Akvarell

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Kapjon kedvezményt bármilyen az Akvarellt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Akvarellt ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Akvarell tetoválási vázlatok

Az akvarell könnyedségében és légiességében különbözik a többi tetoválási stílustól, első pillantásra könnyen összetéveszthető a testművészettel.

Azok a szakemberek, akik óriási tapasztalattal rendelkeznek ennek a stílusnak az alkalmazásában, pontosan tudják közvetíteni az árnyalatok összes átmenetét, a színek és a víz sima foltjait. A tetováló akvarellre nagy a kereslet, segítségével hatékonyan hangsúlyozhatja egyediségét és fényességét. Az akvarellnek különleges stílusa van, amely hasonló a festékekkel való festéshez:

  • Lágy, könnyű, sima vonalak és tónusok;
  • A színátmenetek finomsága, sokféle árnyalat, játék féltónusokkal;
  • Különféle csíkok, foltok, cseppek és kifröccsenések.A kontúr és a világos határvonalak, mint más tetoválásoknál, gyakorlatilag hiányoznak az akvarellből, ezért ez a stílus olyan légiesnek és könnyűnek tűnik. Az akvarellt gyakran más stílusú tetoválásokkal kombinálják, az ilyen kombinációk hihetetlenül szépek és látványosak. Alapvetően ezek különféle feliratok akvarell fröccsenésben, vagy a monoton valóság átmenete színes akvarellbe. Az akvarell stílusú képek különböző méretűek, és egy kis színes virág ugyanolyan lenyűgöző lesz, mint egy nagy méretű festmény. Az akvarell tetoválás méretének meghatározása nehézkes, ebben nagy szerepe van a repülő fröccsenéseknek és a kontúr hiányának, így lebegő hatást keltenek. Az akvarell megtestesülése különféle képekben lehetséges, mind a naiv gyermekrajzokon, mind a teljes hátoldalon lévő festményeken. Az akvarellnél nem a cselekmény a fontos, hanem a kivitelezése, ezért ne próbáljunk különösebb értelmet találni a képeken, csak gyönyörködjünk színes színeiben.

Akvarell tetoválási
Akvarell tetoválási

Preferenciák ebben a stílusban

Eleinte ezt a technikát a gyönyörű női nem vette észre.

A kecses, világos képek segítségével lágy átmenetekkel, lágy színekkel a lányok hangsúlyozzák nőiességüket, gyengédségüket és szépségüket. Az ilyen stílusú női tetoválások körében különösen népszerűek a különféle virágok, kis állatok és madarak, és még sok más. De az akvarell nem korlátozódik csak a színekre, sok kép található a férfi tetoválásokhoz, amelyeket a cselekmény merevsége különböztet meg (misztikus képek, koponyák, vér, kések, kardok stb.). A legnépszerűbb absztrakciós képek az akvarell stílusában, hatékonyan hangsúlyozzák az ember stílusát. Sok olyan vázlat is létezik, amelyekre szintén nagy a kereslet:

  • Mitológia (gyönyörű sárkányok, tüzes főnix, mesés egyszarvú, japán állatok képei démonok megszemélyesítésében);
  • A virág témája (színes rózsák, fényes pipacsok, finom lótusz stb.);
  • Állatok vázlatai (farkas, róka, mosómedve, panda, bálna, madarak, színes pillangók és így tovább);
  • Emberportrék, valamint háziállatok, figurák sziluettek;
  • Színes természet, változatos tájak;
  • Különféle tárgyak akvarellben.Az akvarell tetoválást leginkább a kreatív, romantikus, álmodozó emberek kedvelik, akik szeretnének kitűnni, hangsúlyozni egyediségüket, és ez kétségtelenül sikerül is nekik.

Akvarell tetoválási
Akvarell tetoválási
Akvarell tetoválási

Stílus kivitelezés

Az ilyen egyedi, színes, minden stílustól eltérő tetoválásokat a mester készíti el hagyományos eszközökkel.

Az ilyen képekbe a mester nemcsak tapasztalatot és ügyességet helyez, hanem lelkét, gondolat- és fantáziarepülését is. Ezért az akvarell stílusú tetoválások mindig felülmúlhatatlannak tűnnek. Számos tetováló szakember létezik, de nem mindenki tudja pontosan átadni az árnyalatok áramlását és a színek elmosódását közönséges tintával. Ezért rendkívül óvatosnak kell lennie a mester kiválasztásában, lépjen kapcsolatba valakivel, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik az akvarell képek alkalmazásában.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT