A szem alatti karikák tetoválása - VeAn Hungarian
A szem alatti karikák tetoválása
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

A szem alatti karikák tetoválása

Sokan szembesülnek a szem alatti sötét karikák problémájával.


A szemkörnyéki sötét karikák egészségügyi problémákra, vitaminhiányra, alváshiányra, rossz táplálkozásra utalhatnak. Okozhatja őket a dohányzás vagy a gyakori stressz, illetve az állandó fáradtság is. Ráadásul a probléma gyakran genetikai eredetű. Ennek oka a szemkörnyék vékony bőre, amelyen keresztül az erek láthatóak, ami azt eredményezi, hogy a szem alatti sötét karikák állandósulnak. A kor előrehaladtával a bőr is megváltozik, és még vékonyabbá válik, így a karikák még feltűnőbbek.

A szem alatti karikák gyakran belső szervi betegség, leggyakrabban a vesebetegségnek a tünet. Ha Önnél esetleg ilyen probléma merül fel - jobb, ha azonnal felveszi a kapcsolatot kezelőorvosával. Ha nincs komoly egészségügyi problémája, akkor ez a probléma más módon is kezelhető. Sokan használnak kozmetikai termékeket erre a célra. De a sötét karikákat alapozóval elrejteni nem könnyű, mert az alapozó nem fedi át ezt a hibát, sőt, még jobban kiemeli. Hatékonyabb lesz ebben a kérdésben a korrektor használata, amely ideiglenesen elrejti a szem alatti karikákat, csak a megfelelő árnyalatot kell kiválasztani. A szem alatti sötét karikák elfedése korrektorral elég sok időt vesz igénybe.. Először meg kell tisztítani a bőrt, majd sminkalapot kell felvinni az adott bőrfelületre, majd a korrektort, ezután pedig átlátszó púderrel enyhén be kell púderezni. De nem mindenkinek van ideje és lehetősége egy ilyen megközelítésre. A modern technológia óriási ütemben fejlődik, és egy olyan probléma, mint a sötét szem alatti karika, könnyen és véglegesen kiküszöbölhető. A szakemberek a tetoválás modern szolgáltatását kínálják Önnek.

Szem tetoválás
Szem tetoválás
Szem tetoválás

Az eljárás előnyei

A szem alatti karikák tetoválása teljesen biztonságos eljárás; a felhasznált pigmentek nemcsak elfedik a problémát, hanem vitamin komplexszel táplálják a szem körüli bőrt is.


Maga az eljárás - egyfajta hámlasztás, amely stimulálja a bőrt és megfiatalítja azt. A pigmentet az ügyfél bőrtónusához igazodva juttatják be a bőrrétegekbe, és így korrigálják a hibát.

Az adott kezelés csodálatos hatást eredményez, és egy képzett és gyakorlott szakember természetesnek tűnő, tartós megjelenést hoz létre. A tartós színt a melanin réteg alá juttatják be, így nyáron a barnaság tökéletesen illeszkedik az arcra, a világos szemüveg hatása nélkül. Az ilyen típusú fedés akár öt évig is megmaradhat, ez a hatás minden embernél különböző ideig tart, mivel minden ember anyagcseréje egyéni.

Szem tetoválás
Szem tetoválás

A munkamenet árnyalatai

A kezelés után a kezelt területen három-négy napig enyhe duzzanat és bőrpír figyelhető meg.


Ezt követően a tetoválás helyén védő kéreg (pörk) képződik, amely megvédi a sérült bőrt a külső kártevőktől. A kérget nem szabad dörzsölni és letépni, a gyógyulási időszak végeztével magától lehámlik. A gyógyulási időszak körülbelül egy hónapig tart, és csak a bőr teljes gyógyulása után lehet értékelni az eredményt. A rehabilitációs időszak után újra fel kell keresnie a szakemberét, hogy megvizsgálja az eredményt, és szükség esetén korrekciót írjon elő.

Ahhoz, hogy igazán jó minőségű és természetes megjelenésű tetoválást érjünk el, fontos, hogy profi szalont, ellenőrzött és jól képzett szakembert keressünk fel. Csak egy tapasztalt szakember tudja tökéletesen kiválasztani a megfelelő pigment árnyalatot és a tartós smink formáját. Egy szakképzett szalonban az összes kérdésére választ kaphat az eljárással kapcsolatban. Emellett nemcsak a jövőbeli korrektor minőségében, hanem az Ön biztonságában is biztos lehet. Mivel a szalon kiváló minőségű eszközöket, jó minőségű, hatékony berendezéseket és kiváló minőségű pigmenteket használ. Az egészségügyi feltételeknek a legmagasabb szinten kell lenniük.

Szem tetoválás

A kezeléshez való előkészületek

A sötét szemkarikák tetoválásának eljárása előtt a tetoválószakember bizonyos szabályokat javasol betartani:

  • A kezelés előtti napon tartózkodjon a barnulástól;
  • Korlátozza az értágító hatású készítmények használatát;
  • Ne egyen nehéz ételeket;
  • Korlátozza az energiaitalok fogyasztását, beleértve a teát és a kávét, valamint érdemes lemondani a Coca-Cola fogyasztásától is.A tartós szemkezelés körülbelül két órán át tart, az ügyfél számára teljes biztonságban és kényelemben.

Az első öt napban a szín a vártnál világosabb lesz. A bőr végleges helyreállítása után a szín visszatér a normális szintre. A rehabilitáció során a szem alatt bőrpír és duzzanat jelentkezhet, valamint a pörk is le fog hámlani. Ebben az időszakban fontos, hogy rendszeresen ápolja a területet, a szakember felírja Önnek az összes szükséges bőrápolási terméket.

A bőrápolás ideje alatt fontos, hogy ne nyúljon feleslegesen a sérült területet, nemszabad letépni a pörköt, és ne dörzsölje a szemét. Kerülni kell a szaunák, uszodák, edzőtermek, szoláriumok és közös uszodák látogatását. A kozmetikai termékek használatáról egy kis időre szintén le kell mondani.

Szem tetoválás
Szem tetoválás

Korrekció

Ha a szakember korrekciót ír elő, nem érdemes visszautasítani ezt a szolgáltatást, mert a korrekció segítségével a tetoválás minden apró árnyalatát kijavítják.


A korrekció lehetővé teszi a pigment árnyalatának korrigálását, a szín kiegyenlítését és a problémás területek korrigálását. Az első korrekciót a tetoválást követően egy hónapon belül kell elvégezni, majd a szakember kijelöli a következő kezelés időpontját. Fontos, hogy ne hanyagolja el ezt a szolgáltatást, mert enélkül a tetoválás minősége nem lesz kielégítő.

A szép és tökéletes arcbőr minden lány és nő vágya, hiszen mindegyikük szeretne frissnek és szépnek látszani a nap bármely szakaszában vagy az éjszaka bármely pillanatában. Vannak azonban különböző bőrhibák, amelyeket nagyon nehéz, sőt néha lehetetlen elrejteni dekoratív kozmetikai termékekkel. Az egyik ilyen probléma a szem körüli sötét karikák. De nem kell kétségbeesni, mert mindig van megoldás. Ebben az esetben ez egy olyan tetoválási szolgáltatás, amelynek alkalmazásával Ön évekig elfelejtheti az arc problémáit, és élvezni fogja a bőrének frissességét.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.