Foglalj időpontot a VEAN TATTOO-ban és kapj 30% cashbacket coinokban! - VeAn Hungarian
Kapj 30% cashbacket coinokban!

Foglalj időpontot

és kapj 30% cashbacket coinokban!

Kapj 30% cashbacket coinokban az első látogatásod alkalmával a VEAN TATTOO-ban! Használd ki ezt a különleges lehetőséget és kezdd el tetoválási utadat kedvező feltételekkel.

Már régóta álmodsz valami különlegesről? Most itt az egyedülálló lehetőség, hogy 30% cashbacket kapj coinokban az első látogatásod alkalmával a szalonunkban. Professzionális mestereink készek megvalósítani az ötleteidet. Siess, az akció korlátozott ideig érvényes!


Feltételek:

  • Az akció 2024.06.01-től 2024.06.30-ig érvényes. Minden ebben az időszakban elvégzett szolgáltatás részt vesz az akcióban, amennyiben a részvétel a foglaláskor megerősítésre kerül.
  • A cashback csak az első, a VEAN TATTOO hálózatában elvégzett szolgáltatásra vonatkozik. Az ismételt szolgáltatások nem vesznek részt az akcióban, és nem jogosultak bónuszjóváírásra.
  • 30% cashback coinokban az első látogatás alkalmával a VEAN TATTOO-ban. A cashback bónusz coinok formájában kerül jóváírásra, amelyeket a következő szolgáltatások, merch vagy ápolószerek megvásárlására lehet felhasználni.
  • Az időpontfoglalás kötelező. A foglaláshoz töltsd ki az alábbi űrlapot. A foglalás csak akkor válik érvényessé, miután egy online tanácsadó felvette veled a kapcsolatot.
  • A bónusz coinok nem válthatók készpénzre. Csak szolgáltatások, merch vagy ápolószerek megvásárlására használhatók fel a VEAN TATTOO-ban.
  • A kedvezmények és akciók nem vonhatók össze. Ha a szolgáltatás más akciókban is részt vesz, vagy más kedvezmények érvényesek, csak egy, a legelőnyösebb akció alkalmazható.
  • A helyek száma korlátozott. Az időpontfoglalások beérkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra, ezért javasoljuk, hogy előre foglalj időpontot, hogy kihasználhasd az ajánlatot.

Gyors bejelentkezés

Töltse ki adatait, és várja a konzultáns hívását

Legyen naprakész minden hírünkkel

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.