Szálas szemöldök tetoválás - VeAn Hungarian
Szálas szemöldök tetoválás
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Szálazott szemöldök tetoválás

Szinte minden nő napi szinten ápolja a szemöldökét, ceruzával, szemhéjfestékkel vagy szempillaspirállal.

Nem mindig könnyű csipesszel és festékkel megpróbálni a tökéletes formát megalkotni. A szemöldök mindennapi elkészítése bosszantó, mert sok időt és erőfeszítést igényel. Pedig milyen jó lenne, ha mindig tökéletes szemöldökünk lenne, mindenféle erőfeszítés nélkül. Van kiút - a tetoválás. A legszélesebb körben keresett a szálazott technika.

A szálas szemöldök tetoválás nagyon népszerű szolgáltatás. Ebben a technikában nagyon nehéz megkülönböztetni a festett és a természetes hajszálakat, minden nagyon természetesnek tűnik. Egy ilyen szolgáltatás hatékonyan korrigálja a formát, sűrű szemöldököt hoz létre, és kitölti a réseket. Nagyon szépen néz ki, és évekig tart.

Ezt a módszert professzionális szalonban lehet elvégezni, organikus alapú pigment használatával. A pigmentet a bőr legfelső rétegébe fecskendezik, gyógyulási időszakon megy keresztül, és hosszú évekig gyönyörködteti az ügyfelet szépségével és minőségével. A természetesség abban rejlik, hogy a művész minden egyes szőrszálat megrajzol, amely a természetes szőrszálakkal összefonódva a természetes, gyönyörű szemöldök hatását kelti. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, mivel a terület nagyon érzékeny. A permanent tetoválás után a kezelt területen a szín élénk lesz, és egy védőkéreg fog megjelenni. A bőr teljes gyógyulása után a kéreg lehámlik, és a pigment színe normalizálódik.

Szálas szemöldök tetoválás
Szálas szemöldök tetoválás

Az alkalmazás módszerei

A szálas tetoválásnak két szemöldök készítési módszere van: a keleti és az európai. Mindegyik módszernek megvannak a maga sajátosságai és jellemzői.

Európai technika - a mester minden egyes hajszálat egyforma vastagságú és hosszúságú mozdulatokkal hoz létre. Minden hajszál felfelé irányul, a vonások enyhe lekerekítésével. A vonás felső részének sima lekerekítése lehetővé teszi az ívelt szemöldök hatást, amely gyönyörűen formázott szemöldököt eredményez. Ez a technika jól alkalmazható azoknál, akiknek nagyon ritka a szőrzetük a szemöldök elején. A korrekciót ebben a technikában két hónapban egyszer végzik.

A keleti technika bonyolultabb, és csak képzett szakember végezheti. Ez a módszer nemcsak a tetoválás elvégzéséhez szükséges készséget, hanem kreativitást is igényel. Ha az előző technikában a hajszálak egy méretben és egy irányban voltak, a keleti technika több erőfeszítést igényel. A hajszálak különböző színekben, formákban és hosszúságban készülnek. A mester minden hajszálat egymásba fon a természetes hajszálak közé. Az ilyen munka az ékszerészeti munkához hasonlítható, mivel szintén különleges gondosságot igényel. A szemöldök olyan természetesnek tűnik, hogy még közelről is nagyon nehéz megérteni, hol a tetoválás és a természetes szőrszálak. A korrekciót ebben a technikában évente egyszer végzik el.

Szálas szemöldök tetoválás
Szálas szemöldök tetoválás
Szálas szemöldök tetoválás

A szálas technika előnyei

A szemöldök nagyon fontos szerepet játszik az ember megjelenésében.

Sok nő megpróbálja saját szemöldökét formázni és vastagítani, de ez nem mindig sikerül olyan jól. Az állandó szedegetés és a kémiai festékek negatív hatással vannak a szőrszálakra. A szemöldök jelentősen elvékonyodik, kihullik, és gyakran lehetetlen visszanöveszteni. A szőrszálak folyamatos kihúzásával sérül az a gumó, amelyből a szőrszálak kinőnek. Ennek eredményeképpen üreget hagyhat maga után. Sok nő szeretné, ha a szemöldöke sűrű és szép lenne, de ez egy olyan probléma, amit nem lehet egyedül megoldani. Annál is inkább, hogy ne csak a sűrűséget, hanem a görbe alakját is visszaállítsa. A szálazott tetoválás tökéletes megoldás erre a problémára.

Ez a módszer sűrűvé és széppé teszi a ritkás, vékony szemöldököt. Korrigálja a formát, telített színt ad. Korrigálja a szemöldök aszimmetriáját. Elfedi a különböző tökéletlenségeket hegeket vagy sebhelyeket. Kitölti a hajszálak közötti üres helyeket.

Ezzel a technikával a lányok és nők hosszú évekig élvezhetik a tökéletes szemöldököt.

Szálas szemöldök tetoválás

Az eljárás végrehajtása

A szakember megvizsgálja az ügyfél arcát, szemének, orrának és homlokának formáját.

A szakember ezután egy speciális filctollal megrajzolja a szemöldök formájának vázlatát, amelyet az arc minden részletéhez igazít. A szakember csak akkor kezdi el a szemöldök tetoválást, ha az ügyfél teljes mértékben jóváhagyja a végeredményt.

A szín kiválasztása nagyon fontos, mert a szemöldöknek harmonikusan kell illeszkednie az arcához. A szőke fürtökkel rendelkező lányok számára barna árnyalatokat választanak, és az ügyfélnek kell kiválasztania, hogy milyen árnyalatot és intenzitást szeretne. A sötét hajú lányok esetében sötétebb pigment árnyalatokat választanak. Vörös hajjal jól mutat a meleg barna árnyalatú szemöldök, és néha egy csipetnyi vöröses árnyalatot is hozzá lehet adni.

Miután kiválasztotta a szemöldök formáját és színét, a technikus fertőtlenítőszerrel kezeli a szemöldök területét, és elvégzi az érzéstelenítést. Miután az érzéstelenítés hatott, a szakember felviszi a pigmentet. A procedúra körülbelül egy órát vesz igénybe. Fontos megjegyezni, hogy közvetlenül a tetoválás után a szemöldök színe élénk és telített lesz, de a végső gyógyulás után visszaáll a normális állapotba.

A gyógyulási időszak alatt nagyon fontos a szemöldök rendszeres ápolása. A technikus részletezni fogja, hogyan kell megfelelően kezelni a területet, és milyen termékeket és készítményeket kell használni. Általában regeneráló krémek, száraz hideg borogatás és fényvédő krémek használata ajánlott. A gyógyulási folyamat során a tetoválás területén kéreg képződik, amely megvédi az érintett bőrt a külső környezettől. Fontos, hogy ne tépjük le a kérget, ne vakarjuk és ne nyúljunk hozzá feleslegesen. Néhány nap múlva magától leválik.

Szálas szemöldök tetoválás
Szálas szemöldök tetoválás
A tetoválásra vonatkozó korlátozások

A szemöldök tetoválás - ártalmatlan és teljesen biztonságos eljárás, de vannak olyan korlátozások, amelyeknél a tetoválás ellenjavallt:

 • Terhesség és szoptatás;
 • Vírusos és gyulladásos betegségek;
 • Hemofília;
 • Túlságosan érzékeny bőr;
 • Magas vérnyomás;
 • Epilepszia;
 • Onkológiai betegségek;
 • Allergia a pigmentet alkotó összetevőkre.


A nemkívánatos következmények elkerülése érdekében a legjobb, ha a tetoválási eljárás előtt kikérdezi orvosa véleményét.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.