Akvarell Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Akvarell

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen az Akvarellt

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Akvarellt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Akvarell tetoválási vázlatok

Az akvarell könnyedségében és légiességében különbözik a többi tetoválási stílustól, első pillantásra könnyen összetéveszthető a testművészettel.

Azok a szakemberek, akik óriási tapasztalattal rendelkeznek ennek a stílusnak az alkalmazásában, pontosan tudják közvetíteni az árnyalatok összes átmenetét, a színek és a víz sima foltjait. A tetováló akvarellre nagy a kereslet, segítségével hatékonyan hangsúlyozhatja egyediségét és fényességét. Az akvarellnek különleges stílusa van, amely hasonló a festékekkel való festéshez:

  • Lágy, könnyű, sima vonalak és tónusok;
  • A színátmenetek finomsága, sokféle árnyalat, játék féltónusokkal;
  • Különféle csíkok, foltok, cseppek és kifröccsenések.A kontúr és a világos határvonalak, mint más tetoválásoknál, gyakorlatilag hiányoznak az akvarellből, ezért ez a stílus olyan légiesnek és könnyűnek tűnik. Az akvarellt gyakran más stílusú tetoválásokkal kombinálják, az ilyen kombinációk hihetetlenül szépek és látványosak. Alapvetően ezek különféle feliratok akvarell fröccsenésben, vagy a monoton valóság átmenete színes akvarellbe. Az akvarell stílusú képek különböző méretűek, és egy kis színes virág ugyanolyan lenyűgöző lesz, mint egy nagy méretű festmény. Az akvarell tetoválás méretének meghatározása nehézkes, ebben nagy szerepe van a repülő fröccsenéseknek és a kontúr hiányának, így lebegő hatást keltenek. Az akvarell megtestesülése különféle képekben lehetséges, mind a naiv gyermekrajzokon, mind a teljes hátoldalon lévő festményeken. Az akvarellnél nem a cselekmény a fontos, hanem a kivitelezése, ezért ne próbáljunk különösebb értelmet találni a képeken, csak gyönyörködjünk színes színeiben.

Akvarell tetoválás minta
Akvarell tetoválás minta

Preferenciák ebben a stílusban

Eleinte ezt a technikát a gyönyörű női nem vette észre.

A kecses, világos képek segítségével lágy átmenetekkel, lágy színekkel a lányok hangsúlyozzák nőiességüket, gyengédségüket és szépségüket. Az ilyen stílusú női tetoválások körében különösen népszerűek a különféle virágok, kis állatok és madarak, és még sok más. De az akvarell nem korlátozódik csak a színekre, sok kép található a férfi tetoválásokhoz, amelyeket a cselekmény merevsége különböztet meg (misztikus képek, koponyák, vér, kések, kardok stb.). A legnépszerűbb absztrakciós képek az akvarell stílusában, hatékonyan hangsúlyozzák az ember stílusát. Sok olyan vázlat is létezik, amelyekre szintén nagy a kereslet:

  • Mitológia (gyönyörű sárkányok, tüzes főnix, mesés egyszarvú, japán állatok képei démonok megszemélyesítésében);
  • A virág témája (színes rózsák, fényes pipacsok, finom lótusz stb.);
  • Állatok vázlatai (farkas, róka, mosómedve, panda, bálna, madarak, színes pillangók és így tovább);
  • Emberportrék, valamint háziállatok, figurák sziluettek;
  • Színes természet, változatos tájak;
  • Különféle tárgyak akvarellben.Az akvarell tetoválást leginkább a kreatív, romantikus, álmodozó emberek kedvelik, akik szeretnének kitűnni, hangsúlyozni egyediségüket, és ez kétségtelenül sikerül is nekik.

Akvarell tetoválás minta
Akvarell tetoválás minta
Akvarell tetoválás minta

Stílus kivitelezés

Az ilyen egyedi, színes, minden stílustól eltérő tetoválásokat a mester készíti el hagyományos eszközökkel.

Az ilyen képekbe a mester nemcsak tapasztalatot és ügyességet helyez, hanem lelkét, gondolat- és fantáziarepülését is. Ezért az akvarell stílusú tetoválások mindig felülmúlhatatlannak tűnnek. Számos tetováló szakember létezik, de nem mindenki tudja pontosan átadni az árnyalatok áramlását és a színek elmosódását közönséges tintával. Ezért rendkívül óvatosnak kell lennie a mester kiválasztásában, lépjen kapcsolatba valakivel, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik az akvarell képek alkalmazásában.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT