Tetoválás ajkak formájában: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Ajkak

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Ajkakat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Ajkakat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Ajkak tetoválási vázlat

A romantikus tetoválások, mivel ez nem tűnik meglepőnek, mindkét nem körében népszerűek.


Az ajkak sok tíz és száz éve használt szimbólum. Nézzük meg a jelentését.
Az ajaktetoválás nagyon természetes. Története az ókorban kezdődik, amikor az első tetoválások komoly üzenetet hordoztak a világ felé. Aztán az ilyen rajzok kevésbé voltak népszerűek, mivel divatban voltak az állatok és a madarak szimbólumai, amelyek erőt, magabiztosságot és állhatatosságot, bölcsességet, intelligenciát és bátorságot közvetítettek.

Az ajkak szimbóluma nagy kifinomultságot és igényességet hordoz, egy ilyen tetoválás fényességgel vonzza a figyelmet: az ajkak színe gyakran természetes marad a munka során.

Tetoválás ajkak formájában
Tetoválás ajkak formájában

Az ajaktetoválás jelentése

Tehát az első jelentés arról a személyről beszél, aki a képet a testére alkalmazta, mint olyan embert, aki népszerű a tisztelői vagy kedvelői körében.


Vagyis a tetoválás tulajdonosának varázsa azonnal észrevehető lesz mások számára, és maguk az ajkak csak kiegészítik a képet. A munkát gyakran a kézre és a csuklóra is alkalmazzák. A lányok a kíváncsi szemek elől elrejtett finomabb helyeket is kedvelik: fenék, csípő, has.

A második jelentés, amely az ajakvázlatba ágyazódik, a gyengédség és a sebezhetőség romantikus értelemben. Az ajkak, mint az emberi test egyik legérzékenyebb része, azonnal kapcsolatba hozhatók a gyengédséggel és azzal, aki ezt a testére alkalmazta. A munka helyszíne nem számít.

Ezenkívül a vörös ajkak szenvedélyt jelentenek, amelyet a munka hangsúlyozni fog. Egy szenvedélyes személy egyébként is nagyobb valószínűséggel lesz feltűnő és figyelemre méltó, míg a tetoválás egyszerűen az összkép fénypontja lesz.

Ha egy csókról beszélünk, akkor itt a jelentés kissé megváltozik.

Sok száz éve a csóktetoválást nem csak a romantikusok, hanem az utazók vagy a családjuktól távol dolgozó emberek is alkalmazzák. A csók ebben az esetben az elválást, a szeretett személy szomorúságát, a lelki szenvedést szimbolizálja. Hasonló képeket tengerészek, katonai személyzet és sarkkutatók expedíciókon készítettek.

Egy tengerész számára, aki ritkán lát szárazföldet, egy ilyen tetoválás a nővel való meghittséghez kapcsolódott, ezért egy puszit alkalmazni a testre saját romantikus gesztus volt.

Ugyanilyen fontos szerepet játszik az, hogy kik között zajlik a csók. Lehetnek akár kitalált szereplők könyvekből és történetekből, mitikus lények.

Tetoválás ajkak formájában
Tetoválás ajkak formájában
Tetoválás ajkak formájában

Az ajkak másik, érthetőbb jelentése a szimbolizmus.


Például a brit rockbanda, a Rolling Stones logója nyitott ajkak és nyelve formájában. Ez a szimbólum semmiféle titkos jelentést nem közvetít, kivéve azt, ami a felszínen van: ez csak a zenekar logója. Nehéz elképzelni, hány rajongó tett korábban és most ilyen tetoválást a testére. A logó esetében a munka állandó és nem változott a tetoválóiparban, mint olyanban. Annak érdekében, hogy minden árnyalat és szín, minden vonal és kontúr ugyanúgy megmaradjon, mint az eredetiben. Az ajaktetoválás kiegészíthető a csoport nevével, az album vagy a koncert megjelenésének évével, a kedvenc dalod nevével és így tovább.

Ne felejtsük el, lehetséges az is, hogy a vázlatnak nincs értelme. Bárki, aki szereti ennek a testrésznek a színét és fényességét, alkalmazhat ilyen képet. Ebben az esetben a munka sok változáson eshet át: az ajkak formája mosoly formájú lehet, a szín bármilyen lehet, mint a rúzs, sőt, az ajkak pompája és hossza, ami a munkához fontos, szintén változtatható.

Tetoválás ajkak formájában
Tetoválás ajkak formájában

Hogyan válasszunk egy ajakvázlatot kívánságai szerint

Egyrészt nem lesz könnyű kiválasztani egy jó vázlatot az ajaktetováláshoz.

Amihez köthető:

  • Az ajkak formájának és méretének kiválasztása.
  • Az alkalmazás helyének kiválasztása.
  • A munka színei és méretei.Mindezek a részletek sok időt eltölthetnek, kivéve, ha természetesen a brit rock rajongója vagy, ahol a logó változatlan (bár a vevő kérésére elvégezheti a kép bármilyen átdolgozását és módosítását). Ha nehézségei vannak a tetoválás vagy a tervezése során, segítséget nyújtunk az Ön számára legérdekesebb és legeredetibb lehetőség kiválasztásában.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.