Arccsont (arcpír) tetoválás - VeAn Hungarian
Arccsont (arcpír) tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Arccsont (arcpír) tetoválás

Friss pír az arcon - minden lány és nő álma.


De sajnos a mai ökológia mellett nem mindenki büszkélkedhet a természet e csodájával. Modern életünk hihetetlen mennyiségű gondoskodással telik, gyakran a testünk túlterhelt, és ez bizony kihat a bőrre és annak megjelenésére. Ezért sok nő folyamodik a különböző dekoratív kozmetikai termékek használatához annak érdekében, hogy egészséges arcpír legyen az arcán.

Az arcpirosító segítségével az arc számos hibáját ki lehet javítani, az arc formáját korrigálni, sőt az arcvonásokat a felismerhetetlenségig megváltoztatni. A legfontosabb, hogy a megfelelő árnyalatú pirosítót válasszuk ki, és helyesen vigyük fel az arcra. De nem mindenkinek van ideje a napi sminkelésre, és nem mindenki tudja, hogyan kell megfelelően használni a pirosítót. Azonban mindenki mindig frissen akar kinézni. Kiút van - ez a tartós sminktetoválás szolgáltatás.

Arccsont (arcpír) tetoválás

Az arccsonton alkalmazott tartós sminktetoválás előnyei

Az arccsont tetoválás nagyon népszerű, nemcsak felfrissíti az arcot, hanem az arc formájának számos hibáját is korrigálja, és elrejti a bőr életkorral összefüggő változásait.


A megfelelően kiválasztott pigment árnyalatok korrigálják a megjelenést, és sok éven át friss, üde arcpírt adnak, ami egészséges megjelenést eredményez a bőrnek.

Az arccsont környéki tartós sminktetoválás számos előnnyel jár:

 • Friss és egészséges megjelenést varázsol az arcnak;
 • Korrigálja az arc formáját;
 • Elrejti az életkorral összefüggő bőrelváltozásokat;
 • Évekig tart;
 • Nem mosódik le.A fent említett előnyök mellett az tartós arccsontkörnyéki sminktetoválás számos, a kozmetikai termékekkel kapcsolatos problémát megold. Tény, hogy a dekoratív kozmetikumok napi használatával az arc pórusai eltömődnek, és a bőr nem lélegzik, aminek következtében rendszeresen különböző gyulladások és irritációk alakulnak ki az arcon. Ennek eredményeképpen a bőr rendszeres tisztítást, bőrradírozást és hámlasztást igényel. A tetoválás nem tömíti el a pórusokat, a bőrrétegekbe juttatott pigment nem okoz allergiás reakciókat, mivel szerves anyagokon alapul. A tartós sminktetoválás teljesen ártalmatlan, és kiváló minőségű, hosszan tartó szépséget biztosít

A fentiek alapján azt látjuk, hogy a tartós sminktetoválás használata - a legjobb módja annak, hogy ne csak a szépség külső megjelenését nyújtsa, hanem a bőrt se károsítsa. A tetoválással nem kell aggódnia a megjelenése miatt, és a sminkje minden helyzetben és minden időjárási körülmények között hibátlan lesz.

Arccsont (arcpír) tetoválás
Arccsont (arcpír) tetoválás

Az eljárás

Érdemes megjegyezni, hogy az arccsont területén a pigment felvitele nagy tapasztalatot igényel, mivel bonyolultabb, mint az ajkak vagy a szemöldök tartós sminktetoválás.


A tetováló művésznek jól össze kell tudnia hangolni a pigmentek színeit, meg kell találnia a tökéletes árnyalatot minden bőrtípushoz és bőrszínhez, tudnia kell jól kiválasztani a megfelelő formát és a megfelelő helyet a pirosítónak. Fontos, hogy a pirosító kiemelje az Ön szépségét, és frissességgel töltse fel.

Előzetesen a szakember egy speciális filctollal vázlatot rajzol az ügyfél arcára, majd az ügyfél végső jóváhagyása után a tetováló művész hozzákezd a tetoválási folyamathoz.

