Álomfogó Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Álomfogó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Álomfogót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Álomfogót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Álomfogó tetoválási vázlatok

Az álomfogó az indiai nép kultúrájából érkezett hozzánk, nevezetesen az Anishinaabe törzsből, amelyben először készítettek ilyen nevű amulettet.

Egy ilyen amulett létrehozása ősi legendaként szolgált. Elmondása szerint az éppen megszületett gyerekekhez éjjel jön a pók, megvédi a gyerekeket a rossz álmoktól és a gonosz szellemektől, hálóját a baba bölcsője köré szövi. Ezt a legendát követve a fiatal anyák saját kezükkel amuletteket készítettek gyermekeiknek, és felakasztották a kiságyra. Az amulett egy fából készült körből áll, belsejében és körülötte egy (többnyire gyapjú) cérna van feltekerve, amely mintázatával egy hálóra emlékeztet. A madártollak általában az amulett oldalára és aljára vannak rögzítve, a háló szövésének közepén egy kis lyuknak kell lennie, amelyen keresztül a jó álmok behatolnak, míg a negatív álmok belegabalyodnak a szövedék szálaiba és tűnjenek el örökre a nap első sugaraival.

Az amuletthez erősített tollak is különleges jelentéssel bírnak, levegőt és lélegzetet képviselnek, ami az emberi élethez szükséges. Főleg a sas és a bagoly tollait használták, a sas bátorságot és vitézséget jelent, a bagoly pedig tele van bölcsességgel. Ha a tollak csapkodása észrevehető, ez azt jelenti, hogy az embernek jó, fényes álma van. Gyakran az álomfogó képein vagy amulettjein köveket láthatunk: egy kő értelmezi az ember életútját, négy kő szimbolizálja a sarkalatos pontokat (dél, nyugat, kelet és észak).

álomfogó tetoválás jelentése
álomfogó tetoválás jelentése
álomfogó tetoválás jelentése

Álomfogó
tetoválásban

Az álomfogó amulettek változatos formában kaphatók, lehetnek klasszikus amulettek, melyeket az ágyra akasztanak, vagy kulcskarikaként, medálként a nyakba vagy karkötőre.

Sokan azt hiszik, hogy egy ilyen amulett megvédi őket minden rossztól, de ezt a dolgot ugyanolyan könnyű elveszíteni, és egy álomfogó tetoválás mindig ott lesz és megvéd.

Az ezzel a képpel ellátott tetoválások nagyon változatosak lehetnek, számos elem és színárnyalat hozzáadásával. A szokásos kör helyett használhat például egy patkót, amely pókhálószálakkal van összefonva, ami szerencsét vonz a tetoválás tulajdonosának. Ezenkívül az álomfogó képe kiegészíthető különféle mintákkal, színekkel, állatok sziluettjeivel. Sokan előszeretettel kombinálják ezt a képet egy bagoly, farkas vagy medve megjelenésével, gyakran találhat képeket egy álomfogóval, amelynek körében farkas vagy medve mancsának lenyomata van. Az álomfogó képe egy elrepülő madárrajjal nagyon szépnek és titokzatosnak tűnik.

Az emberek általában az álomfogó képével ellátott tetoválásokat választják talizmánnak, ereje sok mindentől megvéd: gonosz szemtől, sérüléstől, negatív energiától. Ezenkívül az ilyen tetoválások kellemes és nyugodt álmokat adnak a tulajdonosoknak. Az ilyen tetoválás másik jelentése a természettel való kapcsolat és a régi hagyományok tisztelete. Van egy vélemény, hogy annak érdekében, hogy egy ilyen tetoválásnak több pozitív ereje legyen, közelebb kell tömni a fejhez (nyak, alkar). De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet más testrészekre tömni, mert a lényeg, hogy a kép mindig veled legyen. Egy ilyen kép a hátoldalon nagyon szépnek tűnik, a mester képes teljes mértékben átadni az amulett teljes erejét, emellett más elemek (madarak, a fenevad képe stb.) is hozzáadhatók egy ilyen területhez. Az ilyen tetoválások a vállon, a karon vagy a nyakon nem kevésbé szépek. Az álomfogó képe hihetetlenül lenyűgözően hat a női csípőre, tollcsapkodással hangsúlyozva az alakot.

Ha szeretnéd megtömni testedet egy álomfogóval, akkor nem mindegy, milyen színű lesz, és milyen elemek egészítik ki. A lényeg az, hogy tetszik a kép, akkor megvéd minden negatívtól.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.