A pogányság tetoválási vázlatai - VeAn Hungarian
A pogányság

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Pogányságot

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pogányságot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

A pogányság tetoválási vázlatai

A pogányság nem süllyedt nyomtalanul a múltba, szokásai a modern világban is léteznek.


Az egyik ilyen szokás a test díszítése különféle mintákkal, amelyek különleges megjelölést hordoznak. A pogány stílusú tetoválások hihetetlenül szépek, titokzatosak és tele vannak mély szemantikai üzenetekkel.
A pogányság vázlatait sokan talizmánnak választják, de nem ez az egyetlen pogány szimbólumok megjelölése. A pogány tetoválások két típusra oszlanak: szláv és skandináv, jelentésükről megtudhat ebből a cikkből.

A pogányság tetoválási vázlatai
A pogányság tetoválási vázlatai
A pogányság tetoválási vázlatai

Skandináv pogány képek

Mint fentebb említettük, a pogány tetoválások két fő típusra oszlanak: skandináv és szláv.

Az elsőnek viszont két típusa van: hagyományos skandináv tetoválás és rovásírásos tetoválás. Nézzük meg közelebbről ezeket a típusokat.


  • A hagyományos skandináv tetoválások – istenek képei és az állatvilág képviselői. Ezenkívül találhatunk a viking témához hasonló képeket, például: egy vitorlás képe, tele nagy harcosokkal.
  • Rúnák – összefonódó gyűrűk és csomók. Az emberek azt hitték, hogy a rúnák megváltoztathatják az ember életét, azonban helytelen használat esetén halálhoz is vezethetnek. A Soulu rúna (villámként ábrázolva) a szerencse rúna, pozitív irány.
  • Egy másik jól ismert rúnajel - a Perun rúna, amely mennydörgés, egy talizmán.
  • A szivárványrúna az univerzumba vezető utat jelképezi.
  • A világ rúnája (háromágúhoz hasonlít) csendet, egyhangúságot jelent.
  • A szél rúnája a nagy erőt, a cél elérését személyesíti meg.A skandináv képek napjainkban sem veszítették el népszerűségüket. A leggyakoribb kép: egy horror sisak (talizmán és egy asszisztens a csatában), valamint egy rovásírásos iránytű (segít megtalálni a helyes utat).

Érdemes megjegyezni, hogy a skandináv típusú tetoválás kiválasztása előtt alaposan tanulmányozza a minta megjelölését. Mert a pogány természetű tetoválás nem csak dekoráció, hanem magának az embernek a tükörképe.

A pogányság tetoválási vázlatai
A pogányság tetoválási vázlatai

Szláv képek a tetováláshoz

A szláv vázlatok között két fő csoport is megkülönböztethető: női és férfi szláv tetoválás.


A növények levelei, virágai, különféle növényzetek összefonódása, ágak formájában lévő díszek a női típushoz tartoznak.
A férfi tetoválások gyökeresen különböznek egymástól, mert kifejezik tulajdonosuk erejét és természetét. Jó példa erre a vadon élő állatok világának képviselőiről készült képek. Az emberek azt hitték, hogy a vadállat képe közvetíti tulajdonosának az állat erős tulajdonságait.

A szláv pogány tetoválások közé tartozik a jól ismert Ladinets, a Kolovrat másik neve. Ez a jel erős amulett, és a szeretetet, a harmóniát és a boldogságot is megszemélyesíti. Ezenkívül gyakran megtalálható Yarilo napisten képe is, ez a kép a termékenység jeleként is működik.
A gazdag lombozatú fa a vitalitás megtestesítője.

A pogány képek tele vannak rejtélyekkel, mély jelentéssel, ősi szokásokkal. Mielőtt kiválasztaná a pogányság vázlatát a tetováláshoz, olvassa el a jelölését, hogy ne tévedjen a választás során, és pontosan válassza ki azt a mintát, amely az Ön folytatása lesz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.