Absztrakcionizm

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Kapjon kedvezményt bármilyen az Absztrakcionizmust

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Absztrakcionizmust ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Absztrakcionizmus tetoválási vázlatok

Az absztrakcionizmus egy új típusú művészetnek tulajdonítható, mivel ez a stílus nem olyan régen alakult ki.

Az ókorban ilyen képek segítségével az ősök megmutatták eredményeiket, de korunkban a tetoválásoknak gyakorlatilag nincs különösebb jelentése, elsősorban a test díszítésére szolgálnak. Az absztrakcionizmus stílusa nagyszerű azoknak, akiknek egyáltalán nem a megjelölés a legfontosabb, inkább az esztétikai szépséget részesítik előnyben. Az absztrakció segítségével nemcsak egyediségét fejezheti ki, hanem mindenki számára megmutathatja a világhoz és annak szabályaihoz való nem szabványos hozzáállását. Az ilyen stílusú tetoválások meglehetősen érdekesek, eredetiek és szokatlanok, az absztrakció mind a nőknek, mind a férfiaknak megfelel, többnyire eredeti, érdekes emberek, akik nem fogadják szívesen a hétköznapi dolgokat.

Absztrakcionizmus tetoválás
Absztrakcionizmus tetoválás
Absztrakcionizmus tetoválás

Mit jelentenek az absztrakt tetoválások?

Bár az absztrakciónak nincs konkrét megnevezése, ez nem jelenti azt, hogy az ilyen tetoválásoknak egyáltalán nincs értelmezése.

Még ha mások nem is látják értelmét egy ilyen tetoválásnak, a tulajdonos maga tudja, mit jelent ez számára. Végül is gyakran, amikor az ember tetoválást szeretne készíteni, valamilyen különleges alkalmat szeretne lenyűgözni számára, vagy szerencsét vonzani, díszíteni a testét. Először is, maga a személy ad különleges energiát a tetoválásnak. De ennek ellenére ez a tetoválás sokat elárul a tulajdonosáról, elég csak nézni az ábrázolt vonalakat, jeleket, mintákat és színtémákat.

Például:

  • Áramvonalas lágy vonalak és pasztell tónusok – ebben a kialakításban az absztrakció az ember lágyságáról, ártalmatlanságáról és érzékenységéről beszél; az ilyen kialakítású tetoválások alkalmasabbak a nők számára;
  • A vonalak szögletessége, a rajz kivitelezése piros vagy fekete tónusokkal – egy ilyen kép azt jelzi, hogy az ember gyors temperamentumú lehet, de van az éremnek hátoldala is; egy ilyen tetoválás azt is mondhatja, hogy a személy érzékeny, figyelemre és meleg érzésekre vágyik, és ennek a képnek a segítségével vonzza őket;
  • Vallási vagy etnikai irányú dísztárgy - az ilyen irányban készült absztrakció az ember élethelyzetéről, érdeklődési köréről és hobbijairól beszél;
  • Göndör minták - egy tetoválás, amely sok fényes fürtöt és vonalat ábrázol, az ember vidámságát, pozitív hozzáállását és gondolatainak tisztaságát mutatja.Az absztrakt tetoválások gyönyörűen néznek ki a test bármely részén, mert ez a stílus sokféle képet tartalmaz a kicsitől a legterjedelmesebbig. De alapvetően inkább a kezükre töltik ki az ilyen tetoválásokat, ez lehet akár csak egy karkötő, akár egy gördülő kép az egész karon. A férfiak bicepszét díszítő karkötő láthatóan kiemeli az izomzat méretét, de egy lány csuklóján a karkötő nagyon gyengéd és törékeny, kiemelve a nőiességet. A tetoválás hátát általában olyan emberek választják, akik nem tudják teljesen eldönteni a kép méretét és magát a mintát. A hátlap pont a kezdetnek megfelelő, mert idővel a rajz sok részlettel kiegészíthető. A lányok gyakran kitöltik absztrakciókat a bordákon, vagy a lábakon, a karokon.

Absztrakcionizmus tetoválás
Absztrakcionizmus tetoválás

Vázlatok változatossága

Az absztrakt stílusú képeken nincsenek határok, nincsenek speciális keretek, nincsenek konkrét irányok és korlátozások.

Ezek nagyon különböző témájú, különböző elemekkel, bármilyen színarányú képek lehetnek. Ezek a tetoválások idővel könnyen kiegészíthetők későbbi elemekkel, új kontrasztokkal. Ennek ellenére az absztrakció magában foglalja a tetoválások néhány csoportját:

  • Tetoválás etnikai irányban;
  • Vallási jellegű képek;
  • Gótizmus vagy romantika jellegű;
  • Képes különféle anyagokat utánozni (fakéreg, állatbőr stb.);
  • Tartalmazza a növény- és állatvilág képeit.A tetoválás lehet a legszokatlanabb és legváltozatosabb, maga mögött hagyva a jelentés bizonyos rejtélyét.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT