély jelentése van. A kamilla a nap, a gyengédség, a szeretet, a naivság, a tisztaság és a kedvesség jele.
 • Bazsarózsa. Az ókori Görögországban a bazsarózsa tisztelt virág volt. Nagyon nagyra becsülték, a görögök azt hitték, hogy a virágnak mágikus ereje van. A lótusz képe a gonosz erők, a szemek és a rágalmazás elleni talizmánt szimbolizálja.
 • Árvácskák. A virág szirmai formájukban szívhez hasonlítanak, ezért az árvácska tetoválás szerelmi érzéseket jelöl. Azt is hiszik, hogy egy ilyen tetoválás szerelmet vonz tulajdonosához, segít megtalálni a másik felét.
 • Kamélia. A földöntúli szépség, a jó egészség jele. A vörös kamélia virág a tiszta, nyitott szeretetet jelöli; a sárga virág a vágy jele, a vágy, hogy mindig egy szeretett emberrel legyen; a fehér virág az álom, a tiszta, fényes érzések jele.

Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok
Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok
Virágokat ábrázoló tetoválási vázlatok

Alkalmazási lehetőségek

A virágok mindig nagyon színesek és látványosak mind a női, mind a férfi testen.

Egy bizonyos típusú és különböző típusú virágokból egész csokrok ábrázolhatók. A virágtetoválásokat általában színes, élénk színekben, leggyakrabban valósághű stílusban készítik. Különböző színű, hihetetlenül lédús és színes tetoválások, akvarell technikával. A fekete-fehér virágtetoválások is népszerűek, ugyanolyan szépek és eredetiek. Különféle tetoválási helyeket választhat, a férfiak inkább a karokat vagy a vállakat részesítik előnyben. A nők számára bármely virág képe nagyon szép és nőies lesz a test bármely részén.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.