A bőrbe az arccsont területén pigmentet juttatnak be, amely a természetes bőrszínhez hasonló, de kissé eltérő árnyalatú. A dekoratív sminkhez az arcpirosító színét a rúzs színéhez igazítják. Tetoválás esetén az árnyalatot más elv alapján választják ki. A tartós sminktetoválás során számos dolgot vesznek figyelembe: az arc formázásához sötétebb árnyalatokat választanak, az arc frissességéhez melegebb festékárnyalatokat használnak.

A területet, ahová a pigment felkerül, a szakember az arcforma alakja alapján választja ki. A tartós sminktetoválás alkalmazható magán az arccsonton vagy alatta, lényeg, hogy a két ujjnyi távolság az orr és a pigment kezdete között meg legyen. A szín árnyalatot úgy kell megválasztani, hogy észrevehető legyen, de ne legyen feltűnő. Az arccsontnak nem szabad úgy kinéznie, mint a kipirult almáknak, ragyogó, könnyű pírt kell kelteni, amely megfiatalítja az arcot.

Arccsont (arcpír) tetoválás

A gyógyulási időszak

A tartós sminktetoválás gyógyulásakor az arccsonton pörk képződik, amely öt napon belül magától leválik.


A pörk egyfajta védelemként, gátként szolgál a sérült bőr és a külső kórokozók között. Fontos, hogy ne babrálja, ne dörzsölje vagy tépje le a pörköt. Ha a bőr teljesen begyógyult, magától leválik. Amennyiben letépi a pörköt, fennáll a hegesedés kockázata, amelytől a tetoválás minősége károsodik.

Hogyan regenerálódik a bőr a kezelés után:

 • A pigment felvitele után az arccsont területén jól kirajzolódik a minta kontúrja;
 • A pigment színe kezdetben élénk lesz;
 • Az károsodott bőrterületen sebváladék jelenhet meg - ami a bőr védekező reakciója a sérülésre;
 • A következő nap folyamán a sminktetoválás területén pörk képződik;
 • A pigment felszívódik a bőrbe;
 • A pigment színe fakónak tűnhet;
 • Néhány nap múlva a pörk magától leesik, ez úgy néz ki, mintha a bőr lehámlana;
 • A bőr végleges gyógyulása után látható a sminktetoválás végleges eredménye.Azt is érdemes megjegyezni, hogy a végeredmény attól is függ, hogy a gyógyulás során Ön hogyan ápolja a bőrét. Az ápolás a következő pontokból áll:

 • Naponta körülbelül háromszor kell a sérült bőrfelületet egy vékony réteg regeneráló krémmel kezelni, ami nemcsak a bőr regenerálódását segíti, hanem megakadályozza a berepedezést is;
 • A duzzanat és a bőrpír csökkentése érdekében száraz hideg borogatás alkalmazható;
 • Ehhez egy műanyag zacskóba csomagolt jeget lehet használni, és azt a tetoválásra tenni;
 • Fájdalmas érzések esetén megengedett a fájdalomcsillapítók alkalmazása, a legfontosabb, hogy figyeljen az adagolásra.
Arccsont (arcpír) tetoválás
Arccsont (arcpír) tetoválás
Vannak bizonyos korlátozások a bőr teljesen gyógyulásáig

Amíg a bőr teljesen be nem gyógyul, érdemes bizonyos korlátozásokat betartani:

 • A gyógyulási időszak alatt érdemes lemondani a fürdő, szauna, uszoda, edzőterem és szoláriumtól;
 • Védje a tetoválás területét a közvetlen napfénytől;
 • Csak forralt meleg vízzel mosakodjon;
 • A bőr lemosása után ne dörzsölje, hanem finoman itassa fel a vizet;
 • A pörköt nem szabad dörzsölni és áztatni;
 • Korlátozza az arc párologtatását;
 • Ne alkalmazzon arcmaszkokat, bőrradírokat, hámlasztószereket és így tovább;
 • Ne használjon dekoratív kozmetikai termékeket a tetovált területeken.A gyógyulási időszak után újra meg kell látogatnia a tetováló szakembert, aki megvizsgálja az eredményt, és szükség esetén korrekciót ír elő.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.